А зміст у великих заводах? Багато заводів зруйновано, але чи потрібні вони реально всі були? Чи люди після їх ліквідаціїї повимирали? Люди вижили, адаптувалися до нових умов. Але тим які працюють і дальше у великих підприємствах і надалі розповідають куда йти і за кого голосувати. Може тому така ситуація на Сході країни.
Палкан, краще травіть шутки. Заводи і економіка Львова планомірно і цілеспрямованно зруйновані росією та хахлами. І перетворили місто на кнайпи та базар.
Нет. Что Вы. Не повымирали, а уехали дупы подмывать за кордоном. Теперь процветают. Львовян жизни учат.
Нащо їм ті заводи? Вони батрачать на чужій землі з гордо піднятою головою! ---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- Нема змісту! Дрібна мануфактура наше все!
Повірте я особисто працював за кордоном і підведу маленький висновок. В Європі ти навіть без грошей почуваєш себе людиною, а тут навіть якщо ти маєш гроші з тобою поводяться як з....
Верю. За морем много чудес. Но кто где народился, тот там и пригодился. Надо свою землю обустраивать, а не слюной из-за бугра на бывших земляков харкать.
Золоті слова! Але ж ви, дякувати Богу, повернулися? Ці слова мають бути в HEADERі Львівського Форуму!
Ті, хто виїхав на ПМП навряд чи всі миють дупи. Але з України виїхало коло 5 млн. здорового, роботящого населення. Якщо б вони залишидися, наше голосування було б зовсім інше і влада інша. А виїхати закордон і звідти кричати, мов як ви допустили Сала до влади, виглядає тупо.
+1! ---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ---------- А що, не треба? У Вас взагалі, крім злоби, що небудь є? Ну викорінемо ми геть усе російське, приймемо європейське. То що? На 8 годин (комусь і на 6) на роботу ходити не треба буде?
Так я повернувся. Живу у Львові з двома дочками і дружиною, + мої батьки. Чому повернувся? Бо твердо знаю що інакше сім"я би розпалася, вони тут а я там - це вже не сім"я і жодні аргументи навіть фінансові тут не важливі. Чи маю я можливість знову виїхати? Так маю. Рідний брат в Чехії(там більше 15 років) без проблем візьме на роботу, та й не раз пропонував. Але на разі я живу у Львові і планую тут жити надалі. п.с. Як просто розказувати комусь як він має жити, і набагато важче приїхати і власним прикладом показати як це реально зробити.
Але ж Ви розумієте, мають пройти десятиліття, щоб оговтатись від радянської спадщини. А особливо нервувати не треба. Бо коли дуже сильно хочеш недосяжного, може розвинутись невроз. Воно Вам треба?