Угу, я теж так "думаю". А ще у Біблії так написано. Виганяв Ісус демонів, виганяли апостоли та учні, а виявилось, що то просто у потерпілого була хороба мозгу, а не ніяке вигнання. Абдурахмане, не псуйте тему єговістським фантазіями у гілці "Християнство".
Їх не всім і варто дивитися. Почистила з першого допису. Хто бажає, може сам шукати на ютубі. Розповсюджувати такі відео не варто, як і фільмувати таке. Дивно, що це роблять. Ромку, а до отця Ігнатія ходили? Він є наступником отця Вороновського.
Може через те,що у кожного СВІЙ випадок? Ми свою Оленку теж возили в монастир на Одещині....і теж нічого.
Звичайно.Але коли хвора дитина то всі способи використовуються,щоб вилікувати.Там було дуже багато хворих і не всім треба була допомога екзортиста. Тоді я була мала і не розуміла,що відбувається.думала то так люди прикидуюються.Було смішно і водночас страшно.
Не знаю,чим пояснити холоднокровну жорстокість,з якою вона кидається на мене,на Любу,на отців щовечора... Мета одна - вбити. Вчора кинулась на отця Мирона,що якраз читав молитву з криком: - Я тебе загризу!!! І то не приступ. Тоді поведінка,після страшного болю інша. ---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ---------- Погоджуюсь. Мабуть то найлегше. Все в собі. Мені теж було незрівнянно легше,коли НІХТО не знав про мої проблеми.
... а може вони її просто втомлюють, діють на нерви?... може чийсь голос є для неї неприємним, дратує її (як от залізо по склу? - при загостренні нервових реакцій у самої інколи несприйняття якогось тембру до пересмикування.. ) - тільки не вміє пояснити.. Я люблю ходити до церкви, у мене є одна улюблена - де відчуваю себе як вдома, кожний раз для мене це особлива урочиста подія, відчуття очищення і просвітленості. Але тільки тоді коли я хочу. Коли я налаштована. ..а якби до мене в хату приходила "церква" коли вона хоче.. незалежно від того чи я налаштована чи ні.. як я себе почуваю і т.і., і не раз, не два, не три.. Я би може теж би роздратувалася. Я добре пригадую, як Ви колись розповідали про те що Зорянка сама якось на прогулянці зайшла до церкви і стояла там тихенько якийсь час.. і ви її "не рухали", боячись збити той її порив.. Мені здається, отими "вичитуваннями" (не ображайтеся! кажу як відчуваю, як думаю) можна її не дай Бог прищепити відразу до всього церковного.. а це мусить бути невагомим світлим святом.. Краще би отак ненароком щоб заходила сама - під час прогулянки. ІМХО. Але я не знаю всіх обставин, звичайно.. Вам вирішувати.
А на решту людей, до яких має тривалий доступ, не кидається? А що, на твою думку? Яка причина спонукає саме у екзорцизмі шукати порятунок? ---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ---------- Справа не у "легше". Батько вчив: якщо справа ніяк не вдається - облиш, щоб боротьба з непереборним не замінила собою життя.
Найлегше б було прийняти таке пояснення,дати собі спокій і Просто все небезпечніше стає навіть провести її отих 500 метрів "зеленою вулицею" до лісу. Та й в лісі.... Два дні тому по ліші шастали серйозні дядьки з калашами.ОМОН. Оточили нас,питаються,чи ми не чули стрілянини,чи чогось підозрілого. Щось пояснюю,Зоряна виривається і з розмаху б"є одного з них по шльомі. Думав,вистрілить...але зрозуміли...вибачились,попросили бути обережніщим(и).
Є така заяложена інтернетом молитва:"Боже, дай мені розум і душевний спокій, щоб змиритися з тим, чого я не можу змінити; силу, аби змінити те, що можу і мудрість відрізнити одне від другого"...
Деякі її вигуки і вчинки дуже нагадують оті...на відео,що Ліля видалила. Зрештою,можеш попитатись в "Джерелі" в Мирослава...чому її звідти вигнали. Я колись розказував ---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- А я мушу зробити для тої дитини все,що в моїх силах. Поки вони ще є. Якби вона була просто нерухома...чи...хоч би не настільки небеезпечна... А то...як вулкан. Але...то чисто мої проблєми. Проходите, не тревожьтесь пустяками - Жизнь у нас и так сплошная круговерть. Нищета, небось, придумана не нами. Всех, поди, не накормить, не обогреть. Вы взгляните лучше в солнце колоколен, Да в церквей немых святую благодать. Мы свободны от сумы да от неволи, Мы свободны. Что ж чужой беды искать? Злая вьюга за окошком, злая вьюга Правит шабаш. Эк пустилась в хоровод… В снежной пасти кто - то снова тянет руку... Отвернитесь по привычке. Все пройдет. Соррі за напряг... Всьо прекрасно.
Та чув, пам'ятаю. і фразу "нема в тій дитині нечистого" - теж. Тільки не розумію, яким боком воно стосується екзорцизму. А лікарям вони що нагадують? Знаю, що ЛОРові - ангіну, хірургові - гангрену.
Тупі польські професорки Ева Проніцка і Анна Тильке-Шиманська в один голос запевняли,що її треба вести до екзорциста. Але ж то поляки. Шо з них візьмеш.