Відповідь: Емо... то не забавка - а серйозний "спорт" до речі - у вас графік набирання карми - якраз значно вище середнього ну, і моя порада (на майбутнє) - якщо комусь знімаєте карму - допишіть за що саме щоб не виникало потім "двозначностей"
Відповідь: Емо... середній — середньопропорційний до кількості дописів.... ви б’єте всі рекорди.... перший день і 16!.... вітаю!.....
Відповідь: Емо... шо? середньопропорційний? а мона формулу? за рекорд дякую..а медальку дасте? ну хоча б шоколадну...:o
Відповідь: Емо... Та я про пісню!Імо сакс!Скендіневіан блек-рулезззз! А Булет,до речі,і навіть ТН,під настрій досить непогано.Рекомендую!
Відповідь: Емо... дружба народів.... у вас є юдейські гени, мабуть є українські..... а в нас на форумі багато різних національностей.....
Відповідь: Емо... Не знаю,як там з тими клаберами.Це ж гопи! А от емо,це переважно колишні готи.Тут своя психологія!
Відповідь: Емо... то при зустрічі - на відповідно приготовані груди загалом - якщо швидкість набирання карми стабільна - знаця, ви форуму до душі припали...