Та чого бігати? Воно висить, а ми сидимо. На дворі слякоть, холодно. Житіє на тому сі не скінчило, нє? Он листя облетить - може шось і проясниться. А не вийде - то не вийде. Скоро ітак свєта почнутьсі....
Нєє, цю гілку всередньому тисяча люду відвідує. До речі відвідує з надією, що Ви таки правильному напрямку шукаєте. Тому, Миху, задумайтесь над шляхом істинним та дорогою праведною.
то в значенні шо більше тре на південь йти, нє?) отже це якась серйозна установа, от тільки яка? може шось типу бібліотеки? - "там де шукають", але б була вивіска якась.... хм...
опа-опа-опа-па!!! вже рухаюсь в правильному напрямку, інтернет рішає!!! гугл рулить!!! ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ---------- як вам це фото? а головне - то над входом той самий елемент геральдики що і на Форестовій фотографії
Фото непогане, але це не відгадка. Ось якби Ви назвали чия це геральдика, кому належала та що означала - було б тепліше. Хоча одне із суджень вище - це вже спекотно
Чи можна задати абсурдні питання, які виключають одне одного?... Такі смугасті будинки - характерна забудова біля Краківського базару, але є і окремі, що розкидані в місті. Чи на знимці не приміщення інституту, де є фірма УАРНЕТ, але з подвір'я, або щось дуже близько?. Що то за антена вертикальна на тім будинку? Той бар'єрчик вгорі... Це не може бути якийсь пішохідний місток? Або "загородка" якоїсь фабрики чи заводу?
Форесте, я починаю за вас тривожитись... народ у нас терпеливий, але хоть ябко висит довго... та все ж впасти мусить..... ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- І взвгалі, Форесте, який то номер якої вулиці?
За що мене Форест любить, так то за те, що я правду-матку рєжу. Я запитав Фореста прямо, без там всяких заходів... в очі: де, шо і як. А вже хто коли хто захоче поспацерує до того місця і клацне фотіком. Все має бути культурно, зрозуміло. Форесте, у вас мало прозорості! Таке відчуття, що ви тут хочете когось завести в тупік, виставляєте фото і чогось недоговорюєте, а ми тут люди солідні, не любимо всяких там завихрєній. Так - так, нє - нє і поїхали далі.
Поетко, у цій гілці є ключові слова-відгадки. Вчитайтесь і знатимете куди йти Тоді забудьте за геральдику і шукайте інші підказки. Номер на цьому будинку німецький. Або його копія, саме такі ставили, коли тут німці ходили. До речі, чи не єдиний, що залишився в місті. А на питання яка вулиця - скажу, що центральна, гарна, з деревами. І взагалі, Миху, я б Вам радив не забувати слово "котрий", що передбачало би нумерацію (котра година, котрий номер будинку) замість "який" (великий, гарний та інші означення). Успіхів у полюванні!
Похоже, что и герб, и расцветка дома связаны с пожарной охраной. Пушкинская или недалеко от театра лялёк или район Краковского.