Відповідь: Еротична політика по-польськи Та нє, думаю, що коли роздягнеться, то її виключать з партії:D
Відповідь: Еротична політика по-польськи я не прихильник бальзаківського віку, але історія з Білозір до віку невідноситься, вона просто асексуальна. імхо ЗІ це й і є можливо причиною її катастрофічно невдалої політичної тотожності.
Відповідь: Еротична політика по-польськи У мене таке враження, що асексуальність вражає всіх людей, що змушені вести неприродний спосіб життя (артисти і інші звёзди, політики, журналісти)
Відповідь: Еротична політика по-польськи Секс це і є політика...імхо. десь пару років відома політична особа, тоді ще сексуальна, пані Хакамада, видала працю на рахунок "Сексуальності в політиці", чимало асексуальних політиків зубрили ту книжку до дир...
Відповідь: Еротична політика по-польськи Я подарував цю книгу своїй дружині:D Сказала, що немає там нічого такого
Відповідь: Еротична політика по-польськи значить вона без префіксів... ЗІ : з чим і вітаю, наразі... Додано через 1 хвилину тільки як художній образ, досліджений Цвейгом.