Левкові пофік чиїсь поняття, він сам знає, що він спасенний. Він сам так вирішив, сам "знайшов" в Писанні тому підтвердження. Левко щасливий у своєму світі. В чомусь мені це нагадує оцього чоловіка: http://www.youtube.com/watch?v=fjysE7HqnvE Всі бачать, що він немає співу, а він все одно щасливий і їх не розуміє.
Зв*яжіться зі мною зв*яжіться зі мною, мій номер телефону +380674830038, або на сторінці вконтакті. http://www.youtube.com/watch?v=kSZ2oMW_IkM я є співавтором сюжету, важлива ваша думка
яка тут може бути думка? шкода тих людей, що займаються фальшом разом з тим священником, а ще більше шкода людей, що їдуть до нього. Що до психотерапевтів... в даній ситуації вони не завжди можуть бути компетентними.
Так. Це УПЦ КП. Знаю, що єпископ заборонив тому священнику тим займатися, але нажаль... гроші роблять своє.
Не всі. Нормальний священник порадить звернутись до психіатра, і поки висновків не побачить, екзорцизм пропонувати не буде. Зрештою, екзорцисти часто самі бувають одержими, або ж посто використвують популярний міф. ---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Спочатку скажу про плюси: 1) Гарні документальні кадри 2) Хороший монтаж Мінуси: 1) Бракує поваги до віруючих людей. 2) Бракує розумінян релійного життя і релігійного досвіду усамих журналістів Добре, що ви звернлись до фахівців, але їх підбір не дуже хороший. Білобривка - сексопатолог, а вам варто було знайти фаххівців по шизофренії та єпілепсії. Також варто було спитати думки професійного релігієзнавця. Те що людина на відео підставна - бездооказове припущення. ВОна може бути справді хворою людиною і викорсиовуватись в своїх цілях священником. Трансові стани, вполив натовпу - це нормальні і природні речі властиві для всіх. ---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- В умовах секуляризації , говрити про авторитет церкви смішно. ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- Не виконання розпорядження церковної влади, це підстава для церковного суду і заборони служіння чи навть позбавлення сану. Виходить дурити людей цей священник може безкарно, але якби сказав, щось що суперечить доктрині УПЦ КП, вигнали б його за 3 хв.
Сергій перечитав свій пост, звернув увагу, що він не плюнув в сторону церкви і вирішив виправити помилку. )))
Ні в кого я не намагався плюнути, я констатуюфакт, що в умовах секуляризації вплив іавторитет церкви зменшується. Це мало повязано з діями самої церкви.
Так внеї спадкове захворювання. порушення обміну проліну. Вам це і лікарі сказали. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ---------- Вона з цим погано справляеться. Священники хотят нести правдупро Бога, в їх розумінні звіснро, так щоб бути в теплі і бажано дистанційно.
питання риторичне - як може, так справляється. Неаправда. Священники в церкві - це випускники семінаріїв з 6 річною богословською освітою. І там нема власного розуміння, там є наука, яка вироблена на підставі Святого Письма напротязі 2000 років. Освіта у священників - це не освіта 60-річних бабок, які пройшли курси "молодого бойца", яких випровадили на вулицю проповідувати.
Ті священники, які хочуть нести правду про Бога, несуть ту правду. А ті які хочуть теплого місця, вони далеко не заходять. Так було завжди. Починаючи з часів апостолів. Читайте Біблію а не макулатуру. Сьогодні на роботі читав Daily Mail. І сльози виступили коли побачив фотографію на якій Папа обнімає людину, яка замість обличчя має якісь суцільні нарости і бородавки. Очевидно проказу. Це християнська любов, Сергію. Прирівняйте до своєї "помазаної" (невідомо ким) бруклінської гопкомпанії. Оті сидять в теплі і кожну букву яких ви мусите виконувати і борони Боже перечити.