Еміграційний совок

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 лис 2013.

1. Top Dog

Top Dog Український Українець

Ви підло брешете!:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ГОните, Педро, гОните, як в одній із реклам говорять.

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, ми вже не один рік на цьому форумі. І ніколи проти вас не мав абсолютно ніц. І де б ми не сперечалися, чи то про Ющенка, чи про релігію, я ніколи не старався виходити за дружні рамки.
    І їхати нікуди не рекомендую. Просто давайте називати речі своїми іменами. І не треба без надіїї надіятись що східні райони колись стануть Україною. Вони можуть привести до влади чергову гопницьку банду. Ну і допу з гєпою.
    А те що ми виїхали - нічого не міняє. До незалежності виїхали одиниці. А проголосували за комуняку Кравчука і комуняцький парламент. Не є проблема в тих що виїхали. А проблема є та, що в Україні українці є в меншості. А тут нічого не поробите без хірургічного втручання.
    І ще... Не треба лити воду на млин форумських українофобів, які за участь тут дістають гроші від російських спецслужб.

4. VasMT

Не варто так на Педру.
    Він чкурнув з Галичини ще в 80-тих, а в Великій Україні не був жодного разу. От і вірить всяким нацикам-крикунам-говорунам.

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Брехня.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Прошу повернутися назад одну чи дві сторінки і прочитати допис Ромка. Документований. Чи також брехня?

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Прошу приїхати в Україну, кудись трохи далі на схід, аніж Збруч, заговорити українською - і написати, чи дістали ви по голові хоч раз.
    А не брехати зі своїх австралій і перескакувати з теми на тему, коли вам вказують на вашу ж брехню.
    Розмову з вами завершено.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Харківщина не збиткова - ось і пишайтеся цим фактом. А Донеччина та Луганщина - давно дотаційні, тільки не треба копіпейстити брехливу статистику. Нехай вони самі переймаються питанням "що їм їсти", мене це не турбує.
    Звичайно, нікуди вони не подінуться, але може хоч порожні шлунки підкажуть їм за кого голосувати.

А Вам, новачкові, салазі, раджу стримувати язичка, особливо коли спілкуєтеся з людьми з багаторічним стажем на ЛФ та авторитетом. Бо елементарно потрапите в ігнор і будете тспілкуватися "тихо сам с собой". Або зі своїм клоном, якого незабаром створите.

9. Top Dog

Яке хірургічне втручання? Ви на громадярську війну натякаєте?

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Не треба мені анафемою погрожувати! Те, що ви перестанете читати мої поcти - то навіть добре! Я висловлюю свою точку зору, а вона у мене не пропольська, пронімецька чи проросійська, а проукраїнська!

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

От, Борисе, вам не сподобався мій пост №41. Ви поставили негативний відгук! Але ж на Сході не б'ють за українську мову!!! Я ж тут живу. І розмовляю двома мовами - згідно ситуації і настрою. Не били жодного разу!

Останнє редагування: 2 лис 2013
    • Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

Британій, прошу пані.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

То не станете заперечувати,що у вас,на Сході донині стовбичать боввани педерасту бланку і розмахують червоними смердячими шматами?

12. VasMT

Червоними смердючими шматами і у Львові махають.

13. Romko

У Львові не славлять педерастичне твориво скаженого сифілітика.
    І не празднують міфічну пабєду орди вошивих злодіїв.

14. Boris_Kiev

Схід - це не лише Харків. Пошукайте, якщо не лінь, пости з інших міст. І не розмальовуйте екран жирним шрифтом і серіями знаків оклику. Ваші підліткові емоції втомлюють.

15. Top Dog

Пане Ромко, пишіть будь-ласка українською. Я вас не розумію!

16. Boris_Kiev

Пане Ромку,
    в аудиорії з"явився ВІП-студент. Будь ласка, пересадіть його за першу парту і приділіть особливу вагу. В міру можливості, дублюйте важливі постулати апщепонятним язиком, а також піктограмами.

17. Top Dog

Бував і в інших східних містах і селах. Старше покоління часто-густо розмовляє українською. Навіть у великих русифікованих містах. Молодь чомусь соромиться розмовляти українською. Наче сільське походження - це щось погане. Мені соромно за таку молодь.

18. Romko

Нема на то ради...:morning1:
    Хлопуньо завітав у Львівську кав"ярню і полінувався поцікавитись львівською ґварою...
    Встид...

19. Top Dog

Ну то й не треба. А чого соромитись? Українською володію досконало - вона мені рідна. А усі діалекти не вивчиш. Та й бажання нема.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєш Ромко, чому у нас, як ти кажеш, нема України? Тому що багато хто готовий в ложці води втопити за слово "здрастуй", при цьому допомагаючи справжнім українофобам ділити Україну.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)