Відповідь: Емо... ні, дімідрол на ніч п’ю.... (жартую)..... ні, досі намагаюся сприймати навколишній світ як дитина.... навколишнє -- гра, в якій я участь беру.... дорослі ігри мені не подобаються, бо вони жорстокі, людиноненависницькі, а я людей люблю, хоч і намагаюся триматися від них якнайдалі.....
Відповідь: Емо... Я теж люблю людей...окремих... А рід Гомо Сапієнс чомусь зовсім не люблю...і нічого не можу з собою зробити...
Відповідь: Емо... Повністю поділяю Вашу думку. Також виділяю з цілої маси окремих окремих людей і їх люблю, шаную, поважаю. Але усе людське суспільство з його вадами не можу сприймати і полюбити, бо надто воно розмаїте. Звісно, людина має суспільну природу і довго без спілкування з іншими людьми (і я також) не витримала б. Але тим не менш сприймати усе суспільство не можу. Така в мене природа і виховання - не можу полюбити атеїстів, комуністів, москалів (а не росіян), гомосексуалістів, наркоманів, згаданих емо та інших людців. Хоча деяких мені просто шкода із цієї категорії людців, що вони вибрали такий шлях - шлях деградації людини і поступове перетворення її на людця.
Відповідь: Емо... я вважаю, що люди хороші, просто переважно бояться показати себе хорошими, щоб ніхто не подумав, що вони слабкі.... пс. звичайно, що є вийнятки, наприклад, моя теща....
Відповідь: Емо... випєй йаду.... нізачод..... роздукуй і над ліжком повішай.... коли тобі буде зле -- читатимеш...
Відповідь: Емо... Чуваки, емо - це круто. ))) Не було б емо - нам би було сумно і не було над ким стібатись! ))) а деяким і кулаки б не було куди прикласти. Хай живуть та нас розважають )))
Відповідь: Емо... На ржачку,сонце,пробиває!!!!))) Додано через 3 хвилини Я ше раз кажу!Не бийте емо і не знущайтеся з них!!!Вони хіба того і чекають!А так,шоби підійти і обняти і сказати:"Ми всі так любимо тебе"... Тут такі сльози будуть,такий шок...Знаєте,як нам всім приємно буде?Ото розвага...