Відповідь: ЕТНІЧНИЙ ОДЯГ у мене немаэ таких сорочок.... тещо ніби родом з полтавщини, проїздом через київ.... гмммм.... я вже знаю, хто буду вишивати......
Відповідь: ЕТНІЧНИЙ ОДЯГ Я таке мав Маюнка – дитина художників? Все, як у майстерні – рамки, мольберт, скульптурка, графіка, живопісь, стелажі, завішані стіни. Тільки порядок засурйозний… Колись, «на зорі Незалежності», або, як це ще правильніше було би сказати «у добу початку визвольних змагань», а точніше, десь в 1987 чи 88-му році поїхав я до Ленінграду у сердаку, вишиванці і кашкеті на зразок мазепинки. Маю історичне фото із майбутньою дружиною на Нєвском проспєктє. Тамка такий міст є з кінськими фіґурами. То я межи тих фіґур затесався. На вулиці люди думали, що я з Болгарії.
Відповідь: ЕТНІЧНИЙ ОДЯГ Нірванко, ось за цим лінком є знимки двох сорочок, які зі собою привезла до Оттави. Треба буде ще собі кілька привезти. Додавайте ще знимку своєї.
Відповідь: ЕТНІЧНИЙ ОДЯГ то на фото просто мистецький салон у Чернівцях. я дитина своєї матері мама - не художник. але художники мене оточують по житті...
Може в когось є якісь зразки вишивки для чоловічої сорочки?? Ато я вирішила коханому вишивати але не можу в книжках нічого підібрати...
Там також є тема із посиланнями на інші сайти з вишивками та на книжки в неті. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41344 Сподіваюся, щось підберете. Як ні, пишіть, я вам щось пошукаю.