Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

наведіть з Святого Письма тезу, де б говорилося, що демонів виганяли за допомогою інших демонів.

Впєрьод, і не включайте шланга!

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А де шукали? Звідки берете інформацію?
    Не скажу за всіх, але отець Вороновський постив дуже багато, завжди! І якби було, що поїв, то ніколи не йшов молитися екзорцизм.
    Але то правда, священик не завжди має силу. Віра тих, хто при дитині має велике значення.
    Шкода, Олю, що ви скоротили цитату. Там дуже важливий момент.

Приведіть його до Мене. І привели. А як побачив Ісуса, нараз дух стряс ним; і він, упавши на землю, валявся і точив піну. І запитав отця його: Скільки це літ, відколи це йому сталося? А той сказав: 3 дитинства. І багато разів кинув його в огонь і в води, щоб його погубити. Але, коли що можеш, поможи нам, змилосердившись над нами. А Ісус сказав йому: Якщо можеш? Усе можливе віруючому. І зараз скликнувши, батько хлоп'яти зі сльозами сказав: Вірую, Господи, поможи моєму невірству! Побачивши ж Ісус, що збігається народ, заборонив духові нечистому, кажучи йому: Духу німий і глухий, кажу тобі: Вийди з нього і не входь більше в нього! І, закричавши та сильно ним стрясши, вийшов з нього. І став наче мертвий, так що багато говорило, що він помер. А Ісус, взявши його за руку, підняв, і він встав.

• Подобається Подобається x 6
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я не досліджую давні рукописи. Я, як дитина, довіряю Біблії. А якщо додано, що постом, то ви що, не вірите, що можна щось досягати постом? Навіщо тоді Сам Христос 40 днів перебував у пості?
    Якщо людина творить якісь чудеса, то це ще не значить, що вона це робить силою від Бога. А якщо має силу виганяти демонів, то це від Бога. Диявол не дає силу виганяти демонів і бісів, а тільки Бог.

Щось ви хочете зловити рибку в мутній водичці. Хіба священники, чи пастори радять звертатися до бабок-дідків?

---------- Додано в 05:51 ---------- Попередній допис був написаний в 05:46 ----------

Наведіть, де є той вірш.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От і у нас так.
    Дзвонять з Джерела.
    -У Оленки приступ, летіть сюди, бо ми мусимо "вколоти" і викликати "швидку", щоб в реанімацію забрали до "рятівників".
    Беру таксі, приїжджаю. Оленка лежить пластом, аут.
    Далі... строго за текстом: беру за руку, піднімаю, і вона встає, і йдемо своїми ногами додому.

-

• Подобається Подобається x 4
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Романе, я повністю з Вами погоджуюся, щодо того, що треба робити все, що є в Ваших силах. Але мене інше турбує. Читаючи часто Ваші дописи, бачу, що Ви ( не ображайтеся тільки) святе з грішним змішуєте. Ви довіртеся повністю Богові і стійте в проломі за свою дитину, але покиньте навіть думку трошки до Бога, а трошки до Будди, а ще трошки до Крішни, чи ще до бабки, дідка якого. Бо з того нічого не вийде. Я поважаю людей мати вибір, яку релігію сповідувати і ніколи не нав"язуватиму нікому своєї віри, але якщо я справді християнка, то я знаю, що є тільки Один Живий Бог, який чує, бачить, відповідає на молитви і допомагає тим, хто до Нього приходить за поміччю. І Вам того ж раджу триматися. Христос говорить, що якщо будемо мати віру хоча б, як гірчичне зерно, то станеться нам те, чого ми просимо.

7. levandivka

Вже писав... Образило (чомусь).

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Йому і довіряю.
    І ще своєму серцю.
    А не батюшкам МП,чи КП,не священникам УГКЦ,не ксьондзам КЦ,не пасторам-протестантам,не проповідникам СЄ,не раввінам,не муллам....і теде і тепе.
    Серед вищеперечислених є люди,є і не зовсім люди,як і в будь-якій бюрократичній організації.
    Слава Богу,що людей більше.

9. levandivka

Ну, фсьо!
    Тепер точно можна визначити, "де ж собака порита" (с). :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Не можна так говорити. Є серед всіх них і такі, що з них Бог колись спитає. Але є таки більше тих, хто є дійсно вірні Богові. Не будьте такі категоричні.

Я не вважаю церкву бюрократичною організацією. Вірніше, боюся навіть таке говорити. Якщо нераз мене щось обурює щодо священнослужителів, то стримую себе, щоби по-людськи не судити. Молюся за таких, бо знаю, що на тих, хто попереду, диявол давить найбільше. І якби я там була, то хто знати, яка би я була. Мені в таких випадках завжди нагадуються слова Давида, коли він мав нагоду вбити Саула. Саул тоді вже був відкинутий Богом і ганявся за Давидом, щоби вбити його. А вийшло навпаки. І Давид тільки відтяв кавалок поли від плаща Саула і сказав:"Не підніму руки на помазаника Божого".

Левандівко, часом Ваш сарказм вбиває. :sad: Думаєте, що тим допоможете Ромкові?

• Подобається Подобається x 7
  11. levandivka

Думаю, що крім Ромка (і ВІРИ, звичайно) Ромкові ніщо не допоможе.
    А сарказм хоч якось вибиває з русла "йой, горе яке..."
    Давайте подумаємо:
    Довіряється тільки
    Логічно, що не Бог милиться.
    Серцю бракує ВІРИ?
    Нє? :)

12. Romko

Льогко.
    Я довіряю ЛЮДЯМ.
    Які щиро хочуть допомогти.
    Діями,порадами...і,особливо молитвами.
    За Зоряну молились і моляться ЛЮДИ різних конфесій.
    За неї моляться в польських костелах,в греко-католицьких церквах,в православних храмах.
    В молитовних,домах християн віри євангельської,лютерани,представники багатьох християнсьських протестантських течій.
    за неї моляться в синагогах.
    За неї моляться в Сірії,в мечеті,родина мого швагра.
    І я відчуваю велику вдячність до них.
    Сам же ж я був і залишусь християнином.
    Котрий вірить і надіється на Бога і Його підтримку.
    І я ще розрізняю вір

13. levandivka

Піду, поставлю собі кави...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, а в серці різне буває...

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Маленьке запитання.Скільки разів на добу оці приступи?
    І чи є і якої тривалості приступи агресії після такого.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А ти хочеш порівняти із Зоряною у віці Оленки? Нащо такі питання, щось не розумію.

17. levandivka

Ромку... :)
    І колір очей у Оленочки інший. :)
    І волосся довге.
    Ви це до чого?

ЗІ: при певній тактиці порятунку теж можемо "догнати і перегнати". Не хочемо. :)

18. Romko

Кожен випадок є унікальним.
    У 8 років ми мусили віддати Зоряну в лікарню,бо не витримували ні фізично,ні морально.Приступи тривали по півгодини-годині по 10 разів на добу. Трощилось все...вікна,посуда,телевізор і теде.Ми ще тоді наївно вірили,що психіатри зможуть допомогти.
    Правда і в 8-му відділі вили,як чули,що Зоряну мають привести.
    Я нітрохи не перебільшую,це все зафіксовано в документах.

• Подобається Подобається x 3
  19. levandivka

Вав...
    А в Оленчиній кімнаті нема "посуда/телевізор". І доступ до вікна заблокований. Тільки меблі трощить, коли тата нема. :)

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

Вони і зараз можуть допомогти... "виключити" дитину.
    Місяць тому проходили обстеження. То лікарка, після не надто довгої розмови сказала:
    -бачу, що Ви від нас потребуєте тільки паперів. Прийдіть по них за декілька днів.
    Файно, що можливо з людьми порозумітися. :)

• Подобається Подобається x 5
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, те, що Ромкові давно пропонувалося - облаштувати одну кімнату для Зоряни.

а де твій аватар? :)