Етап 12

Тема у розділі 'Фотоквест. Конкурс від Foresta і Cyfrolab', створена користувачем Forest, 10 тра 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Бись любили не тіко мене а і місто своє. До Затемного ще дійдемо. Наразі у Львові ще не все знаєте.
    Ну хочете - майте! Я зробив цю знимку відразу після того як пообідав. Подякував дівчатам, вийшов на двір, і тут тобі на - загадкові рослиноістоти!

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Попоївши і я б любив місто, а набігавшись, як пес , з задертою головою... яка там любов? га?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хоч би розказав що їв ;)

4. hunter

hunter мандрівник

отже:
    це другий поверх старого будинку в якийсь вуличці в якій не їздять ні трамваї ні тролейбуси, + там нема дротів ніяких - значить вуличка не освітлюється... хм
    + збоку або навпроти є забігайлівка з швидкою їжею чи тому шось подібне...

але всеодно - це пальцем в небо....

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Могли просто в кадр не попасти..

• Подобається Подобається x 1
  6. hunter

hunter мандрівник

Форест, де це є:
    центр
    бандери + бічні
    личаківська-пекарська-зелена + бічні
    пр.шевченка + бічні
    івана франка + бічні
    одне з них, я правий?

7. SPB

SPB Well-Known Member

Так то ж і не обов'язково щоб саме між цими двома вікнами якісь дроти були, їх чіпляють значно рідше. А в те що вулиця в центрі, де до того ж є якийсь заклад громадського харчування та й не мала освітлення... Нє то тільки біля мого будинку таке буває, але я не в центрі живу.

8. hunter

hunter мандрівник

так і є.... навіть не те що не могли, а не попали, дроти в будинок входять в кінці другого - на початку третього поверху, якраз по-під дротами...
    думаю це район від зеленої до личаківської...
    але все ж таки я б назвав цю фотографію: "Сфоткай пташку в небі закритими очима":crazy:

• Подобається Подобається x 2
  9. Forest

Forest Moderator

Вже й не пригадаю... Якийсь черговий швидкий обід.

Це лякає лише звучанням фрази, насправді це зовсім не складно, особливо якщо мильничкою, думаю у більшості випадків в кадр з небом таки потрапить якась пташка. Так і тут - дивіться ширше і зловите.

Ви хантер на підказки чи на розгадки?

P.S. Ну ок, це перший варіант.

10. hunter

hunter мандрівник

я мав на увазі чи мої думки потрапили в діапазон виділеного чи можливо щось пропустив.... треба було дати відповідь так чи ні)))))
    ну ок, центр - то центр, але центр - як для кого, окі, буду шукати далі ;-)
    вже набагато легше, але мої думки щодо центру були відкинуті, бо я там багато всього обшукав вже...

11. simona83

simona83 New Member

Я напевно знаю, де це є. Завтра вийду на роботу і переклонаюсь чи права чи, ні.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я теж знаю точно, що бачив це, але де....

13. hunter

hunter мандрівник

коли пролунала відповідь що це в центрі, то крім того що обходити всі біг-бургери і тому подібні заклади (в котрі можна зайти і поїсти, а не фрі-хауси і т.п. де ти через віконечко купляєш) більше нема шо робити... але як на мою думку - подібного (шоб колони були не під вікном а збоку знизу вікна) - не бачив ніде, і + щоб збоку вікна були якісь "істоти" також не бачив зовсім.... тупік...

14. hunter

hunter мандрівник

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

а найбільший тупняк в тому, що після того як було помічено відблиск сусіднього будинку то я відразу подумав що це і є на Ф.Ліста, я ше днів 10 тому записав собі на телефоні що треба туди сходити, тільки не виходило ніяк (причому будучи в центрі)..............

• Подобається Подобається x 11
  15. simona83

simona83 New Member

ай я не встигла, маю проблеми тепер з фотоапаратом його жодний комп не показує, а фото зробила ще зранку. Знала що хант мене випередить. Але нічого, молодець

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Я так близько була фото вже давно зроблене мала, але нічого молодець.

• Подобається Подобається x 5
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, чи Форест дасть ся чути....:)

17. hunter

hunter мандрівник

і таке Сімона буває))) а я думав що мене хтось випередить.... а ось приходжу, а ніхто ніц не писаав :)
    я тою вуличкою за останні два місяці проходив разів 30 і не помічав того.... неуважність....

18. Forest

Forest Moderator

Ну що, хантер, Ви справжній мисливець! Перемога - Ваша! Особливо сподобалися фрази:
    і вже наступного дня
    Так що друзі, ніколи не відчаюйтесь, перемога часто приходить навіть після того, як ми відчуваємо дух поразки!

З наступного тижня чекайте наступних загадок!

• Подобається Подобається x 6
  19. hunter

hunter мандрівник

)))
    а коли буде початок наступного?))

20. Forest

Forest Moderator

Вже в кінці цього тижня - я зараз подорожую центральною Ненькою.

а де твій аватар? :)