EURO-2008

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 27 тра 2008.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: EURO-2008

Вот вам всем:

• Подобається Подобається x 1
  2. alex

alex Well-Known Member

Матч Хорватія-Туреччина, мабуть, сміливо можна віднести до найдраматичніших не лише на цьому Євро, а й за останній час.
    Два голи за останні чотири хвилини, різниця в одну-дві хвилини від повного щастя та впевненості у перемозі для хорватів, до відчаю та неусвідомлення, як таке могло статися. Те ж саме, але навпаки для турків.
    Особисто я досі не можу збагнути, як таке могло трапитися.
    Гра була не видовищною, подекуди нудною, видно було, що команди не хочуть ризикувати. Зрештою, хорвати виглядали більш свіжими та технічнішими.
    Але пропущений гол, мабуть, психологічно їх зламав, ось і результат серії післяматчевих пенальті...
    Цікаво, скільки ще турки "надурняка" будуть вигравати? Може, ще й чемпіонами стануть?

• Подобається Подобається x 6
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

якщо серйозно, то вчора у дитини дуже висока температура була, то футболу я не дивилася. Прийшла до телевізора за кілька хвилин до того, як хорвати гол забили, одразу вийшла, бо думала що вже все. Аж тут почула "Гол!", повернулася і побачила радість турків. Тоді вже і сказала, що турки виграють. І ще сказала що хорват, той що перший бив, промаже. Після його удару мене з кімнати вигнали...Але нічо то вже не дало...

Додано через 1 хвилину
    нє-а, не зводила

Додано через 3 хвилини
    а на минулому чемпіонаті хіба греки так чемпіонами не стали?

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Саатєчєствєннікі, дорогенькі наші - чого ви так розкудахталися?! Вам більшості футбол до фєні - головне з народу познущатися, позлорадствувати і спровокувати. Спровокувати ще більшу "любов" і "повагу" до сборнай ґазпрома... :)

То я вас потішу речами більш приземленими і важливішими, ніж футбол. А саме загадку русскої діаспори в Тевтонії, так званих "русаків"...
    Всім відомо, що Гермляндія в останні десятиліття - це коктейль народів. На вулиці - море прапорів, всі авта обвішані. Що твориться в центрі, коли виграє будь-яка збірна(португальці, хорвати, греки, голандці, італійці, турки...) важко описати... карнавал з машин і людей, какафонія.
    Єдиний вийняток - русаки. І то незважаючи на нібито "успіх" їхньої збірної. І то незважаючи на те, що русска діаспора в Німеції друга за чисельністю після турків.
    Особисто я в океані автомобільних прапорів не бачив жодного русскава... Спеціально приглядався. Перемоги газпрому абсолютно не святкувались іміґрантамі. Лише одного разу була святкова пародія на святкування в Берліні, квола і коротка. На що вже навіть преса звернула увагу, зустрічав статейку типу "Чому мовчать русскі?!"...
    Всі сидять по норах, підтверджуючи істину - русаки друга за чисельністю діаспора в Тевтонії, але перша за неорганізованістю, розрізненістю і ворогуванню одне з одним. Русак русаку дуже часто - вовк і брат, як казав колєґа с Растофа "Слишь, ты тут луччэ с нашими дела не имей - наибут. Уж лучьше с турками..."
    Першочергове завдання русака в Німеції - заникатись і всіма силами зробити так, щоб в тобі перехожі не розпізнали русского. В універі море молоді в своїх футболках, жодної русскої. Хоч русаків міліарди. Серед океану прапорів на вулицях русскіх нема. Всі косять під німців, русским презентуватися встидно. В той час як інші народи наголошують і підкреслюють: я поляк, хорват, турок і мене не гребе...
    Мої сусіди знизу півроку(!) після переїзду досі шифруються що вони русаки. Хоча по рожі і страшному акценту моментально видно.

Отак "таваріщі сачуствуіщі"... скаска ґазпрома нині, швидше за все, благополучно закінчиться, а життєвий факт залишається фактом. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Все дуже просто... приходите ...йде доданий час - ГОЛ ... Ви починаєте радіти за Хорватів ... Хорвати програють. ))))

Для чистоти експерименту, пропоную після першого ж гола тюльпанів - вболівати за них.

Якщо все справдиться - можете сміло йти заробляти мільйони на тоталізаторах )

Додано через 1 годину 27 хвилин

Додано через 3 години 36 хвилин

• Подобається Подобається x 5
  6. Львiва

Львiва Well-Known Member

Какие же они русские? Они просто называются русскими.
    Это в большинстве своем евреи, люди без Родины, променявшие ее на колбасу.
    Русские бы в Германию на ПМЖ ни за какие коврижки бы не поехали.
    А вот русские действительно отмечали нашу великую победу (впервые за 20 лет мы вышли в 1/4 финала ЧЕ).

7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Sweeden и Insburk -- это таки да... И откуда такие недоумки берутся? :shutup:

8. Samojlovu4

Очевидно з берегів Нєви, Вадюшка... :)

9. Львiва

Львiва Well-Known Member

Откуда-откуда...
    Вы почитайте ВНИМАТЕЛЬНО этот форум, тут многие тоже коверкают названия стран (особенно одной), и причем делают это специально, но мы же не говорим что они недоумки, а скорее наоборот, тут это считается хорошим тоном :)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Розчарую Вас, Львіва. :) І тут таких повно руских. :) Всамдєлішніх. Євреїв біля нас нема. Одного разу тата руского в магазині запитала, чого його дитина російською не розмовляє. А він мені: "А зачем?" Я й не знала, що відповісти. То вони тільки в "ближнем зарубежье"( був. Сов. Союз) так свого не попускають. ;)

11. Львiва

Львiва Well-Known Member

От русских у них осталось одно название.

• Подобається Подобається x 2
  12. Samojlovu4

А оце от розумна, адекватна, європейська людина могла написати?!

Ще автобус такий по Європі їздив...

• Подобається Подобається x 5
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Що Ви?! :eek:Ще й ненависить до "хахлів"! :radist:

Додано через 2 хвилини
    Самойловичу, Ви, як нинішній. Це ж невід"ємна частина російської культури. :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Львiва

Львiва Well-Known Member

Эх, Оля, Оля!
    Не живите стереотипами! Если такие и есть, то это единицы.
    Ладно, давайте больше не будем оффтопить.

Скоро футбол, меньше часа осталось, а у меня уже адреналин зашкаливает (честно Вам признаюсь)

• Подобається Подобається x 2
  15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

))))))))))) Не далеке майбутнє: Фінал: Турція-Росія ... вийшли у фінал ЄвроКапа... нє ...ну ше росіяни з їх вікном ...але турки то ...

Додано через 9 хвилин

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну канєшна в Росії - там всі "свидоми".

17. Полковник

Полковник миється в бані

+ 100!!!
    Молодцы, Братишки!
    Всем П....Ц!

Додано через 57 секунд