Недавно читав в газеті про одного лікаря з Хмільника, котрий винайшов і запатентував метод лікування астми шляхом натискання на певні місця, наднирники, здається, і ще там якісь там органи... Досить ефективно лікує людей зараз цим методом. Я спочатку здивувався, як можна було до такого додуматися!? Але коли прочитав вкінці статті речення про те, що цей лікар є віруючою людиною і починає свій кожен робочий день з молитви в каплиці, то стало все зрозуміло звідки такі дивні методи лікування у нього взялися.
Я думаю, допомога від Бога може надійти через будь-яку людину, навіть невіруючого атеїста - якщо віриш і щиро молишся Богу. А значить, людьми через яких прийшла при цьому допомога, покерував Господь. імхо.
Почитала гілку. Дуже співчуваю усім, в кого такі тяжкі проблеми з дітьми. Якби б в мене б були такі ж я б теж хапалася за будь що, що може допомогти. Що до нападів агресії, то її можуть, дійсно й самі ліки викликати, бо вони ж містять сильнодіючи наркотичні речовини, з непередбачуваними наслідками. Скільки вже випадків по світу, коли наркомани вбивали близьких людей, не заради дози, і потім взагалі не пам'ятали навіщо вони це зробили. В мене знайома страждала на агарофобію, після нервового потрясіння, а ще не могла ковтати їжу, звернулася до психіатрів, лежала в дурці, та й періодично туди лягає для лікування. Постійно сиділа на азалептині. Так от, в неї як раз були напади агресії після прийому цього препарату (а вона його постійно приймає), під час яких вона нічого не пам'ятала. Звісно, що відмовлятися від "ліків" не можна одразу, якщо і відмовлятися, то дуже обережно й поступово, та ще й бажано під крапельницями кров почистити, вивести усі наркотичні речовини, як це роблять в клініках для наркоманів. Бо, фактично, психічно хворі, що сидять на цих ліках страждають ще й найтяжчу наркоманію. Ще, я б на місці Ромка перевела б дитину повністю на вегетаріанську їжу. Бо відомо, що тваринний білок у крові підвищує ступень напруги у нейронах, та коли накопичується провокує напади. Оце б як раз і був би - піст, а ще непогано б і Зорянці самої теж молитися, якщо це можливо. Окрему кімнату, спеціально обладнену теж непогано. Не може дитина знаходитися постійно під контролем. Їй на самоті теж потрібно бути, особливо коли напад, їй треба вихлюпнути усе це десь в безпечному місці. Якщо їй треба щось трощити, то можна щось придумати, щось, що не зашкодить її здоров"ю. Що до екзорцизму, я особисто не знаю не "одержимих", не екзорцистів. Але в подруги була така історія. Звісно ще зовсім не те що на даному форумі обговорюється, але... Дочка моєї подруги років у 17 розмовляла уві сні чоловічим голосом та говорила страшні речі. Мати кожний раз просиналася від жаху. Це продовжувалося десь з місяць. Цікаво, що дівчина перед цим полюбляла перевдягатися в чоловічий одяг, малювати вуса собі тощо. Так от уві сні ця тендітна дівчина розмовляла справжнім чоловічим басом, та ще й закритим ротом. Коли ж мати запитувала, що їй сниться, відповідала, що сниться, що вона якійсь чоловік, маніяк, що вбиває людей. Не знаю, зараз мені здається, що то й була як раз спроба "підселення" іншої сутністі (біса). Закінчилося усе добре. Мати з дочкою пішли до католицького храму (до цього вони були не віруючими людьми), там за них якийсь час молилися, потім усі ці промовляння уві сні скінчилися. Знаю ще, що у Запоріжжі є відомий сонцеїд-екзорцист - Довгорукий. Він віруюча людина, православна, але в нього свої методи лікування людей - повністю вегетаріанська рідка їжа, молитви, та довгогодинне споглядання сонця, а ще якісь піраміди для зцілення він будує. Він сам так вилікувався від тяжкої хвороби серця, а його послідовниця, що до 27 років страждала на епілепсію(мала групу інвалідності) повністю зцілилася. Хотіла дати посилання на їх сайт, але зараз його, на жаль, зачинено. Якщо не чули про такого, наберіть Ніколай Долгорукий в пошуковику. У будь якому разі, бажаю Ромці особистої віри в зцілення Зорянки, а якщо нема, то просити її у Господа, та щоб молитви і віра отця Білецького допомогли.
Допомога, а зцілення - то для мене не є ідентичні речі. Люди не маріонетки. Господь не "керує" тими, хто Його не слухає і не шукає Його Волі. Хіба що ви говорите про цілковито загальні речі, а не про конкретні як зцілення.
Перепрошу. але який він після цього встого православний? Невже ви думаєте що бісам так цікаво володіти одною людиною? От після історій про їх вигнання сотні людей готові йти до сумнівних екзорцистів. пиняючись у владі демонів.
Дякую. Після п"яти років БЕЗБІЛКОВОЇ дієти,яка виснажила її організм і спричинила на 8-му році життя загострення нападів - ніякої більш дієти. Для цього і є ліс. Де вона може побути сама собою. Покричати. Покопати дерева і пеньки. Шпурнути чимось в мене. Пильную лиш,щоб не вдарилась,коли качається по землі з болю.
Не безбілкова дієта, а обмеження тваринних білків. Це дві великі різниці. ---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ---------- Але треба ж людині іноді і на самоті залишатися, а не під постійним наглядом... тим більше, такій дорослій дівчинці.
Після 5-ти років....коли в хаті не мало бути права м"яса...ковбаси,булки,цукерка,торта...коли тесть мусів ховатись на балконі з сосискою...щоб не приведи Боже Зоряна не побачила...коли на всі свята в нас був безболковий(!) стіл....коли в садку вона крала в дітей котлети...бо хотіла м"яса...коли вона просилась - Хочу цукерку! Хочу йогурта! Хочу печенька!Хочу ковбаски! Чому всім можна,а мені ні? я не можу їй відмовити,як вона схоче ковбаси.чи риби,чи котлети. Н Е, М О Ж У. ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- Цікаво,як? Може Ви порадите? ---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Вам біси самі розказували? ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ---------- В мене був один колєґа. Зараз в якомусь заповіднику лісником. Підполковник ГРУ у відставці. Інструктор спецназу з рукопашного бою. Перейшов всі "гарячі точки",де пхав свою пику сересер. Він мін знерухомити руку(чи ногу)..виключити..одним доторком пальця. Що найцікавіше,так же міг і увімкнути. Він знімав головний біль(навіть похмільний) одним натисканням на певні точки на голові. Нічого надрпироднього тут немає.
Гугль вам у помічь, а я порожньою балаканиною займатися на люблю. Дуже прикро, що лікарі вашу дитину залікували безбілкової дієтою, бо ще нікому вегетаріанство на шкоду не йшло, навпаки, тільки на користь. Особливо саме в таких випадках нервових розладів. Хоча б агресивний білок не вживати - м"ясо, рибу та обмежити яйця (істи тільки в тістечках то що, місяць не поїсти, молоко та інше - можна їсти, вже б напади б зменшилися в 2 рази. Але - справа ваша. Мабуть, краще вам Левандівка порадити може, бо у вас схожі проблеми.
Тільки його дитина може бути в колективі. Моїй ради не дали ніде. В "Джерелі" за нею одною бігали двоє волонтерів і не дали ради. Після того,як покалічила(за волосся до стіни) паралізовану дитину(не один раз),мене попросили більш її не приводити.
там також вони вважають себе православними, правда, в іншому сенсі і до християнства це немає жодного відношення. ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- не чув такого.
Так. Там нічого не було надприроднього, усе на фізичному рівні- звичайний масаж певних внутрішніх органів. Просто лікарям досі і в голову не приходило, що астму могли викликати якісь відхилення у роботі внутрішніх органів. А Господь відкрив це тому лікарю з Хмільника, котрий свою роботу довіряв Йому, починаючи кожен свій робочий день з молитви... Але то таке... Гілка про екзорцизм.