Епілепсія

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bila Chocolyadka, 18 січ 2016.

1. Soloha

Soloha New Member

поїдьте у київ в центр ураження нервової системи у дітей я возила свого сина до оксани анотолівної майстрюк заступник головного лікаря вона вам дасть раду .моєму синові також приписали ліки вона відмінила .це вулиця Богатирська 30.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І добре робите. Можна піти до священника, який займається такими справами. Не в Солонку, звичайно.

3. Ой, не бачила нових відповідей.Дякую.
    На максимальній дозі ліки почали діяти, бо наш лікар вже хотів нас відправити у Київ , в інститут неврології.Підем ще у вівторок на еег денного сну.
    Водила дитину до о.Йосафата з Колодіївки.Прочитав над нею молитву оздоровлення.Потім дитина розказала, що коли на голові у неї був прикладений хрест. голова боліла, після був легенький приступ.От я думаю, що це означає?

4. Piotr Lumen

Piotr Lumen Active Member

Поки сам не зіткнувся – ні в яку порчу не вірив. Перевірте чи це справді хвороба. Можливо це наслано, так звана порча. Я з таким зустрічався. Півтора року шукав людину , щоб допомогла моїй дитині. Один лікар, у Львівській обласній клінічній лікарні, порадив до кого звернутися. Дай Боже йому здоров’я. І слузі Божому, який мені допоміг, також. Кому треба пишіть приватно, підкажу як зв’язатися.

5. Що за людина?

6. Не можу приватно написати вам.

7. yksanka

yksanka New Member

У мене мама хворіє з 13 років,пережила великий стрес.Приступи були рідко 1раз в рік,а коли їй приписали енкорат взагалі 5 років нічого небуло,а потім вона перестала пити ці таблетки і почалися приступи знову,тоді почала пити вальпроком,але не допомагає,чи є взагалі якась різниця між цими таблетками,допоможіть що робити,як знову зменшити ці приступи може якісь хороший лікар є у Львівській області.Їй 50 років,чи можуть приступи збільшитися через старість?Може в когось щось подібне було?

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чи не краще про такі речі запитати у лікаря, а не на форумі?
    Захворювання досить серйозне, щоб питати поради тут.

а де твій аватар? :)