Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Над тою дівчинкою молилось 60 екзорцистів.
    І не врятували.
    Я буду пробувати все.

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Так полячки ж...та й католики...
    Що з них візьмеш.
    Питання в тім,що я теж в цьому переконаний.
    А просто сидіти і плюти в стелю,коли з нею таке відбувається...соррі...не моє.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ще 60? 160?
    А казочку "Про Курочку Рябу" забув?

3. Romko

І 1600.
    І 160 000
    Скільки треба.
    І буду хапатись за кожну соломинку,поки є хоч крапля надії.
    І погоджусь на операцію,якщо буде такий вердикт нейрохірурга.
    Плюти в стелю - заняття інших.

• Подобається Подобається x 7
  4. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Щось я мало чула випадків коли би екзорцисти врятували, зцілили когось з дітей...
    Соррі, але складається враження що вони тільки "замучують" і роблять ще гірше, а не зцілюють. :sad:

p.s. ..а може взагалі взяти і відмінити поступово всі ліки?.. перетерпіти у якихось спеціальних умовах той етап відміни - і подивитися чи не стане краще?..
    Може це саме вони накопичуються (роками!) і таке роблять.. дурне питання, я розумію - але якщо вже всі методи випробовувати..

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це я розумію.

Це як хапання за соломинку.

Але звідки таке переконання, що Зоряні саме екзорцист потрібен, і чому ви не йдете до нього, якщо таке переконання є?
    Гм.

6. Romko

Тому що я бачу,ЩО з нею відбувається.
    Тому те ж тлумачать мені наші монахи,які ЩОВЕЧОРА над нею моляться.
    Тому,що це каже Ян Білецький....
    А хто сказав,що не йду?

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

Ми ж на відео не бачили, щоб і над Ромком хтось помолився. , бачили, що Ромко фільмує, поки хтось молиться.
    А звідси й висновки...

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Романе, агресивну поведінку може викликати і дисбаланс окситоцину і тестостерону. І це не просто поганий настрій, чи "голова болить". Почитайте про це. Ви ж самі колись відмітили, що після того, як почались місячні, поведінка змінилась. А найбільший дисбаланс і у інакше здорових дітей 12-17 років.

Я Вас не відмовляю, і не переконую ні в чому.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

І як вони до народу прийшли, то до Нього один чоловік приступив, і навколішки впав перед Ним,
    і сказав: Господи, змилуйсь над сином моїм, що біснується у новомісяччі, і мучиться тяжко, бо почасту падає він ув огонь, і почасту в воду.
    Я його був привів до учнів Твоїх, та вони не могли вздоровити його.
    А Ісус відповів і сказав: О роде невірний й розбещений, доки буду Я з вами? Доки вас Я терпітиму? Приведіть до Мене сюди його!
    Потому Ісус погрозив йому, і демон вийшов із нього. І видужав хлопець тієї години!
    Тоді підійшли учні насамоті до Ісуса й сказали: Чому ми не могли його вигнати?
    А Він їм відповів: Через ваше невірство. Бо поправді кажу вам: коли будете ви мати віру, хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не матимете неможливого!
    Цей же рід не виходить інакше, як тільки молитвою й постом.
    (Мт 17:14-21)

Романе, я боюся щось говорити про тих монахів і священників, але як самі бачите, що Сам Христос сказав про це. Не завжди священник має силу то зробити. :sad: Піст і молитви - ось що основне.

• Подобається Подобається x 8
  10. Romko

Ми то робили 2 роки тому.
    Місяць....
    То що було з нею після того...не дай Бог нікому.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Колись моїм батькам теж порадили відмовитись від ліків.Результат-реанімація і 10 % шансу на життя.

• Подобається Подобається x 4
  12. levandivka

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Чи могли б ви написати хто порадив відмовитись від ліків?

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

нажаль ви праві. В більшості випадків до екзорцистів звертаються батьки дітей які бояться чи не хотять звертатись до дитячих психіатрів. Замість психіатричної. психотерапевтичної чи психологічної допомоги дитина зазнає досить серйозного психологічного. емоційного і навіть фізичного навантаженя. яке може закінчуватись навть смертю, або вбивством дитини.

14. Alias

Та Ви їх все рівно не знаєте :)
    Не лікарі-точно

15. Сергій аспірант

Оля давні рукописи немістять додатку постом і очевидно ці слва є пізнішою вставкою.
    Бібльше того те що людина має силу виганяти демонів не свідчить що це сила від Бога.

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Мене цікавило чи ця порада грунтувалась на реліійгних переконаннях? І чи були ці люди священниками чи пасторами?

16. Romko

Ги.
    Ги.
    І ще раз ГИ.
    Ми вже звернулись.
    І не раз.
    Після вітчизняної психіатрії ми майже рік виводили малу з рослиннного стану.
    А поляки відверто розвели руками.

• Подобається Подобається x 8
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо свій свого виганяє?

• Подобається Подобається x 5
  18. Сергій аспірант

Ви напевно добре знаєте вірш в якому говриться що не кожен хто чинить чуда чи виганяє демонів є від Бога.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

про демонів не чув.

20. Alias

Звичайно,що ні.Це були якісь бабки-дідки.

Після наших невропатологів те ж саме.Але ж і бабка вивела її з рослинного стану.
    Так що тут кожному своє.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)