Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Імо сакс!!!! Во-во!Скорше якесь імо помре від моїх рук!)))Бугагага!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Нєєєєєєєєє!!!!!!!!!Ах,навіть думати страшно!It makes me cry!!!Life's s#!t!!!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Нашо так жорстоко? Зажени 5 штук імо в квадратову кімнату - і якесь одне точно не знайде собі куточка щоб поплакати...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Нє,ну а типу не жорстокий?!))) Можна ше позабирати всі леза і ножі.Тоді їм не буде як різати вени))) До речі,лезом гарно бавитися,але можна і порізатися.Сильно порізатися.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Мег, нашо тобі ті готи, імо... Я от на вихідних був на шашлику, слухав тріо Мареничі, як старий дідо, і тішився Хоча, з іншого боку, краще вже готи ніж М1 і Дом-2....
Відповідь: Емо... та й ну, в ... на писку пірсінг?!..... ніколи!.... мені подобаються тату..... тільки немає у львові тих, хто робить тимчасові..... (мені тут порадили)..... а ті, про кого чув: деруть шалені гроші...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Та вони мені не треба.Самі якось на дорозі попадаються))))Просто люблю о...ти "тру" ніхерів)))Я зло!Я зло!Ха-хА!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Ти ше зла не бачила... Судячи по одній з фото на цьому форумі, "злом" там і не пахне
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Ги-ги!Давайте організуємо анти-емо сходку.Повдіваємося в чорне,візьмемо пива і будемо ржати з емо))))То буде зло!))))
Відповідь: Емо... Окі-докі!Правда,скільки шукаю,ше не знайшла.Чула,в Тернополі роблять... Я тож маю таку фоту!В мене багато фото з еміками.Приходиться ховати очі перед друзями.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Аааа!Зрозуміло!А от мені головне побачити емо,як робиться смішно!))):dance: Ну,то шо,кавка???!:p
Відповідь: Емо... Та нє.Ну за кого мене маєте.Я їх кожен день по дорозі бачу.І то такі двометрові кіди.На компі в мене багацько всякого добра і всякого лайна.