Емо...

Discussion in 'Всяке різне' started by duncan, Jun 26, 2007.

1. night

night Well-Known Member

А не тому що вони не хочуть знайти спільну мову ? для чого йти в емо якщо є слова які розуміють всі? Для чого вчиняти протести які роблять боляче батькам (подумайте що в один момент їх може не стати) і все що ви будете памятати про них то це останню сварку.
    я не кажу що емо погані чи хороші. просто подумайте про свої дії з боку батьків. Ви в них одні і батьки вас приймуть завжди. Хороші ви чи погані. для батьків ви діти завжди. Знайдіть компроміс в стосунках

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не завжди. Не всі батьки такі. На жаль.

• Подобається Подобається x 1
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ось це
    Ви, певно, лікар і суддя в одній особі. Бо діагноз - то справа лікаря, а вирішити де людині місце без її волі може тільки суддя.

Абсолютно згідна з nirvankою. Нажаль, не всі батьки спроможні любити свою дитину такою, якою та дитина є.
    І мені дивно, коли в конфлікті батьки/діти звинувачують дітей. Адже діти - це продукт батьків. А не навпаки.
    Це по-перше.

А по-друге, прагнення нового покоління самовизначитись, виокремитись, наголосити "ми інші" - це природнє здорове прагнення. Воно було властиве навіть прадавнім людським спільнотам.

До крайніх форм, можливо, неконструктивних форм вдаються саме ті діти, які мають проблему неприйняття їх батьками. І ця проблема завжди має глибокі корені, з раннього дитинства. Але, нажаль, не всім батькам вистачає мудрості побачити і визнати то.

4. Locke

Locke невиправний реаліст

Спробую Вам пояснити, а Ви спробуйте зрозуміти, що я конкретно мав на увазі:
    1. Погодьтеся, що у людини зі здоровою психікою суїцидні настрої не виникають.
    2. Часто ніби у нормальної людини виникають такі сильні стреси, що вона хоче позбавити себе життя в той чи інший спосіб. Проте в більшості випадків гору бере здоровий глузд і людина відмовляється від подібного. Якщо ні - то робить спробу суїциду. Але це відбувається, як правило, в стані афекту.
    3. Якщо людина ріже вени систематично - то про який здоровий глузд може йти мова. Людина потребує психіатричної допомоги, і то негайно! Причому в психлікарні (як я можливо грубо висловився - в дурдомі) під пильним наглядом лікарів і позбавлена можливості і засобів вчинити самогубство (шнурок, бритва, отрута тощо).
    Колись в юності, в 9-му класі, один мій однокласник "різав" собі вени, щоби довести своїй коханій-однокласниці як він її любить. Але робив це, як кажуть, з розумом. Він свідомо легенько надрізав собі шкіру, зробив глибоку подряпину (до вен і близько не дійшло) і потім ходив по школі героєм і за ним бігали багато дівчат. Хіба це не показуха? А якщо це показуха, то хіба людина, яка має "царя в голові" зможе до такого додуматися?
    Я не лікар і не суддя, як ви висловилися. Але якщо Ви проти, щоби така людина певний час перебувала під наглядом кфаліфікованих людей - то що, нехай продовжують різати вени чи як?

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я за те, шановний Локе, щоб християнська любов не виявлялась у осуді і навішуванні ярликів. А саме це ви продемонстрували.
    Продовжувати з Вами цю дискусію не збираюсь. Ви не лікар і не суддя - цього досить.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не праві.

Осуджувати саме зло, гріх - обовязок християнина. Людину - інша справа.

• Подобається Подобається x 2
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

А я за те, шановна Nata-k, щоб християнська любов не виявлялась в байдужості до тих людей, які на наших очах прагнуть допустити незворотньої помилки. І, аналогічно, не збираюся продовжувати з Вами дискусію на цю тему.

• Подобається Подобається x 1
  8. nata-k

nata-k Well-Known Member

Не можливо прожити життя за іншого.
    Саме це прагнення породжує крайні форми молодіжних субкультур.

9. Rastin

Rastin New Member

ЕМО - це люди!

Познайомлюся з емо для дружби та листування!

ICQ (QIP) 495506001
    E-mail: Rastin@bigmir.net

Last edited: Sep 16, 2011
а де твій аватар? :)