Відповідь: EURO-2008 УРРРРААААА!!!!!! Додано через 1 хвилину Чё скажем? Молодец - ХОХОЛ!!!! Додано через 3 хвилини УРРРРАААААААА!!!!!! Братья-украинцы - ЭТО НАША ПОБЕДА!!!! ОБЩАЯ!!!!!
Відповідь: EURO-2008 Это просто счастье!!!!! Простое человеческое счастье!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: EURO-2008 Ай, МОЛОДЕЦ!!!! П.С. От ранее сказанного открещиваетесь?:cowboy: Додано через 42 секунди Бля!!!!! Почему НЕ КАРТОЧКА??????
Відповідь: EURO-2008 3-1!!!! Хіддінсу капец в Голандії.... зрадник.... Зара ше четвертого втиснуть і можна йти на перерву.
Відповідь: EURO-2008 Мы не могли не победить в ночь на 22 июня!!!!! Полковник, Читатель - с Победой нас!!!
Відповідь: EURO-2008 Я досмотрел в тихушку....:cowboy: КРУТО!!!!!!:moskali::moskali::moskali: :radist::radist::radist:
Відповідь: EURO-2008 найдивніше те, що в цілому голандці дуже подібно виглядали до шведів... мені не шкода: Вітаю сусідів з перемогою. але одне, п. Полковнику ви мені не те що не брат, ви мені навіть не родина (народів це стосується також). визнаю, що для пересічного росіянина - це велика перемога!
Відповідь: EURO-2008 червонощокий, нє? Додано через 1 хвилину Андрію, все дуже просто. Досвідчений Хідінс переграв молодого зеленого ван Бастена....
Відповідь: EURO-2008 А что на улице творится!!!! Салют!!!!!!!!! Как бы мою машину на радостях не спалили!
Відповідь: EURO-2008 )))) А знаєте, що саме смішне ..... я на 90% упевнений, що росіяни будуть грати з Іспанією ))))))))))))))))))))))))