Відповідь: Емо... А, ці імо що, суїцидники? Вени ріжуть, жити їм не хочеться...Чи це так, показуха, тупим лезом подряпатись...
Відповідь: Емо... Емо....Мене аж проберає від самої назви:8: ..Не люблю емо:n: ...))Все ж таки хто їх поважає..Хіба вони самі:D ..))
Відповідь: Емо... Емо - це ті, які ходять в чорному, не хочуть жити, постійно плачуть - так пояснила мені дочка, яка вчиться у школі 96, у 8-9 класі у них є емо. Такі от нині приколи в школах.
Відповідь: Емо... порадьте відлупити це емо...... хай поплаче..... (їм цього хочеться)... Додано через 51 секунду це фріки.... люди, які люблять шокувати навколишніх... це не емо...
Відповідь: Емо... Ага, а ще я дивуюсь, як вони своїм "залізом" на писку, не чіпляються за всякі перешкоди, так можна і губу порвати чи носа...:D
Відповідь: Емо... так і буває - але вони особливо про то не розповсюджуються кажуть жи подорослішали - і перестають то все носити... правда, фізія після того - перфорована, як рулонний папір - але то вже ніц не зробиш
Відповідь: Емо... якщо то дійсно татуювання - то потім слід попасти на службу до РА і горіти в танку... Сподіваюся, задниця в нього татуюванням не зіпсута?
Відповідь: Емо... Класно було б доброго магніта ) В цього може й ні, а є й такі . що й на задниці роблять татуювання. у мене десь на компі такі картинки є, просто жах!
Відповідь: Емо... ну, дупу таки не милій показують - а милому... А в чоловіків - воно знаєте, інші забаганки...