От я й до Соньки більше схиляюся.Правда от єдине мене смущає сенсорний дисплей - чи не будуть букви пливти..Ерго - китайщина?Тоді певно зразу викреслю зі списку.Асістент мене привабив ціною,відгуки теж непогані про них читала(власне про 702 модель - АЕ 501 дійсно має купу паскудних відгуків). Дякую за відгуки,буду думати..
значно зручніше бо: 1. зовсім інша технологія екрану (http://uk.wikipedia.org/wiki/Електронний_папір) 2. легший ніж ноут, менший і зручніше тримати в руках(ну, це щоправда залежить і від моделі))) 3.максимально імітує папір 4. не блікує екран З мінусів - дуже делікатний екран - легко може тріснути, якщо на нього сісти, добрячи притиснути тощо. Тому його рекомендують завжди носити в захисному чохлі або обкладинці. ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- о, недоглянула що він сенсорний. А воно тобі треба, той сенсор? Там ж іде накладка з двох екранів, якщо не помиляюся. власне самого е-паперу і тфт..сенсор здається би і зручніше, але знову ж таки - до кнопок легко звикнути, і сенсор часто просто робить девайс дорожчим, і софт дещо глючнішим.
Касю,можна про амазонівський Кіндл детальніше? От щодо покетів.Спдобалась мені модель 360,але прочитала багато негативних відгуків,розгубилася. Наразі зупинилася на Соні...Буду ще думати.. ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- О власне я теж так думаю.. Мені в душу запав Покетбук 360(і по ціні підходить,і по дизайну,і по технічних характеристиках).Але багато негативних відгуків про його екран - дуже чутливий і швидко ламається,йде чорними полосками..
Что до меня, то традиционная книга мне дороже. У нее душа есть. Особенно, когда вновь перечитываешь. Она тебя помнит.
ее...що саме? доставку чи usability? як так - то тут непоганий огляд. Думаю завтра матиму на руках вже свій, то як хочеш - покажу, потицяєш))
звичайно, але коли тобі треба взяти із собов книжок так з 10-20 а то й більше - тоді в нагоді стає читалка.
Дякую,матиму на увазіПісля кількох днів перечитування всієї можливої інформації,читання обзорів і відгуків виділила для себе дві книги: Pocketbook 360 і Азбука N516.Звичайно,що є свої мінуси.Наразі я в роздумах.Хочецця не прогадати,бо то ж недешева забавка..
Ну будьте обережні мадам)...бо я мабуть виберу туж модель яку виберете ви....в мене нема ні часу ні бажання перечитувати тони інфи
Зависла електронна книга! Не реагує на жодні клацання! Що утаких випадках робити? Чи стикався хтось з таким?
Читала.От ті полоски по екрану,а ще ламкість їхнього екрану утримує мене від купівлі Покета 360..І до мене треба на ти звертатися Майже остаточно зупинилася на Азбуці.Певно буду її брати.Відгуки дуже хороші,єдиний мінус,в яком всі сходяться - сире ПЗ.Сподіваюся,що моя блондиниста голова розбереться з перепрошивкою книги
Офтопну собі трошки. Памятаю коли вибирав то спинився на якомусь більшенькому Покеті (забув вже який саме). Такий більшенький на 10 дюймів. Ну і його презентація на Ютюбі є. Там чоловяга на щирій англійській демонструє його на якійсь виставці. А там же також є сенсор і теж екран повертається на 360 градусів. Все йшло добре, але тут чоловяга рішив зняти задню кришку і показати як там все ззаді надійно залито і не поламається. Кришку зняв, показав, на місце поставив. Але поки знімав то перевернув девайс догори ногами. Текст відповідно повернувся теж. А назад вже не захотів. Так кумедно було дивитися як він його потрушував шоб поправити . Так і показував далі догори ногами. Кумедній. Там ж точно має бути ручне управління всім тим обертанням. Певне не знав де воно.
Пользовался и киндлом и покетбуком. Выбрал покетбук, киндл продал нафиг. Покет и форматов файлов поддерживает ГОРАЗДО больше и навигация, интерфейс поприятнее будет. А покупать киндл 3г ради интернета, которым не пользуешься практически... Смысл? Мне важнее поддержка языка _полноценная_ и возможность читать книги в распространённых форматах типа fb2. ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ---------- Экраны у них однотипные. Что у покета, что у сони, что у любой другой книжки. Одинаково ломучие. Тут главное приучить себя, что на него нельзя садиться. Да, 360й покрывался у меня полосками. Отнёс в сервис, сделали по гарантии. ---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ---------- Даже амазон киндл делается в китае, поскольку заводы по производству экранов - в Китае. Так что место производства у них одно, не стоит обнадёживаться.