Емо...

Discussion in 'Всяке різне' started by duncan, Jun 26, 2007.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

Не знайома особисто з жодним емо. Бачила на вулицях, дехто з студентів. Але я ніколи не цікавилась їх ідеологічними переконаннями ;), тільки знаннями предмету.

А в загальному, я абсолютно переконана, що у суспільстві має право на існування будь-яке угруповання, субкультурний напрямок чи індивідуальні уподобання особистості. Лише за одної умови - не творити і не пропагувати насильство.

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гм-м-м... :scratch_one-s_head:
    І шо, часто зустрічається знання в ТАКих?
    [​IMG] [​IMG]

Чупс-культурний?

Last edited: Feb 1, 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

певно го до войска не взєли.....

наприклад геї, нє?:))):))):)))

Last edited: Feb 1, 2009
  4. Фесько

Фесько Well-Known Member

А ще я добавив би хибну пропаганду щодо інших субкультур, асоціювання себе тільки самими емоційними і прекрасними, а інших - донемоги брутальними і жорстокими, не здатними до почуттів.

І взагалі то дітям будь-деяка субкультура противопоказана. Багато дітей не розуміють канонів деяких субкультур, йдуть туди і починають різати вени, суїцідувати, таке...От дорослі - зовсім інша справа.

5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А то шо хіба тоті еми? Вочі не понамадзьгувані, жиліза в носі нема, вуха не дзюраві... Якісь вони тоті Ваші еми не тойво... не по формі...
    То певно чупачупсери які, нє?

• Подобається Подобається x 4
  6. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

а мені це нагадало ось цю історію...

Смотровая площадка у университета. Там байкеры собираются, как вы знаете. Очередная тусовка.
    В одной стороне реальные такие дядьки бородатые, солидные. Харлеи стоЯт в рядок блестят хромом, все один к одному. Дядьки чинно спокойно стоят, что-то свое перетирают. Все так спокойно, благородно, солидно...
    В другой стороне пацаны на спортах. Вжик-вжик, туда сюда, постоянно шастают, визжат, вилли и т.п., то в магазин отъедут, то приедут, как улей пчелиный короче.
    Тут один из них к дядькам подлетает, стоппи, дым из под колес... И спрашивает:
    - мужики! А чего вы с нами никогда не знакомитесь ?
    Дядька спокойно так, сплевывая в сторону:
    - а чего с вами знакомиться-то?.. ВЫ КАЖДЫЙ ГОД НОВЫЕ...

• Подобається Подобається x 11
  7. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ті, у яких я мала можливість оцінити знання були жіночої статі. Вони не є особливим типом студентів :). Так вже склалось, що ті емо, які зустрілись мені були доволі інтелектуальні особи, хоча й халявщиці. Тобто абсолютна студентська норма :).
    До речі, те саме можу сказати про студентів готів (обох статей).

• Подобається Подобається x 2
  8. Фесько

Фесько Well-Known Member

А вони не знають, що емо напочатку було ідеєю і субкультурою виключно тілько серед бісексуалів-хлопчаків ? Дівчат там ніколи не було - це вже позеризм, нє?

9. nata-k

nata-k Well-Known Member

Фесько, мені то абсолютно байдуже :). Я не цікавилась і не збираюсь, якщо чесно ;).
    Яка різниця з чого що починалось? Будь-що може розвиватись і змінюватись. Чи не так?

Якщо існує якесь суспільне явище - отже на це є суспільні передумови і запит.

Фесько, чому, наприклад, у Вас виникае потреба якось протистояти тим емо?

10. Фесько

Фесько Well-Known Member

Звісно, але це вже не буде тим, з чого починалося. Як яка різниця з чого починалося? От Бітлз створили свій стиль ронкролл, якщо його змінити і додати рапа - то це вже не буде ронкролом.

У мене до них субкультурні погляди.

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

А яка різниця як назвати стиль музики ;). Музика може подобатись/не подобатись, її можна слухати/не слухати. А як її при цьому називати - то справа десята ;). Принциповим то має бути тільки для музичних професіоналів. Чи не так?

Значення цієї фрази залишилось для мене не зрозумілим. Що ви хотіли сказати?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чим вони можуть відрізнятися? студенти, як студенти, просто "болєзнь дєтской левізни"..... то пройде....

13. nata-k

nata-k Well-Known Member

Миху, студенти бувають різні :). Різний інтелектуальний рівень, різний запас знань, різне ставлення до вимог, різна мотивація, а отже і різне ставлення до самого процесу навчання.

Я помітила, що у деяких викладачів упередженне негативне ставлення виникає частіше до готів. При першому погляді звідкись виникає переконання "Ну, що воно може знати". Хоча це безпідставно ;).

Пройде, бо все проходить. Але це етап у розвитку особистості. І треба поважати право кожного на свій шлях. Без цькування, без навішування ярликів і т.д. Хтілось би так :)

Last edited: Feb 2, 2009
  14. сестричка

сестричка Well-Known Member

Слухайте, ну коли йде 19-річний ЄМО нвчого крім сміху він не викликає.Такий собі дядьо , "заигравшийся" , не вийшовши з дитинства.Я ще трохи розумію тих дівчаток -підлітків.Хоча крім зневаги ніякого іншого відношення до ЕМО я не зустрічала.

15. Фесько

Фесько Well-Known Member

А взагалі-то чому субкультури існують на окремих стилях тоді? Напевно тому, що всім пофіг яка музика, чи не так? ;)

Емо ворожа до моєї субкультури субкультура.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А до якої субкультури належите Ви?:)

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

от ніяк не второпаю в чім проблема?
    і в чому вони винні?
    і чим комусь заважає їхнє існування? - те, що вони дуже часто влаштовують крики і оргії посеред міста - ото проблема, яку повинні вирішувати міліція, школа..

а взагалі перший пост теми - невнятний - що хотів ним з.ясувати пупер-невідомо, та, на жаль, це ше надовго залишиться невідомим:sad:
    тому пропоную: кому цікава дана тема запустити її в продуктивніше русло обговорення і "переписати" перший допис

• Подобається Подобається x 2
  18. nata-k

nata-k Well-Known Member

Важливі запитання, Фесько :)

Якраз навпаки ;). Тому що є такі, кому важлива назва, атрибутиика певного стилю. Важливо підкреслювати свою належність до цього стилю. І, так би мовиити, іти під прапором і захищати його честь ;). Чому так буває, чому виникає така потреба?

Моя думка полягала у тому, що така потреба є не у всіх :). Дехто просто слухає музику :).

Ідеологічні війни ?;)

19. lovemusic

lovemusic Member

ну народ, давайте серозно подімаємо, ну хіба емо колись були нормальними)))ті, хто стають емо, просто не мають до кого прибитися і взагалі ні чим не зайняті...або просто в них немає друзів...от вони і шукають, з ким проводити час((а от інші і нав"язують їм свої "панятія"))от і все....

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а хіба серйозно будь-кого називати ненормальним?
    а шо тут "неправильного"
    з таким же успіхом можна говорити про домогосподарок, "яким нема до кого прибитись" - от вони й кучкуються
    і про бізнесменів те саме, і про форумлян, та й про кожного
    та й, взагалі, кожен має право вибрати тим, ким він хоче стати
    вас то чим обходить?
    а вважати когось "неправильним", бо той хтось не такий, як Ви, то точно неправильно;)

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)