Етап 13.

Тема у розділі 'Фотоквест. Конкурс від Foresta і Cyfrolab', створена користувачем Forest, 11 чер 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Molv, я знімаю капелюха! Гарна робота а ще захопливіше виглядає передісторія знахідки! Щоправда, мушу бути твердим - правила написані мною мусять бути непорушними. Я не зможу оголосити наступного етапу, не завершивши цього - доки мою гермочку не перестане заміняти її сестричка-асиметричка. Так що прошу бути поблажливою до мене та правил. Натомість готовий розповісти, яке відношення має це місце до шкоди здоровлю а також інші подробиці ;)

• Подобається Подобається x 4
  2. Molv

Molv New Member

Ну і шо, моя краща!:)
    І гарний дім змогла оцінти!

І дуже рада буду почути Ваші історії про здоров'я та все інше.
    А гермочку Hunter обіцяв сфотографувати, то почекаємо,
    бо дійсно не маю коли!

• Подобається Подобається x 3
  3. hunter

hunter мандрівник

обіцяв і сфотографував, ось

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ----------

http://s05.radikal.ru/i178/1006/70/a469b7c7cbb4.jpg

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

мене ось одне дивує - ракурс практично ідентичний, а права сторона майже ідеально сходиться + верх такий самий, а робив по памяті))) о_О

• Подобається Подобається x 8
  4. Molv

Molv New Member

Дякую !!!! )

• Подобається Подобається x 1
  5. hunter

hunter мандрівник

будь ласка ;-)

• Подобається Подобається x 1
  6. Forest

Forest Moderator

Ну все, єдине слово, що напрошується це мо-лод-ці! :)

Ну і обіцяні секрети - в цій брамі курять усі працівники бару поруч - їм на роботі заборонено. Також заходять працівники офісів навпроти - практично 50% часу вдень там хтось курить. Тому я це завважав за чіткий орієнтир-підказку.

Що стосується інших приватних подробиць - то коротко кажучи, відразу за спиною цієї гермочки, за стіною, колись мешкала моя перша любов.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Дійсно дивно, мабуть гермочки таки позували...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)