Тим не менше,я ще маю надію,що Зоряну можна врятувати. Тому й хапаюсь за соломинки. Падатиму,розчаровуватимусь,буду вити з безсилля,потім знов надіятимусь. Позаду звична безсонна ніч,трохи лазили по дворі.Трохи зміняла Люба.Одному важко. Зара,ніби спить...на сні її кидає.Люба трохи змінить,бо я мушу вийти по роботі.Потім прибіжу - до лісу. Потім,як вдасться - перекімарю. Потім - до лісу,перевітрю,і до отців,на молитву. Потім...звична ніч. І то не лісова пісня. Я так живу. Набридло...можете не читати. А я намагаюсь...і намагатимусь не докучати. ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ---------- Вона все розуміє. І я не зможу перетворити її ДІМ на лікарню(то для неї найстрашніше,що бцває в житті).
Звідки і більшість тих хто не стикався з цим особисто чи через знайомих - з інтернету. Розуміючи свою далекість від практики, писала тільки про власне враження. Інтернет, звичайно, не надає 100% інформації про всі випадки - але він безпристрасний по своїй ідеї свободи висловлювань різних думок і наведення різної інформації, можна знайти все. Так от я натрапляла на інформацію про вигнання, сеанси екзорцизму з летальними наслідками для тіла куди частіше аніж на інформацію про випадки повного зцілення душі і тіла дітей екзорцизмом. До речі, в цій темі якраз можна було би навести свідчення про зцілення діток, якщо в когось є реальні приклади з життя - і це було би набагато краще ніж будь-які інтернет-відомості.
А що заважає зустрітися з екзорцистами? Побалакати з ними. Познайомитися з людьми, котрі самі були зціленими, або чиї діти зцілилися... Чи інформація з нету певніша? Дійсно, знайти можна все. І кожен знаходить саме те, що шукає. От щодо безпристрасності геть не згідна.
Я би краще балакала з тими кого вони намагалися зцілити, якщо вже на те пішло. Але практично дочекатися вихідних, іти до найближчої церкви і шукати там екзорциста (при кожній церкві їх немає, я думаю), щоб із простої цікавості вияснити у нього кого він зцілював, брати адреси і шукати тих людей щоб розпитати їх чи було те успішним... ну це вже занадто як на простий інтерес. Для того і форум, щоб якщо хтось вже розмовлялв з ними особисто, то він може розповісти, поділитися інформацією. От Ви, Лілю, через ближче знайомство з людьми, професійно пов'язаними з церквою, мабуть знаєте більше за нас прикладів...то чому не хочете просто розповісти про випадки зцілення дітей, а напраляєте до екзорцистів, ніби ми з ними кожного дня перетинаємося і тільки через лінь не розмовляємо?.. Так от власне, що я забивала у пошук "зцілення", "вигнання" і саме з дітками, і так і сяк.. і не похапцем, а купу інформації перечитала.. і не знайшла майже нічого конкретного окрім самих неприємних випадків коли душа може і зцілена була, але тіло...
А чому розмови зі самими екзорцистами гірші? Я знаю аж двох чи трьох особисто (інше від людей). Навряд чи того буде достатньо для тих, хто чекає "хліба й видовищ". Коли є щире бажання й благоговіння - є й відгук на пошук, а коли виклик і недовіра - то й інформація "знаходиться" відповідна. Тому й мені не хочеться розповідати.
Тому що екзорцист - це лікар, навіщо запитувати у лікаря чи стало його хворому легше, якщо тільки сам хворий або його рідні можуть порівняти його стан до лікування і після.. А взагалі у мене таке відчуття що зцілити дитину можуть тільки "лікар" і батьки разом, спільно.. мабуть, у складних випадках самим батькам доведеться ставати "екзорцистами" в якійсь мірі.. Якщо порівнювати з медициною для тіла, то гарно проведена операція - це велике діло, звичайно, але ж треба ще догляд післяопераційний, реабілітацію. А для душі?.. десь так саме. ІМХО.
Підтримую! Я раніше всім підряд розповідав про чудо зцілення у своїй сім"ї. Але з часом помітив, що коли одним розповдаєш, то приходить мир і радість в серці від того, що це підбадьорило і допомогло людині, а іншим коли говориш, то враження таке, ніби показався перед тією людиною голий. Зараз уже навчився розрізняти, кому говорити, а кому ні...
Ми не всесильні, і навіть сама сильна віра не відверне невідворотнє, в чому ні ми самі, ні молитви інших не можуть допомогти. Хіба пом'якшити наслідки: дтп, землетрус, падіння цеглини на голову, відрізана станком рука чи пальці, печінкових кольок, виходу камінців з нирок і купи інших діагнозів при яких таки треба оперативне втручання і конкретні дії інших людей або втручання медицини, а не лише сама одна молитва і бездіяльне очікування. Хоча при молитвах допомога приходить як "нізвідки" так і через інших людей.
Ну, з таким підходом і ґуґл відповідно працює. Не гнівайтеся, але більше не маю що сказати. Наскільки бачу, ви шукаєте трюків, а я геть із іншої точки зору говорила про те, що варто пізнати екзорцистів. Мене ґуґл чомусь вислав за першим же лінком на
Почну з останнього. Молитва і бездіяльне очікування не сумісні. Або/або. Молитва - це й своєрідна організація думки, котра виведе у правильному керунку, поставить усе на правильне місце. Дуже допомагає, коли "теліпає" людину. І своєрідний план дій, слідування котрому, неодмінно приведе до успіху. І сигнал нечистому: "не парся, чувак! я чітко знаю, чого прагну" +1. Суцільна чорнота неприпустима. Краще смерть. (?)
Фрезіє, ви ж самі написали А ви не звертали увагу на те, як зцілював Христос? І чому не бачите, про що саме йдеться в історії, яку тут цитувала Оля і випущені цитати якої я додала в своєму дописі? Щось я вас читаю й руки опускаються. Ви все в один міх скидаєте. Доволі складно то розгрібати. Навіть не знаєш із якого боку до відповіді братися. Коли в мене почався раптовий біль, і то зразу такий, що я навіть дихати ледве могла, вже не кажучи про ходити чи сидіти, ми одразу ж шукали лікарської допомоги, але й молилися водночас також. І коли мене повезли до лікарні, чоловік одразу розіслав повідомлення-прохання про молитву, кому лиш міг. І я вірю, що саме оперативність наших дій+дій лікарів та молитви багатьох добрих людей, якими благословив нас Господь, врятували мене від... важких наслідків, а навіть смерті. Для мене молитва від решти життя не відділена. І присутня в житті не періодично, а постійно. Навіть у хвилини, коли дуже страшно, коли я не знаю, чи прокинуся після наркозу, якими будуть наслідки, наскільки все важко... Я до останнього молилася й віддавала усе в Божі руки.
Для початку потрібно розібратися з явищем екзорцизму. Тіло - це захист для сутності (душі). Коли є пробій енергетичної оболонки людини, то через цей канал будуть "доїти" людину (забирати життєвий потенціал). З часом можливе підселення іншої сутності, а в деяких - викидання "рідної" сутності з тіла. Завдання екзорциста - вигнати іншу сутність з тіла та заблокувати їй вхід у тіло назавжди, а також повернути "рідну" сутність у тіло. Якщо в деяких випадках повернути не вдається, то настає смерть фізичного тіла. Відео Дивитися з 2.29.00 (з другої години 29хв)
Вона, смерть фізичного тіла, настає у любому випадку. Помирает очень профессиональный фотограф. Правая рука покоится на любимой фото-камере - Canon, лежащей на одеяле, все стены увешаны фотографиями с подписями "Мой кот", "Мой пес","Моя тёща", <Мои рассветы и закаты> и т.п. Вдруг чувствует, что у кровати кто-то стоит: - Ты кто? - Твоя Смерть! - Моя?! Улыбочку!
Тому що є багато (а не одна) причин того "чому не діють молитви" коли хворіють діти - і всі в один міх кінцевого результату. Можна сказати що і хірурги що роблять операції - теж інструменти в руках Великого Лікаря, що через них лікує наші тіла. Екзорцист оперує душу, хірург -тіло, обидва працюють у тих випадках коли терапія безсила, тому можна сказати що є лікарями.
Ну от. І знову перекручення й фаталізм. Екзорцист, як уже написали, лише інструмент. НЕ ВІН виганяє, тільки Христос. У багатьох фільмах дуже чітко й правильно підкреслений момент, що гордого екзорциста біси не слухають, бо в нього власне "я" на першому місці, а не Христос. А в цитованому раніше в темі випадку чітко вимальовується лінія "зцілення віри батька --> зцілення хвороби сина". Так, Христос насварив апостолів, але саме після слів "вірую, поможи моєму невірству" Він виганяє духа. І ще один момент цікавий, що Христос не чекає, поки збіжаться люди, а "бачачи, що люди збігаються" забороняє духові бути в тілі хлопця. А ви так багато віруючих хірургів знаєте? У хірурга все-таки власне "я" і розум на першому місці, а тим самим сказати про нього, що він Інструмент, не можна. Хоча так, є й хірурги від Бога, хірурги із сильною інтуїцією, котрі часом не можуть пояснити, чому саме зробили так, а не інакше, але саме той, здавалось би, нелогічний крок і врятував людину.