Відповідь: Емо... емо - і власне "Я"? сопливе, плаксиве - "ну вдар мене" - то таке "Я"? - нє, василю - то не "я" - то "воно". "Воно", незалежно від того, чи лесбі, чи гомік - "воно". -- Бабусине теля, прив'язане до кілочка, в біло-чорну плямку, з великими і сумними очима.... "Му-у-у-у...."
Відповідь: Емо... васілі, чмо — чєлавєк маральна апущєний..... а ви бачили ему впритул?... може спілкувалися з ними?... чи спостерігали за поведінкою "оцього"?.... Додано через 57 секунд пс. афтерстеп, ти бачиш?.. написали майже одне і те саме одночасно...
Відповідь: Емо... а мені взагалі, субкультури які мають, хоч якусь, ноту протету дають образно-художній поштовх, це ж не просто так, знаєте, панки які брили голови і лишали, гребінь, як у Римі часів, раннього феодалізму, для мене у порівнянні з Емо не мають образної різниці, ось...Салют всім хто проти!:y: Додано через 47 секунд насправді ні.
Відповідь: Емо... щоб протестувати, треба мати об’єкт, з яким не погоджуютться.... а емо — звичайне чмо, яке соплі і помаду по щоках розмазує... безстатеве створіння, схоже на глиста-солітера...
Відповідь: Емо... "Ты можешь ходить как запущенный сад, А можешь всё наголо сбрить И то и другое,я видел не раз Кого ты хотел удивить?" Чмо,воно і в Африці чмо."Субкультура"! То вже не субкультура,а клініка.
Відповідь: Емо... чому ви так ненавидите, їх, вони вам щось особисте зробили? Чи вас то просто, нервує?:n:
Відповідь: Емо... а ненависть до людей, які нічого поганого не роблять, не клініка?:n: Клініка, якраз от це клініка, зичайне явище на теренах України, наприклад західних країнах, такого немає, тут можна сказати емо втілюють в реальність демократію, а ви їм палки в колеса, чи може з точки зору катилицької церкви, все?
Відповідь: Емо... Вже такий один захищався за гоміків.Що,перехоплюєте естафету? А,відносно різних "чудіків",скажу одне - поважати треба інших і себе.
Відповідь: Емо... васілі, а чому б цим "суб- ппц_до_якої_степені культурним" емогеям не взяти зі заходу щось інше?..... наприклад, бодібілдінг.... бокс.... футбол.... так ні, вони роблять з себе глистів, і кривляються....
Відповідь: Емо... Послухайте п.Ромко я вас не ображав!!!, і за людей іншої орієнтації, я нічого злого не скажу, а ле й доброго також, без підстав звісно певних, того шо, вони не винні в тому, що суспільство таке культурне, шо більше гетерів, ніж гоміків в одному лісі... Поважати треба поперше тих хто поруч навіть емо, і себе звісно... Думаю того шо футбол та бодібілдінг, вони на поверхні лежить, нецікаво тінейджерам, їм самим треба шось таке нарити, посвоїму розтлумачити, погнати, врешті згодом перерости і бути, вже не таким як інші знати скажем більше...окей?:y: Додано через 1 хвилину це поганий смак у певної категорії Емо-панків, тай все...
Відповідь: Емо... "Пусть старая джинса давно затерта до дыр, пускай хрипит раздолбанный бас..." ... не все так просто
Відповідь: Емо... Та і я стараюсь нікого не ображати,але всі ті "емо",і т.п. в першу чергу не мають поваги до самих себе.
Відповідь: Емо... в чому повинна виражатись їхня повага до самих себе, щоб інші помічали се... ЗІ : пан Ромко спам"ятав фільм з участ"ю К. Кінчева "Взломщик", так от так панка з шевелюрою мэнти спіймали коло парку Горького, за зовнішній вигляд, притягли до мэнтівки складають протокол і питають ну навіщо ти з освітою так виглядаєш, а він їм каже :"Хочеться"!!! ЗЗІ : так не здається вам шо трохе оппоненти смахують на тих ментів, "шостий-шостий, я сьомий наркомани кучкуються біля сільради в них є оружіє!"---гади.