Відповідь: Емо... Три части різних історій... Мег ви шануєте тих хто вас обожнює всіми фібрами? Прашу даму бути більш мужньою!
Відповідь: Емо... П"яні гопніке то є історія росії, МАЙК НАУМЕНКО співау , але то інша картина, ви може гопів РЕпперів чіпаєте, то вуоне вельми шановні ві Львове, я знаю "ВОВУ зі Львову" він той вуо нібе з вашіх, з андерграундських кіл з цвинтаріу заченав! Бо се такіж!
Відповідь: Емо... Шо гопів,шо реперів ніхто розумний чіпати не буде.А вони чіпаються!І по цвинтарях переважно лазити бояться.Ше хоч би тому,шо там блекери тусуються.Того цвинтар-єдине місце,де немає швалі.Не вважаючи позерів.
Відповідь: Емо... так, цвинтар дійсно звичайне, тихе, малолюдне місце. Тобто прізвищ там на гектар - багацько, а от реальних двоногих - мало. Хороше місце.
Відповідь: Емо... Якщо мати добре вихованнє то дійсно можна вважати, шо цвинтар місце непогане, а веселе навіць, чого скакати у депресняк якшо там так гонорово!
Відповідь: Емо... Біля мене,зовсім недалеко є цвинтар.Ми часом проводимо там вечори і ночі.Ну і прибираємо звичайно.Страшно не люблю позерів-вони тільки нищити вміють пам"ятники. А щодо імо,то вчора мені аж зле було від них.Скільки їх під Фраником!Все,більше там пива пити не буду!Позери!
Відповідь: Емо... Незнаю...!? Ви часом не коноплі там стережети-пасети, неймовірна тенденційна наполегливості, до відбування мириприємств, на цвинтарях, підозрілувато?
Відповідь: Емо... Да, уж! Я прочитал так, что данная особа БОЛЬШЕ не будет пить ПИВО рядом с могилой ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНОГО УКРАИНСКОГО ПИСАТЕЛЯ И ПОЭТА ИВАНА ФРАНКО, чъе 150-летие отмечало всё прогрессивное человечество в августе прошлого года! Почему не будет УКРАИНКА нового поколения ПИТЬ ПИВО НА МОГИЛЕ ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНОГО УКРАИНСКОГО ПИСАТЕЛЯ И ПОЭТА???? Потому что ЕЙ М Е Ш А Ю Т ПОЗЁРЫ! Львовяне! Почему молчим?????? Неужели с "позёрами" разобраться не в силах?:cowboy:
Відповідь: Емо... то не коло могили. Точніше, коло могили - але могили університетьсякої науки у Львові. Труп там безтілесний, полковнику... Та й ті позери - таки не найгірша публіка, що там збирається
Відповідь: Емо... Ладно, уважаемый, из МЕНЯ дурака делать! Разговор был о КЛАДБИЩЕ! Если не верите, то у Миха спросите - ОН классно знает перевод! Не надо ЛЯ-ЛЯ, когда ЛЯ-ЛЯ не надо!:cowboy: Часто прохожу мимо могилы С.Есенина (Дед рядом похоронен), НО НИКОГДА не видел там распивающих ПИВО! А людей бывает ТАМ много - стихи читают, общаются, как и на могиле В.Высоцкого. (Ваганьковское кладбище).
Відповідь: Емо... я не роблю з вас дурня, полковнику - ви це робите краще за мене. З'єднавши до купи кілька гілок обговорення - ви зробили невірний висновок з фрази: хоча, можливо, я теж невірно інтерпретував місце Але, думаю, то під пам'ятником Франку, що напроти університету -- А вас, полковнику, вітаю - вас не підвела ваша "чуйка" та "політбдітельность", і ви, як завше, влучили пальцем в самісіньке небо
Відповідь: Емо... чим далі зауважую,що дописувачі які думають на російській мові,поволі витісняються з дискусій ,тому що не доганяють про що мова,а спитатись стидно.Я до речі великий мовний демократ ,почуваюсь на одному з українських(не нашому форумі)але з російським інтерфейсом незручно.Щось видно почалось мінятись в українському секторі нету