Еміграційний совок

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 лис 2013.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Прямо так и говорят:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

От власне!

Ви не знайдете, що я критикую, чи обгаджую тих, хто виїхав. Чому? Та бо мені все рівно хто де живе. Це його вибір.

Хто шкіриться?

Особисто я поважаю одинаково всіх, незалежно від того хто де живе.
    А от насміхання над тими, хто живе не там, де він - це однозначно совкове мислення.

• Подобається Подобається x 6
    • Тупо Тупо x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Вы московскую колбасу обгаживаете.
    А это пострашнее будет.

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

вас - ні.

• Тупо Тупо x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, ви подивіться хто вам ставить плюси. Може задумаєтесь? Бо діставати плюси від викінчених українофобів не приносить вам слави.
    Ви патріот України? До 1991 року були патріотом СССР? Член КПСС?
    Бо на всяку критику отої диявольської країни я чув від комуняк одне - з перекошеними від люті мордами одна і та ж фраза - так єта ті шта? Пратіф савєцкай власті, падла?
    Я наведу вам приклад справжнього патріотизму. Був в мене чудовий друг, Ромко Харина, досить відомий лікар в 80-х, на жаль молодим пішов з життя. Жив разом з батьком на Руській і вуйком, грекокатолицьким священником, який більше 25 років звіри тримали по Сибірах.
    Решта рідні в Канаді. Іноді питав Ромка, чи не хочеш в Канаду. Він - а де я знайду ще Львів, або виїду за Львів полюбуватись природою, подихати чистим повітрям. Ні, цього я залишити не можу.
    І думаю, кожний західноукраїнський патріот тримає оте все в серці, де б він не був і болить те, як кацапня і східноукраїнські креоли знущаються над моїм народом.
    А те, що такі міста як Данєцк, Ворошілавград, Допогепінск (колишній Харків) ніколи не стануть українськими - це аксіома. І чим швидше відсічеться ця гангрена тим краще.
    І не треба за це нас осуджувати. Бо ми говорим правду.

• Подобається Подобається x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто якщо всі розумніші звалять за кордон гангрена швидше відсічеться? :mocking:

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Праведники...
    А Ви, Педро, часом не вловили невеличкої різниці між Ромком Хариною і вами, лижниками?
    І я з Вами повністю згідний, що Ваш друг справжній патріот, на відміну від вас, націоналістів.
    Зрештою, можете там собі в далекому Забугор'ї говорити що завгодно. Від вас, слава Богу, нічого не залежить.

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

Ромку, мене не дивує, що Василь любить те гівно. Бо виріс в гівні, зазомбований гівном. Українофоб. Комуняка, Совок.
    Але щоб львівянин Мих??? З тим же духом.
    Бідна Україна...

9. VasMT

Хулігане, Вам важко зрозуміти цих людей без роду і плеиені, чия адреса "нє дом і нє уліца", а європейський союз. Бо Ви своїми ручками кріпчип вирощуете, а чуваки на все готове злетілись.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вже за одне це вас варто засудити.

11. Pedro

Пане Гиліґан, я покинув СССР а не Україну. І коли покидав, за самостійність ніхто і не думав. Хотів вернутись в 1992-му. Відмовили. І добре зробили. Бо я не Мих, а люблю говорити правду в обличчя. То ж питання, скільки б мені дозволили прожити при бандитських владах, які практично не мінялись з часу так званої "незалежності?

12. VasMT

Ну нехай комуняка, мав гріх. Нехай совок, ніде не дінешся, більшість життя, двадцять сім років, прожив при совєцкой власті. Але хто Вам дав право називати мене українофобом?
    Чи Ви вважаєте за аксіому, що людина, яка не сприймає націоналізму і вважає ОУН злочинною організацією, стовідсотковий українофоб?
    Помиляєтесь, пане лижнику.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а як вас називати?
    ви те, шо є, і тут ніц не зміниш
    ше й на брехливій козі намагаєтесь виїхати....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, поясніть мені конкретно. Що я маю робити, щоб бути націоналістом? Втікнути геть з України7

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

не був я в КПРС.

Педро, на мій погляд, ви просто загубили почуття реальності що до України.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

У мене є товариш дитинства. Мешкає зараз в Мюнхені. А вчився він в Австрії. Пригадую, раз він мені зателефонував, а я тоді працював в банку. От він і каже: у нас на лекції вчитель сказав, що платіжні доручення в Австрії ходять від клієнта - до клієнта 3-4 дні і почав розпитувати учнів, бо були учні з різних країн. Встав один патрійот і каже: у нас платіжки ходять

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
  15. Forpost

Forpost Стоїк

та хтоб то помилявся,то і без окулярів стало видно десь через місяць після реєсрації на ЛФ ,от тільки цікаво хто тобі в борщ насцяв, що ти так люто ненавидиш все українське,таких патріотів як ти, в першу чергу прошу пана до гіляки і рука не здригнетьсяі скупа сльоза не капне

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

а ви взяли собі право все українське уособлювати,в тому числі віру в Бога
    Такі як ви не тільки укріпляють віру в Бога,а і дають зрозуміти, що таке справжня Україна .Там де нема таких як Ви.

16. VasMT

Я, що, з Вашою мамою переспав, що Ви до мене на ти звертаєтесь?
    Це перше, ну і друге, традиційно, - у Вас ще просилка не виросла, когось просити на гіляку.
    Моя адреса і прізвище давно відома форумцям, мені немає чого боятись таких як Ви.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Файна тема.

Перегриземося, бо ми українці.

• Подобається Подобається x 6
  18. VasMT

19. Top Dog

Top Dog Український Українець

Хто куди відсічеться? Промисловий Схід? Що їсти будете? Will Canada help you?
    Яким "твоїм народом"? Східна частина вже не Україна? Чоловіче, ти хворий! Твій націоналізм тебе не прогодує! Треба прцювати, а не волати, що тобі всі заважають!

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

"Патріот"! Та такі "патріоти" як ти, тільки й сплять і сни бачать, як би куди подалі чкурнути, щоб "любити" Україну на відстані! А "недоукраїнські східняки" намагаються хо щось на місці зрабити! І хто після цього патріот???

20. Pedro

Прошу пані, це не мої слова, а добродіїв Андруховича і Рябчука. Якщо маєте якісь гарні спогади про ці міста, я нічим допомогти не можу.
    Ось тільки раджу добре засвоїти російську якщо буде бажання відвідати ті міста. Бо за одне слово українською можна по голові дістати.

а де твій аватар? :)