Захотіли.... тут вже кіко було відгадок, а я так і недовідався де то.... ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- просто дайте адресу і всі сумніви мали би розвіятися, нє?
НЄ!!! У Фореста не розвіються сумніви, як він каже, навіть якщо я виставлю нову фотографію з ідеальним ракурсом. Він певно думає, що я десь її поцупив і звинуваює в неправильній даті, хоча наявність дати якраз підтверджує, що фотка отримана без кадрування в тих межах, що вимагалися Адресу надсилаю в приват, і готовий надіслати інші, які Вас цікавлять.
А чому тут адресу не напишете? І ще для особливо цікавих можете розповісти - яким чином розгадуєте загадки? Ви живете в центрі?
Мене насторожила гілка винограду ліворуч у кадрі, що не має листя, адже зараз літо. Я, як автор конкурсу, мушу пересвідчитись. Тим паче, зважаючи на попередні спроби мене обвести навколо пальця, думаю, було б дивніше якби я цього не робив. Мені не треба допомагати, дякую за пропозицію, якщо це була пропозиція. Не скачіть поперед батька, тут ще ніхто не визначив, що підходить а що ні. Тому чекаємо на виконання Вашої обіцянки. Дякую.
Певно за файні очі... А скажіть, звідки Ви знали шо там виноградна гілка є, адже на фото Фореста тільки клен? І взагалі, колись цікавіше було розгадувати, люди ходили Львовом, шукали, а тепер в неті найшов і все
Я це помітив, але знаю, що виноград може скидати листя швидше ніж деякі дерева, тому і наполяг. Для прискіпливих - клен також P.S. Andr, прошу не дивуватися, переможця конкурсу буде оголошено лише після того, як будуть підстави сказати, що він розгаданий фотографією, що підходить під визначення розадки. Поки я хоч і внутрішньо відчуваю Вас переможцем, але не можу цього оголосити з вищезазначених причин. Сподіваюся, ці причини анулюються найближчим часом.
Хто вам сказав, що це нет? Андр сам ходив і сам сфоткав. ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- Форесте... от з чого починається бюрократія. Чисто, як на страховій компанії. Андр, а у вас є чек, який би засвідчував, що ваш фотоапарат куплений вами?
Мені теж цікаво І чому це така велика таємниця? Якщо автор дійсно сам фоткав, то знає де то є.. Не хочу виглядати недовірливою, але оці відхилення від відповіді виглядають як розтягнення часу..
Розказую, хоча я зовсім недавно вже говорив, як виграв попередній етап та подав про себе деяку інформацію, яку можна екстраполювати і на наступні етапи (які я, звісно, теж часто відгадуватиму) Цей етап особливий, бо відгадати- це фігня, ще маю доводити що я не жираф дійсно сам зробив цю фотку(презумпція невинності в правилах форуму не канає). Так от, будинок, над брамою якого є шуканий об’єкт, мені дуже добре відомий. Адже декілька років назад я зобразив його на картині. Спеціально зайшов нині до свого друга, власника цієї картини (так, Форесте, написану мною картину я йому подарував), щоб її сфоткати. Жаль що не видно потрібного об’єкту (зате видно листочки). Це звичайно нічого не доводить, Форест скаже, що це картина великого художника, котру я нагло сфоткав у картинній галереї. Але тепер він хоча б матиме нагоду згадати, де то лазив після форумівки, щоб піти подивитись на суху гілку. Думаю, в даному випадку основним фактором швидкої відгадки стало те, що Форест «довго думав» - і в ціль попав. P.S. Aдресу ше комусь треба?