Є різниця між криком в далечінь і криком у вухо, нє? Різниця така, що як би біля мене хтось так кричав, я б заїхав у кричало.
Так не думаю. Диявол казав до Ісуса- "Якщо ти Син Божий..." Тобто він добре знав, що Ісус є сином Божим, знав це від самого народження Ісуса, інакше, чого б Його спокушав... А що вас спокушає в тому, що сказав демон?
Цирк на дроті всі ті ваші екзорцисти. Нєгри за кусок хліба і огнєной води приходять покричати, от і вся премудрість.
А був він душогубець від початку, і правди він не тримався, бо правди нема в ньому. (Євангеліє від Йоана 8:44)
Я зрозумів... Ви і самі не знаєте в чому спокуса... ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- не спорю, що обманщик, але в тому випадку він сказав правду. Як ви думаєте, демони брехали, чи казали правду, коли бачили Ісуса і кричали, що Він Син Божий?
Ви оце місце маєте на увазі: 7. і закричав гучним голосом, кажучи: Що до мене Тобі, Ісусе, Сину Бога Всевишнього? Богом Тебе заклинаю, не муч Ти мене! (Від Марка 5:7) Тобто демон говорить: Боже, заклинаю Тебе Тобою. Ви так розумієте це місце?
Так, це місце. Бачите, диявол сказав правду про те, що Ісус є Сином Бога Всевишнього. Також і тут демони називають Ісуса Сином Бога Всевишнього: Мар.3:11 І духи нечисті, як тільки вбачали Його, то падали ницьма перед Ним, і кричали й казали: Ти Син Божий! Ще можу вам неавести місце як демон, через одну жінку говорив Павлові і тим хто з ним був, що вони є рабами Бога всевишнього: Дiї.16:17 Вона йшла слідкома за Павлом та за нами, і кричала, говорячи: Оці люди це раби Всевишнього Бога, що вам провіщають дорогу спасіння! Також демон говорив правду. Так само і у випадку зі мною, демон говорив правду, бо так написано, що усі, хто прийняв Ісуса є дітьми Божими: Iван.1:12 А всім, що Його(Ісуса) прийняли, їм владу дало дітьми Божими стати, тим, що вірять у Ймення Його, Виявляється, демони не тільки брехати можуть...
Тільки ап. Павло не хотів її слухати... і, тим більше, не розповідав пізніше, наприклад, своїм учням про "правду" яку він почув від демонів. Ви ж не шкодуєте часу, щоб шукати у Святому Письмі цитати які б підтверджували правдивість демонів... тільки тому, що колись почули від них кілька приємних для Вашого вуха слів. І разом з тим зовсім не бачите спокуси в тих словах... Ви не зрозуміли... але, напевно, я вам цього пояснити не зможу.
Найлегше сказати, "я вам не зможу пояснити", маючи на увазі при цьому, що я не здатний вас зрозуміти... Так і скажіть, що самі не знаєте... Спокуса би була для мене, якщо би я почув, щось таке, чого би не було в Писанні. А якщо це є в Писанні, то яка спокуса...?
Прошу: Ісус Христос зціляв людей здебільшого приватно, по одному, максимум декілька за раз. Ваші цілителі зціляють стадіонами. Це нормально? Таке є в Писанні? І не треба говорити що стадіонів тоді не було. Христос збирав навколо себе людей більше ніж на стадіон влізає. Він хоч раз всіх разом зціляв?
Чи правду говорчть демони? Якщо би демони завди говорили правду, вони б були не падшими ангелами. Якщо б демони говорили завжди неправду - це було б примітивно і можна б було твердо сказати: розумій все навпаки від того, що говорить демон і матимеш правду. Я думаю, демони говорять і правду і неправду. А якщо людині подати три-чотири правди, а пяту - неправду, то людина і останню сприйме за правду по аналогії.
Чому Господь заповідав говорити "так так, ні ні"? Для визначення правди. І якщо так запитувати демона точно скаже неправду. Але небезпечніше коли демон говорить реченнями, бо маскує у правду своє диявольске зерно брехні, і вона без проблем потрапляє в людину.