Відповідь: Ельцин умер то что Ельцин будет еще долго вспоминаться (в основном в негативном свете) - это факт стопроцентный. В России - в большинстве - негатив. Положительно будут отзываться лишь т.н. дерьмократы, либералы, которые чуть не развалили страну
Відповідь: Ельцин умер Не кажіть! Як тільки Желєзний Буратіно злетить з престолу - все почне ставати на свої місця!
Відповідь: Ельцин умер Так що ж таки сповідує наш приятель "антинаці"? Якщо прочитати його то він виступає і проти демократії і лібералізму і проти інших націй, зокрема, українців. Так це ж справжнє "наці" тобто - фашист! Тільки рускава, путінскава разліва. Хрєн рєдькі нє слащє.
Відповідь: Ельцин умер Дуже багато уваги тому "антику". Його ще на забанили ? Коли людина пише "дерьмократи" - тут все ясно. Лузер з убитого НІІ. Давно нестрижений, стоптані черевики, "ковбойка" з протертим коміром і заздрісний погляд. Пропогували йому стояти на Майдані за 80 грн/день - відмовився. "У совєтскіх собствєнная гордость". Середній прибуток - 950 грн/міс. Співчуття не викликає.
Відповідь: Ельцин умер Брюзжите? вибачєйте не знайшов відповідника,Чому заздрити Вашому благополуччю.Що ми варті в цьому житі ,подивишся на наше місце і нема нас ...чи Ви не згідні
Відповідь: Ельцин умер :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Абалдеть....:confused: я восхищен....:confused: ...просто СУПЕР....:confused: спражний экстрасенс :confused: !!!!!! А насчет ... стоптані черевики...убили на повал!!!!!! Вам бы в ментовке работать..у Цушка....:cool: П.С.По поводу.... "стояти на Майдані за 80 грн/день"..врете как обычно...больше давали!:D :D :D :D :D
Відповідь: Ельцин умер Захищаєте "антика" ? Ви ж не лузер, слава Богу ! І нікому не треба заздрити. Я нормально співісную з приятелями, чиї прибутки мабуть в десятки разів перевищують мої. Нам вистачає тем і цінностей, які нас об"єднують з молодих років.