Та ні не лише це Ісус сказав до духа. Він "ще й спитав його: "Як тебе звати?" Той же відрік: "Легіон - мені ім'я, багато бо нас!"Мар.5:9 Ісус запитував, дух відповідав...Чим не діалог, такий як на відео? Служитель на відео також сказав, щоб дух вийшов, просто добавив ще "в Ім"я Ісуса"... Та ні розмова Ісуса з демоном була при людях також. Як мінімум, з Ісусом було 12 учнів, плюс невіруючі люди були - самовидці пастухи, як написано. А ви кажете, що людей не було...
Ви ніколи не бачили і не чули про білих магів/екстрасенсів/цілителів/мольфарів які використовують Імя Ісуса Христа? ---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:02 ---------- Так довго, як у вашому кіні? ---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ---------- Читав я раз одну історію, як один недосвідчеий виганяв духа і теж казав: "в Ім"я Ісуса", на що дух відповів: Імя Ісуса Христа я знаю, а ти хто такий? І мав він потім чималі проблеми від злого духа.
Наша пісня гарна,нова,починаєм її знову... По твоєму,якщо нема пичєтки від церкви,то зразу маг/екстрасенс/цілитель/мольфар? Підозрюю,що Ісус теж не мав пичєтки від церкви.
Є маг/екстрасенс/цілитель/мольфар, які і не скривають того і одночасно використовують Боже Імя. Ти не бачив реклами? Цілителька Олена - знімає, або накладає порчу, а кругом образки і все, що хочеш. ---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:17 ---------- Відсутність Пичєткі церкви не дає гарантії у чистоплотності цілителя.
Левко сам шукає провокації. Видно аргументи вичерпались. Потім він скаже ви всі хами і піде в підпілля на тиждень.
Які там аргументи, я вас прошу... От останній приклад. Левко пише: Цитата Levko Переглянути допис Я приводжу приклад магів/цілителів, які також використовують Боже Імя. Ромко з тим погоджується і Левко Ромкові ставить "+". Про яку логіку тут можна говорити? Виходить, що Левкові і маги і екстрасенси, типу Ілхама, Олени і т.д. теж позитивні герої. Справа в тому, що більшість так званих цілителів, і тих, що на відео у Левка - це ті, які шукають своєї слави, використовуючи Боже Імя. Який зміст тоді влаштовувати ті концерти з публікою та аплодисментами? Ви бачили, щоб який нормальний лікар лікував когось, демонструючи це перед публікою, зриваючи оплески у глядачів? Для чого отой діалог з нечистим десь з годину, як не для того, щоб показати: який я крутий?
Ніхто з магів і цілителів, котрих ви приводите, не виганяє демонів в Ім"я Ісуса Христа! Так є образочки, молитви всякі, але в Ім"я Христа це ніхто не робить. Люди на відео виганяють демонів в Ім"я Ісуса Христа, ті ж самі зцілення і чуда роблять ті люди в Ім"я Ісуса! http://youtu.be/gIe5yY5uiwY
"обувь в качестве точки контакта" (з відео) Навіть Ісус Христос такого ставлення не проявляв до ним зцілюваних.
Левко, відповім вам не своїми словами, а словами Святого Письма: Не кожен, хто каже Господи, Господи ввійде в Царство Небесне. Надіюсь, доводити, що ті, які підуть в пекло, злих духів не можуть виганяти. Отже зцілення в Імя Ісуса Христа - це добре, але не кожному дано це робити, не кожному...
Це уже інша тема, хто куди піде. Ми говорили про вигнання демонів Іменем Ісуса. Ну люди на відео успішно це роблять- виганяють демонів, чинять чуда і зцілення Іменем Ісуса, а ви чомусь противитеся безпідставно цьому. Мене це дивує, якщо чесно... На рахунок, чи кожному дано, то зціляти і виганяти демонів має владу кожен увірувавший народжений згори християнин згідно того, що написано в кінці 16-того розділу Марка. Але уже інша справа, чи всі народжені згори християни починають рухатися вірою згідно цих слів. Я також колись думав, що це можуть тільки "вибрані", тому ніколи і не насмілювався на когось класти руки і молитися за зцілення. Але почав практикуватися в цьому і Бог почав являти свою силу. Тому це все справа віри кожної людини, наскільки людина осмілиться почати рухатися по Слову Божому, наскільки вона і буде зростати в тому чи іншому дарі.
У своєму дописі я підкреслила слово сказав на противагу того, що дух нечистий закричав великим голосом...
Нічого не зрозумів, що ви хотіли сказати, чи підкреслити Та ні, не правильно. Виганяти демонів мають владу тільки народжені згори люди. Чому такі люди мали би потрапляти в пекло, якщо вони народились від Бога?
Ті цілителі теж би не вели, як би то були справжні біси, а не цирк на дроті. Як би то їм справжні біси попали було б так: 13. Дехто ж із мандрівних ворожбитів юдейських зачали закликати Ім'я Господа Ісуса над тими, хто мав злих духів, проказуючи: Заклинаємо вас Ісусом, Якого Павло проповідує! 14. Це ж робили якісь сім синів юдейського первосвященика Скеви. 15. Відповів же злий дух і сказав їм: Я знаю Ісуса, і знаю Павла, а ви хто такі? 16. І скочив на них чоловік, що в ньому злий дух був, і, перемігши обох, подужав їх так, що втекли вони з дому нагі та поранені. (Дії Апостолів 19:13-16)