Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Солонці з православної церкви священник таке практиеує. Бачив багато машин біля церкви.
    Я думаю, що йдеться про чашу, де є свята Євхаристія і з якої причащають людей. мається наувазі, показують днище цієї чаші.

2. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну я взагалі-то не про те писала, але я розумію, що у вас випадок дуже, дуже важкий, просто майже тупиковий. Добре що за вашу дитину молиться людина великої віри, але, мабуть, у вашому випадку більше часу треба. Головне не кидати цю справу.
    Буду молитися, щоб Господь підказав вам вихід.

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так...
    Зоряні нераз показували...
    І в Глинянах...і в капличці біля головного вокзалу...
    І що?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нічо. Ти запитав:

Я відповів.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Чесно кажу - не знаю що це таке.
    Майже, але, віримо -не тупиковий!!!!! В Бога нема тупиків!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Бо,направду не знаю....

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

чомусь лише Роман і Зорянка були на думці як читали цей уривок на Літургії...
    Абсолютно підтримую Олю... та і, певне, не одна я.

Важко говорити про вимірювання сили молитви, але таки вірю, що молитва і піст батьків є тим, що оздоровить дитину.
    А до кого з екзорцистів йти далі напевне вже не настільки важливо, аби було з чим йти Вам... :sad:
    Можливо Вам потрібна допомога священика і розмова саме з Вами. Короткі реколекції в домашніх умовах. Якщо б можна було це зробити...

• Подобається Подобається x 9
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Припускаю, що то "осхіднена" латинська традиція із монстранцією. У монстранцію вкладається гостія для Адорації Святого Причастя. Відповідно в східній традиції беруть чашу. Хоча чула, що й агнця вкладали в монстранцію також.

---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

І точно не в тебе одної...

9. Romko

Не мені вам розказувати....ЯК ми молимся...
    Коли вона кидається в конвульсіях...коли кричить від дикого болю...коли після всього тулиться,схлипуючи "болить,татку,так болить"...багато разів на добу,ось уже 10 років....лиш на Бога надія...бо від того безсилля чимсь зарадити...

• Подобається Подобається x 14
  10. orfej

orfej Well-Known Member

Цілком не правильно.
    Святість і праведність – одіяння для душі.
    Тіло – це коник для земної мандрівки душі, захист цілком ні, навіть навпаки.
    Читайте післання До Римлян.

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Ромко! дякую, що пригадали і мені про Цей автентичний містичний випадок.
    Я маю в цілості 3 фільми про це.
    Фільм «Реквієм», просто не вартує, бо відірваний від правди події.

Хто бажає, можете взяти тут, довго тримати не буду.

• Подобається Подобається x 2
  11. vov66

vov66 Well-Known Member

"...Залежно від рівня еволюційного розвитку і стану фізичного тіла, одна і та ж сутність може виходити під час сну на різні якісні плани Землі — ментальний, астральний, ефірний.
    Якщо сутність по тих чи інших причинах потрапляє на нижній астрал або ефір, вона стає «дичиною» для астральних тварин, що мешкають на цих планах. Це рівносильно тому, що людина потрапляє в джунглі, що кишать крокодилами, зміями, левами, тиграми і іншими хижаками, для яких людина є лише їжею... Так і сутність, що попала на нижній астрал або ефір, стає вельми бажаною їжею для астральних тварин.

Але якщо в реальності, звичній для розуміння, людина може сховатися в машині, будинку, або застосувати якусь зброю, то сутність, що попала в нижній астрал під час сну, може врятуватися, лише створивши довкола себе енергетичний захист, через який не можуть пройти астральні тварини. Якщо в сутності це не виходить, вона повинна швидко повернутися в своє фізичне тіло, яке має потужний захист. Коли сутність швидко повертається уві сні у фізичне тіло, людина пам'ятає потім, як вона падала в якусь бездонну, глибоку прірву, і часто в таких випадках вона навіть пробуджується в холодному поту.

Таке різке повернення сутності у фізичне тіло є захисною реакцією, що рятує сутність від загибелі. Якщо сутність не може повернутися в тіло, вона стає здобиччю астральних хижаків. В такому разі, настає, так звана, смерть уві сні. Помилково думають, що це — легка смерть. Часто така ситуація приводить і до загибелі сутності..." Микола Лєвашов "Останнє звернення до людства"

12. orfej

orfej Well-Known Member

10 травня звідси – заберу.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Для нас також ця тема стала не сторонньою. Моя племінниця по-чоловікові має дуже великі психологічні проблеми і найбільша біда, як я це бачу, що її мама занадто сильно ту дитину напихає ліками Серце крається!
    Доречі я дізналась що хвороба племінниці чоловіка є спадково-генетична.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То до кого екзорциста поведете? До племінниці, чи до її мами?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я б казала до мами і тата, в першу чергу.

• Подобається Подобається x 1
  16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Якщо не складно напишить в приват, що це за хвороба. Багато хвороб накопичення. порушення амінокислотного обміну викликають розлади психічного стану. Без усунення причини давати транквілізатори на мій погяд злочинно.
    І матері і дитині варто звернутись до медичного психолога, педіатра-генетика(Львів вул Лисенка). Варто також поцікавитись які є міжнародні оргназаціїї людей рідні яких мають подібні проблеми. священнии тут не поможуть і не варто сподіватись на чудесне зцілення.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

А про апукунктуру і ші-а-цу ви чули? Доречі астма часто є психогенною і ає значення довіра до лікаря а не його метод.

17. Romko

Умгу....
    І там з мудрим виглядом поставлят печєтку.

18. orfej

orfej Well-Known Member

Хто хоче ще кілька добрих фільмів (документальних, чи по фактах) про вселення злих духів і екзорцизми (навіть різними Церквами) – клікніть мені в приват.
    Так само я був би вдячний, коли хто володіє тими, яких я не бачив!​

19. Седой

Седой Well-Known Member

Жах ,не жах,а одержимость бесами реально существует.И с нею борются постом и молитвой.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і психотропними ліками

а де твій аватар? :)