Насправді, пояснення дуже просте - так емігранти доводять самі собі, що вони зробили правильний вибір. Читав блог одного емігранта, що працює по 12-14 годин на добу, за мінімальну плату, при цьому поливаюми брудом Батьківщину. З його слів, то фігня, що ви там працюєте 8 годин і отримуєте 5000 гривень. От він, геройський хдопець, працює 14 годин і отримує цілих 600 євро! Не може собі зуби вилікувати, а Україну кляне! Бо соромно самому собі зізнатися, що лопухнувся.
Лайном поливають Україну не тільки іззовні. Ізсередини теж так неслабо хлюпають. При цьому звинувачують чомусь кого-завгодно, тільки не себе! Хоча Україна - це ми! Все, що нас оточує - результат нашої праці чи бездіяльності. У нас у під'їзді із 9 поверхів освітлюється два. На нашому - я зробив люмінісцентні трубки, що попитом не користуються, поверхом нижче - сусід заховав лампочку під грати. На інших поверхах лампочки просто крадуть або замінюють на згорівші. Тобто, на семи поверхах - "довбаний ЖЕК, довбане місто, довбана країна". А на двох поверхах - нічого так, жити можна.
Чоловік не знає,що таке червона шмата і бовван педерасту Бланку. Що на то сказати? Звичайно,що правильний. Я шкодую,що в свій час,десять років тому зробив неправильний вибір. Тоді я мав ілюзію,що в Україні існує таке поняття,як медицина. Помилився,тепер вже пізно. Зате ілюзій вже немає. Ні,щодо медицини,ані,щодо держави на території України.
У того блогера немає Батьківщини. Він "негромадянин" Латвії. Тіпа сєвастопольських русскіх. Дивно, чому він не поїхав гастарбайтером до Росії? Їх же Раша пускає без візи. Пакував би рибу на Камчатці і ловив би кайф, що то російська, колишня совєтська рибка.
На жаль, не тільки він, Борисе. Тут, як казав покійний Озєров, коментуючи футбольні матчі, к нам падключілась бальшая група радіослушатєлєй. Ви бачите, як вони спєлісь і спілісь з Василем і Полковником. На жаль, родом з Західної України. Ось почали атаку на Самойловича. І замітьте, як колись в газеті Правда, почали клеїти ярлики. Та хочете заперечити Самойловичу, заперечуйте з чим ви не згідні. А такого заперечення я так і не почув. А таваріщь з Харкова сам себе спалив і виявився тролем рускаґа міра. І розкусив його перший наш друг Кліберн. За що я і люблю євреїв...
І я поважаю євреїв. Ще два дні тому тролик здавався "пубертатом-неадекватом", а сьогодні, поза прив"язки до ідей - типово трольський набір алгоритмів. Ну то нехай шкрябає клаву. Може йому на рибку не вистачає, а без фосфору - самі розумієте, пацану важко.
Порручику, та решті чорноротим - є люди, і їх немало, які вчилися на заході в універі, прижилися, працюють менеджерами по офісах міжнародних компаній і їм фітькати на вашу отруту. А ви, михасику, дальше вірте полковницьким байкам про дупи і мастурбуйте плюсиками одне одному. Добрих колєгів познаходили. ) Файна тема. Епічна. Типова. Правду тут вище написали - Україна там, де нема більшості з вас. )
Миху,скажи прямо:тебе розпирає від гордості за золоту дючку призидЕнта диржави(тої,що на території України),Януковича? Тебе тішить,що його синочок за півроку збагатів з 187 до 510 мільйонів доларів? То я тішусь за тебе,ти справжній патрійота диржави. Так дєржать.
Всі забули з чого почалося,Сало призначили губернатором Львівщини.Хабарника ,злочинця,злодія поставили керувати чесними набожними працьовитими галичанами.А стрілки переводять на емігрантів.Я покинув Украіну бо не бачив можливостей змінити життя доокола а воювати щоденно з навколишнім оточенням не було бажання більше.В мене з класу шкільного 11 чоловік з 27 виіхали.Всі більш менш розумні.Пару людей залишилось з н недурних хто притулився на митниці чи в якихось інспекціях. Піду пару туалетів помию і гімна свіжого принесу щоб поливати.
Я, на відміну від тебе, не ідентифікую Україну з Януковичем. Янукович нині є, а завтра - не буде, а Україна - вічна! ---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- Прошу дуже, людина зробила вибір. І нема питань. Але ж не гадить тих, хто не виїхав. Всі не можуть виїхати. ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ---------- Не тішся, ми обоє лохи, бо не виїхали.
В тім і справа,що й я не ідентифікую оте утворення,що зараз існує на території України з Україною. І не буде нічого доброго,допоки будуть стовбичити боввани скаженому педерасту Бланку. І поки українці не почнуть використовувати червоні смердячі шмати за їх прямим призначенням
Не можна порівнювати якесь ГЕ з Україною. І якесь ГЕ. що не вартує уваги, не може бути перешкодою, щоб любити Україну.