Пора, Ромко, думати вже про будову, а часи червоних тряпок вже пройшли. Яка користь боротися з тим, чого вже нема? ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- Комуністи? Де ти видів?
В мене,в Рясне,коло матері Божої висить бігморда з закликом праздноваць якесь там асвабаждєніє,себто окупацію Львова вошивими,кривавими вбивцями. І таких бігмордів натикано по всьому Львову. А ти кажеш,що нема? ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- А хто закликає праздноваць пабєду парашних ублюдків?
Для нас(нас,з Зоряною),вихід один - здохнути в лісі. Постане Україна чи повстане, Чи так собi iтиме в кураї, Погине чи погляне з-над Богдана — То се її шляхи, а не твої. Їй Богу, легше пити, вовком вити, У попелi зiгрiтися душi, Анiж дивитись на отi орбiти, Де тiльки шаровари i ножi, Де навiть небо чорне, але п'яне, Де навiть серце звикло до ганьби. …Мабуть нiхто сьогоднi не повстане Нi в словi, нi в неволi, нi в собi. П.Гірник
Цікаво було б почитати. Бо емігрант (якщо він емігрант, а не безправний заробітчанин) має можливість полікувати зуби, не платячи ні копійки. Правда, для цього треба себе поважати і справно платити медичне страхування. А ще треба врахувати, що працюючи багато, Ви отримуєте пропорційно - так всюди в нормальних країнах, і живучи в нормальних країнах ви користуєтесь благами нормальних країн - не боїтесь ходити нічними вулицями, їздите по нормальних дорогах, і поліцаї, до котрих ви звернетесь по допомогу вам кажуть "пане". І не треба боятись, що вони вас згвалтують. Ітд, ітп...
Це також ми. Темна сторона нас. ---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ---------- Не можна. Почнеться масова трудова міграція із Заходу на Схід. Західна Україна стане безлюдною. А ще ви нам зарплатню обвалите Взагалі, дивно чути заклик до федералізації з того берегу Дніпра!
От власне. Є добрий знайомий, підпільний корейко, думаю, доларовий міліонер. Вшьо як у справжнього вкраїнця - хати за кордоном, паспорти людської держави в кишені, сім'я місяцями "серед людей". Приїздить, каже "шляк, не уявляєш навіть, кожного року зарікаюсь кинути все і рванути накінець з тої зацьмохтанної держави без майбутнього, зато з хворим суспільством - і щоразу відкладаю, бо де ще я зароблю десятки тисяч на місяць з повітря і без жодних податків. Але маю такий страх, бо маючи навіть великі гроші, тобі то не допоможе, бо приміром граний ЖЕК тупо не позбивав бурульок з даху, лікарня рівня першої світової, а піццу доставляють швидше, ніж приходить швидка." Україна - це трагедія. Вірніше, трагокомедія. Що там сало, презики і штадіон ві Львові, мих?! Поїдьте за океан приміром, ви там побачите більше справжньої України ніж той ваш совок.
Для України, Миху? Створити державу Україна. Бо поки що те утворення під назвою "Україна" є землі, нарізані Сталіном, Хрущовом, Малєнковим і тд. Землі які не обовязково є де-факто Україною. А устрій - це УССР в найгіршому варіанті. І почати творити... Розібратись, що є Україною а що ні. Чи під категорію Україна підходять такі місця як Донецьк, Допогєпінск (колишній Харків) і тд. Який устрій, яка політична система підходить Україні. Написати закони, конституцію і змусити людей виконувати ті закони. А далі процес піде. І велика частина тих 7 млн емігрантів, в тому числі ваш покірний слуга, повернуться додому. Бо поки що це не наш дім...
В якому місці сміятись? Кармільци ви наші... http://youtu.be/grWhTJtJauc http://youtu.be/te1quIxB3qQ http://nalatty.livejournal.com/31145.html Моліться далі на свого педераста В одному блозі я колись висловив свою думку. Процитую,бо вона не змінилась.
Яка там федералізаця, ромку. Від східноукраїнських хахлів треба було відділятися ще не відходячи від каси, на початку 90-х і бацати свою автономію. Зараз би жили як люди і тільки би посміхалися зверхньо. А тепер вже пізно, їхня гангрена давно на Львів перекинулась, тепер вже і ампутація не допоможе. Амінь. ---------- Додано в 08:40 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ---------- Роман, прохання - давайте хоч тут без фоток і цитат-портянок на півсторінки. Або в офф ховайте. Подякували.
І повторили мої слова які я сказав на рік раніше. В той час ми мріяли, що будуть вільні вибори. І всі так надіялись, що народ вибере достойних, що почнеться будівництво України. І тоді я сказав ці слова. І на жаль був правий. На Західній Україні ні одна скаженна комуняка не пройшла. На Східній тільки комуняки! А може то ми наврочили, Ромку?
В 91-му я серйозно посварився з Парубієм.Іващишином,Ігорком Коцюрубою. Вийшов зі "Спадщини",серйозно загудів. Пам"ятаю,свої слова: - Сушим весла,хлопці.Не буде держави в Україні. І дуже боляче чути зараз від Ігорка: - Ти був правий,Ромку.
В медицині, Ромку, є такий сумний вираз - труп реанімації не підлягає. Це стосується областей ПІСУАРу. І тому вже через кілька років після так званої "незалежності" і дотепер я постійно повторюю - ми, львівяни все зробили правильно. І ті демонстрації, ті революційні дії кінця 80-х початку 90-х були чудові. Нас вже нічого не могло зупинити. Одна помилка... Ланцюх Злуки. Побудували не в тому напрямку...
Да, помню как вы ненавистную социалистическую экономику руйновали. Хоть один действующий завод во Львове остался? Или, может, за 20 лет новый современный какой построили?