Над тою дівчинкою молилось 60 екзорцистів. І не врятували. Я буду пробувати все. ---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Так полячки ж...та й католики... Що з них візьмеш. Питання в тім,що я теж в цьому переконаний. А просто сидіти і плюти в стелю,коли з нею таке відбувається...соррі...не моє.
І 1600. І 160 000 Скільки треба. І буду хапатись за кожну соломинку,поки є хоч крапля надії. І погоджусь на операцію,якщо буде такий вердикт нейрохірурга. Плюти в стелю - заняття інших.
Щось я мало чула випадків коли би екзорцисти врятували, зцілили когось з дітей... Соррі, але складається враження що вони тільки "замучують" і роблять ще гірше, а не зцілюють. p.s. ..а може взагалі взяти і відмінити поступово всі ліки?.. перетерпіти у якихось спеціальних умовах той етап відміни - і подивитися чи не стане краще?.. Може це саме вони накопичуються (роками!) і таке роблять.. дурне питання, я розумію - але якщо вже всі методи випробовувати..
Це я розумію. Це як хапання за соломинку. Але звідки таке переконання, що Зоряні саме екзорцист потрібен, і чому ви не йдете до нього, якщо таке переконання є? Гм.
Тому що я бачу,ЩО з нею відбувається. Тому те ж тлумачать мені наші монахи,які ЩОВЕЧОРА над нею моляться. Тому,що це каже Ян Білецький.... А хто сказав,що не йду?
Ми ж на відео не бачили, щоб і над Ромком хтось помолився. маю знайомого оператора, бачили, що Ромко фільмує, поки хтось молиться. А звідси й висновки...
Романе, агресивну поведінку може викликати і дисбаланс окситоцину і тестостерону. І це не просто поганий настрій, чи "голова болить". Почитайте про це. Ви ж самі колись відмітили, що після того, як почались місячні, поведінка змінилась. А найбільший дисбаланс і у інакше здорових дітей 12-17 років. Я Вас не відмовляю, і не переконую ні в чому.
І як вони до народу прийшли, то до Нього один чоловік приступив, і навколішки впав перед Ним, і сказав: Господи, змилуйсь над сином моїм, що біснується у новомісяччі, і мучиться тяжко, бо почасту падає він ув огонь, і почасту в воду. Я його був привів до учнів Твоїх, та вони не могли вздоровити його. А Ісус відповів і сказав: О роде невірний й розбещений, доки буду Я з вами? Доки вас Я терпітиму? Приведіть до Мене сюди його! Потому Ісус погрозив йому, і демон вийшов із нього. І видужав хлопець тієї години! Тоді підійшли учні насамоті до Ісуса й сказали: Чому ми не могли його вигнати? А Він їм відповів: Через ваше невірство. Бо поправді кажу вам: коли будете ви мати віру, хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не матимете неможливого! Цей же рід не виходить інакше, як тільки молитвою й постом. (Мт 17:14-21) Романе, я боюся щось говорити про тих монахів і священників, але як самі бачите, що Сам Христос сказав про це. Не завжди священник має силу то зробити. Піст і молитви - ось що основне.
А нам ніхто і не радив. Просто відмовилися (бо нічого позитивного не давали). Результат - забули про реанімації. Так, трусить з тою ж періодичністю. з ліками/без ліків Тільки за годину-дві після нападу Оленка льотає по хаті, а не лежить в ауті до ранку ЗІ: спригувати з "ліків" трудно. але можна. я точно знаю
Чи могли б ви написати хто порадив відмовитись від ліків? ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ---------- нажаль ви праві. В більшості випадків до екзорцистів звертаються батьки дітей які бояться чи не хотять звертатись до дитячих психіатрів. Замість психіатричної. психотерапевтичної чи психологічної допомоги дитина зазнає досить серйозного психологічного. емоційного і навіть фізичного навантаженя. яке може закінчуватись навть смертю, або вбивством дитини.
Оля давні рукописи немістять додатку постом і очевидно ці слва є пізнішою вставкою. Бібльше того те що людина має силу виганяти демонів не свідчить що це сила від Бога. ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- Мене цікавило чи ця порада грунтувалась на реліійгних переконаннях? І чи були ці люди священниками чи пасторами?
Ги. Ги. І ще раз ГИ. Ми вже звернулись. І не раз. Після вітчизняної психіатрії ми майже рік виводили малу з рослиннного стану. А поляки відверто розвели руками.
Ви напевно добре знаєте вірш в якому говриться що не кожен хто чинить чуда чи виганяє демонів є від Бога.
Звичайно,що ні.Це були якісь бабки-дідки. Після наших невропатологів те ж саме.Але ж і бабка вивела її з рослинного стану. Так що тут кожному своє.