Емо...

Discussion in 'Всяке різне' started by duncan, Jun 26, 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чому ж невідомо? можливо, ви просто не звернули увагу на дату першого посту - або забули, звідки ця темя взялася....
    ==
    в першому пості йде цитування Мег - і саме вона й підняла тему емо в іншому топіку - а "редактори" форуму виділили це в окрему гілку....
    ==
    Я взагалі давно помічав за деякими модераторами видатні редакторські здібності - як щось попереносять - то самі учасники дискусії не можуть зрозуміти, "звідки що знайшлося"....
    Ну, і відповідно, далі йдуть "розборки", "картки" за хамство (при вмілій перестановці дописів - воно не трудно знайти хамство там, де в оригінальній послідовності його не було), цькування всім форумом "інакомислячих"...

• Подобається Подобається x 3
  2. lovemusic

lovemusic Member

а ви не намагалися подумати і зрозуміти, чому емо вважають не нормальними??так в них "понятія" просто не відповідають якись найпростішим вимогам моралі людським принципам))я не говорю про позерів))а про тих, хто там ріже вени, плаче і т.д. і т.п....
    таким людям немає що робити в нормальному суспільсві...
    я ж нічого не кажу про музику, про сить..... все у тупих просто правилах і тих самих, вибачайте за тавтологію, "панятіях"......(сорі...та я цього не розумію.....

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не гарячкуйте. Емо - це хвороба молоді великого міста. Нема роботи. Нема чим зайнятися. От тоді в голову лізе всяке глупе. От якби їм тре було вчєсно запорати худобу, поцеркати корову, помотичити бульбу і скласти сіно, шоб не змокло, то тоді б в їх голови приходили одні світлі думки, а не думки як ввечері на цвинтарі посидіти, нє?

• Подобається Подобається x 7
  4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я, направду, намагаюсь не думати про те ким є людина, що вона собою являє, якшо та людина-частина маси, якою наповнене місто
    якщо то не зачіпає ваших особистих принципів-ви не маєте права торкатись їхніх особистих
    я теж плачу, але слава богу, ще не створили теми "Леді Опіум, що плаче"

це ті ж самі людські моральні принципи, про які ви говорили вище
    я теж не розумію
    не все підлягає розумінню
    але, тим не менше, якщо хтось не розуміє чому світить сонце-воно від того менше не світитиме

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

+ 100, хочется еще под эти уместные определения и политактивность студенчества приписать но то оффтоп ....

6. lovemusic

lovemusic Member

чувак, та Ти реально рулиш))я рада, що ще залишилися люди, які щось прагну змінити в цьому безглуздому існуванні)))життя потрібно робити яскравим, а не фарбувати в темні кольори....

• Подобається Подобається x 2
  7. lovemusic

lovemusic Member

шановна LADY OPIUM, я, звичайно, прошу пробачення за нетактовнісь, та чи не здається вам, що ті ж самі принципи заважають якійсь частині суспільства?можливо, шановані Вами емо є надзвичайно розумними і високоморальними особами, та таким собі "формалам", більшій частині населення, здається, і вони навіть впевненні, що бути ЕМО- брєєєєєєєд!!!!

8. artobstrel

ЛОЛ! ф тему! жжжесть! имхо!

• Подобається Подобається x 4
  9. artobstrel

главное чтоб мнение это не вышло за рамки мнения, и не превратилось в интенсивное высказывание этого мнения или не дай бог в каие нибудь действия ......... ибо то уже будет быдлизм .... мнение большинства очень опасное явление ... ибо один человек - личность, 100 - 1000 - коллектив, 10 000 и более стадо .....

хотя мне самому Эмо все же бреддд ....

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Для мене це швидше "чудо в перьях" :))), окремі екземпляри досить таки кумедно виглядають . Цікаво за ними спостерігати. Частина з них таки переросте це, частина ні. Я десь більше їх батькам співчуваю :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Як на мене більшість підлітків проходять через т.з. субкультури. І це абсолютно нормально, вони у пошуках себе. Сама такою була, як, думаю, і більшість присутніх. А готи вони чи панки, чи емо, чи хіппі, чи просто невизначені, немає ніякої різниці. Головне, без фанатизму.
    Невже вам емо більше заважають, ніж гопи? А? ТІльки не думаю, що ви їм вголос скажете те, що скажете емо. Хоча, вони мені теж смішні, але ніхто не має право сказати, що їх не повинно бути. ДО речі, був у мене знайомий в універі, який регулярно різав собі вени (хороший спосіб привернути до себе увагу) і при тому вважав себе панком.
    У багатьох людей є потреба виділитися, у підлітків - то часто через одяг і стиль музики, у дорослих - через діамантове кольє і порш.
    По-моєму, судити про людину виключно через її приналежність чи неприналежність до субкультур, та і взагалі чіткий поділ на субкультури чи жанри музики - афігенно стереотипне, що показує саме ваше обмеження, а не їх.

• Подобається Подобається x 9
  12. lovemusic

lovemusic Member

звичайно, що гопи заважать.... та зробити так, щоб ті самі гопи були тихими і не помітними дуже легко))а емо...це вже інша справа)))не думаю, що всі ці субкультуриє чимось корисним для суспільство)))я особисто обожнюю HIP-HOP))та без фанатизму.... танцюю, слухаю....навіть інколи одягаюсь в стилі HIP-HOP)))
    та я не бачу в цьому чогось надзвичайно катастрофічного)))тим більше я нікому не заважаю)))

13. Chortenia

А чим ви особисто є корисним для суспільства?
    І що таке суспільство взагалі, і хто визначає корисність будь-чого для нього?
    Це все абстрактні поняття, якими можна маніпулювати, як кому заманеться. А ставитися зі зневагою до людини лише за приналежність її до певної субкультури, то вершина маразму, як на мене.

14. lovemusic

lovemusic Member

а тусуватися на цвинтарі, чи різати вени- не маразм??
    а я не кажу, що є корисною для суспільства))але я зроблю все, що є можливим для всієї нації))в корисних цілях))та це в майбутньому)))

15. Chortenia

А,може, у них теж все в майбутньому.
    Насправді, то є їх особиста справа. Якщо вони не заважають іншим, то мають абсолютне право на існування.

16. Фесько

Фесько Well-Known Member

Повністю з Вами погоджуюся, у субкультурах це поширюється тільки на музику.

Субкультура - це більше ніж імідж, це спосіб життя, у деяки навіть і філософія, це певна поведінка у суспільстві. Кожна субкультура має свої незмінні властивості - не кожен хто натягнув майку з Віллі Вало вже тру гот, наприклад. Це набагато більше, ніж імідж чи любов до музики. Субкультура - це певне зведення правил. Людина, яка не дотримується цих правил, наприклад, ріже вени, тому що не знає що так не роблять, тілько ганьбить весь рух перед очима інших. Тому в субкультурах завжди існувало таке поняття як "тру" (truth) чи "не тру"(poser).
    Саме так. Тілько росписувати зараз "чому?" не хочу... до того ж Ви й не знаєте цього і не зрозумієте :)
    Ну, колись і землю вважали плоскою, а за спростування навіть взагалі жив'єм палили на вогні, тому що вважали ненормальними. Це не виправдовує.
    Наприклад?

Не до емо - це точно :)))

Last edited: Feb 3, 2009
  17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вельмишановна lovemusic, я не вважаю, що чиїсь принципи можуть заважати кому-небудь
    Принципи, як і решта понять, вигаданих людиною, є лише їхнім особистим головним болем; і якшо навколишні той вантаж не перекладають на мою голову - не бачу потреби зачинати ідеологічні війни:pardon:
    а хіба різання і цвинтарефілія є показниками належності до субкультури?
    то стереотип, причому не підкріплений ніякими фактами; не знаю жодного емо, що б таким бавилось
    по чому ви судите про людей?
    я суджу по тому - що знаю. я знаю дівчинку-емо, яка працює зі мною, яка читає книжки, заробляє пристойні гроші, гарно вчиться, не ріже вен, не гуляє цвинтарями
    і я знаю людей, які гуляють цвинтарями і ріжуть вени - але від того вони для мене ні крапельки не гірші.

+: про ходіння на цвинтарях: не место красит человека, а человек место:)))

18. aka

aka New Member

знаэте я емо тільки я не думаю про самогупство , тепер розказую які емо насправді , вони не такі як пишуть в інтернеті це просто люди з своїм внутрішнім світом ,їх бють готи , панки , неформали тому , що емо кожного дня все більше і більше і вони більш популярні ніж вони . Діти ідуть в емо тому , що їх не розуміють батьки , і я зневажаю цих батьків . От ви зараз сидите тут спілкуєтесь які емо погані а через кілька років можливо через своє нерозуміння дітей самі зробите їх такими

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось емо у нас стало меньше, ніж раніше, а може просто зима...

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Регулярно різав вени?! Як так можна регулярно різати вени? Один раз чикчирик - і все. А якщо регулярно - то тільки показуха і таким місце тільки в дурдомі.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

А що вам пані nata-k не сподобалося? Хіба не правда?

а де твій аватар? :)