У одному із дописів в цій гілці міститься зовсім непогана підказка, думаю, що скориставшись нею можна отримати перемогу І ще - беріть фотоапарати, коли користуєтесь електротранспортом! Ну і звичайно, не спіть у ньому! ---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- Боюся, що ні. Вибачте за оффтоп, але якщо Ви шукаєте відгадку в районі краківського - виходьте не полювання ввечері, там на пивзаводі величезними літерами щовечора вмикається вивіска "Тут жується легенда!" - виглядає вражаюче, принаймні повернетесь хоч з якимось результатом!
шкода. а я маю, і навіть інколи можу щось зняти, але зараз на лікарняному, тому тимчасово електротранспортом не користуюся... фотоапаратом, відповідно, також - нема потреби
Вирішив я сьогодні пройтися по Личаківській, бо сподівався що фото з-відти, найшов там отаке: і отаке: хоча і криві стовпи, але не такі З горя сів на двійку трамвай їхати на пари, але та двійка, що я сів, їхала на обід в депо на Промисловій. Ну, й вирішив раз вже сів проїхатися ще туди І, тут на наступній за Станцією Підзамче зупинці, побачив ось це: Той-же Москвич-чобіток, що й на Форестовому фото, але в день: А ось і флюгер за адресою вул. Якова Остряниці 7:
Вітаю! Завдання було складне і якби не форестова підказка про електротранспорт, ще могло би довго тут висіти для отримання призу зареєструйтеся на сайті www.cyfrolab.com і напишіть мені в ПП електронну пошту з якою реєструвалися.
Ура, сьогодні ЛТТУ перевиконало план ---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Foreste, Ваш конкурс наносить непоправних збитків молодим людям:
Та ви, прошу пана, не хвилюйтесі, на пари я теж ся встиг. Ну хіба що трохи за шісткою пробігся, жиби встигнути. Тож ніц непоправного не сталоси.
браво п.с.але Форест все-таки недалеко пішов від Личаківської, піднявся на Замок, спустився і зупинку-дві перейшовся...
Ні, це я їхав в столицю, на прощання зробив знимку, прямо з машини, зупинився на трамвайних рейках У протилежне вікно зазнимкував це, довго вибирав, яку з двох знимок поставити: Вже найближчим часом ловіть новий етап квесту! А наразі друкуйте фотки в спонсора, як не крути - там набагато краща якість ніж на домашніх фотопринтерах.