Цікава дискусія, проте розбавлю її трохи свою пропозицією. Якщо когось цікавить pocketbook 301 plus (lightgreen) зі шкіряною обкладинкою також кольору + гарантія. майже в ідеальному стані, трохи була в користуванні. Пишіть в приват.
придбав Amazon Kindle 3 , бавлюся другий день - може кому цікаво буде відразу скажу - інших ел.книг в руках не тримав, порівняти не маю з чим Взяв відразу русифіковану, не хотів гратися з тим Отож - версія з WiFi та 3G перші враження-і хто його таке калічне придумав інтерфейс неінтуітивний, будь-яка дія - доступ через одне місце, ну і тд але пройшло півдня - і я вже в захваті виявляється це саме той випадок, коли інструкцію прочитати варто насправді до управління звикаєш швидко, варто тільки знайти першу підказку як Чи зручно читати книжки - так Чи зручно слухати аудіокнижки - ні. На це не розраховуйте, аудіоплеєр тут просто так, "аби було" А тепер про інет. Я сам не вірив поки не спробував, тут справді безкоштовний інет. Вони поставили якусь картку(в оглядах читав що AT&T) і там є мінімальний бровзер. Мобільного інету цілком достатньо щоб почитати новини, пошту, анекдоти... Картинки я відключив, бо все-таки швидкість невелика, перевантажені контентом сайти типу обозреватєля грузяться інколи хвилину, але в основному 10-15 сек ну і тут ще нюанс, книжка пише що пристрій автоматично вибирає найкраще з можливих зєднань :bazar: ну але хто його зна як воно вибирає WiFi ще не пробував, а тут між іншим теж сюрприз - виявляється якщо відправити на свою скриньку на амазоні(я там вже зареєструвався) книжки для конвертації, то результат можна потім не тільки скачати з того ж амазону, але й просто отримати на кіндл, бо він автоматом синхронізується з амазоном але тільки при зєднанні по WiFi/ Як на мене-цікаво. Сидиш собі за компом, вибираєш книжки, закидаєш на амазон, і біжиш по своїх справах. Не треба чекати результат, скачувати, підключати кіндл, копіювати... А ще можна зайти в онлайн-бібліотеку, наприклад Мошкова, і читати прямо там Іще одна порада: в амазона в комплекті тільки кабель юсб, а без обкладинки книжка ... ну як книжка без обкладинки так що відразу розраховуйте на додаткові витрати
А я себе,кохану, нарешті потішила(бо я як там мавпа - і розумна,і красіва,тому дуууже довго не могла обрати книжку).Таки придбала Азбуку і не шкодую!Книги відкриває дуже швидко,екран чудовий,меню зрозуміле і просте у користуванні,підтримує купу форматів.Книжка в обкладинці,у руці майже не відчувається.Плеєра ще не випробовувала,але він мені і не сильно потрібний.Азбука цілком виправдовує свою ціну,як на мене.
а навіщо конвертувати в мобі? бо я ще такого не робив, може я щось не враховую... (покищо все що хотів-знайшов в інеті в різноманітних форматах, і зберіг як txt) ---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ---------- уппс дякую за інформацію, не знав тепер почитав форуми, бачу це масова проблема з кіндлами радію що не купив обкладинку але в мене білий, обкладинка просто необхідна підкажіть, хто знає де можна купити?
ну, це якби рідний кінлівський формат. була одна книжка, що як закинула в .txt, то частина тексту була у вигляді крякозябрів. Тому перестраховуюся і кидаю все в .mobi
Я купував обкладинку на єбей. В цього продавця тиць, щоправда вона вже подорожчала і коштує 14$. Але можна подивитись на дешевші ( брав тут, бо в продавця майже 100% позитивних відгуків)
Використовую як читалку Савсунг гелексі таб)....екран хриновий(.....з "бліками"...але попідстороював в самій програмі темніший фон і шрифт, а також яскравість...стало значно краще...В руках лежить добре, з собою носити без проблем. Правда зарядки всього на 4-5 годин хватає.
Купив таку обкладинку http://www.ebay.com/itm/BK-Genuine-Leather-Cover-Case-Amazon-Kindle-3-Free-SP-/160602308262?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item2564a4bea6 для Kindle 3. Ціна помірна, відсутні кишені, які можуть пошкодити екран, защіпка на лівій стороні (не заважає читати).
я купувала на tuff-luv - отаку, лиш зелену http://tuff-luv.com/leather-case-cover-stand-for-kindle-3wireless-6-inch-15-cm-black.html дійсно гарна і зручна обкладинка
Маю питання до власників електронних книг, так як у вас вже є досвід використання таких книг, то на що в першу чергу треба звертати увагу, і яку книгу ви б вибрали зараз??? Вагаюся, чи варто купити таку:http://rozetka.com.ua/117746_iq_w/p122231/ , чи може хтось порадить інше...