емблема як емблема. думаю значно важливіше підготуватися технічно до самого Євро у місті. стадіони, готелі, вулиці. а логотипи, емблеми і всяке подібне то вже речі другорядні. а з першим в нас у місті все ніяк чомусь не складається.
ага.... приїде комісія до Львов, а емблеми нема.... і фсьо.... і в Харків..... Доречі.... Данецк риє стадіон шо мавпа казету.... мороз - не мороз.... всьо буде чотко.
якщо чесно - то хай риють. я спершу дуже тішився, що Євро буде у Львові. але потім, коли побачив безглузді кроки нашої влади спрямовані на будівництво стадіону і всього решта, то... хай забирають Євро і тоді може наша влада менше пижитись буде. дурні вчаться на своїх помилках. на жаль...
Правду кажете, Миху. тілько сумно від того ще більше. у черговий раз в дурні пошиють звичайних громадян. а собі покладуть в кишені грошики... це так - коментар до теми...звиняюсь за оффтоп
а мені емблемка дуже сподобалася...те що дещо агресивна..так навпаки - класно! Залишилося лише нормально зробити все до того Євро-12...в чому я дуже сумніваюся((
Емблема до євро-2012 у Львові...... лінивий лев.... на фоні розритого стадіону.... ну чи лев проданий за гроші на базарі самопоміччю.... думайте, думайте, панове, ідею я дав....