Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Та тим "цілителям" хіба би поговорити, немає різниці з ким)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні не лише це Ісус сказав до духа.
    Він "ще й спитав його: "Як тебе звати?" Той же відрік: "Легіон - мені ім'я, багато бо нас!"Мар.5:9
    Ісус запитував, дух відповідав...Чим не діалог, такий як на відео? :)
    Служитель на відео також сказав, щоб дух вийшов, просто добавив ще "в Ім"я Ісуса"...
    Та ні розмова Ісуса з демоном була при людях також. Як мінімум, з Ісусом було 12 учнів, плюс невіруючі люди були - самовидці пастухи, як написано. А ви кажете, що людей не було...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ніколи не бачили і не чули про білих магів/екстрасенсів/цілителів/мольфарів які використовують Імя Ісуса Христа?

---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:02 ----------

Так довго, як у вашому кіні?

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

Читав я раз одну історію, як один недосвідчеий виганяв духа і теж казав: "в Ім"я Ісуса", на що дух відповів:
    Імя Ісуса Христа я знаю, а ти хто такий? І мав він потім чималі проблеми від злого духа.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наша пісня гарна,нова,починаєм її знову...
    По твоєму,якщо нема пичєтки від церкви,то зразу маг/екстрасенс/цілитель/мольфар?
    Підозрюю,що Ісус теж не мав пичєтки від церкви.

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є маг/екстрасенс/цілитель/мольфар, які і не скривають того і одночасно використовують Боже Імя.

Ти не бачив реклами? Цілителька Олена - знімає, або накладає порчу, а кругом образки і все, що хочеш.

---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:17 ----------

Відсутність Пичєткі церкви не дає гарантії у чистоплотності цілителя.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Факт...ілхамисвітланиуляни і купа всяких...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

мене спокушає те, що ви навіть не бачите те, що я пишу. Я писав щось про рясу?

8. yasam

yasam Well-Known Member

Левко сам шукає провокації. Видно аргументи вичерпались. Потім він скаже ви всі хами і піде в підпілля на тиждень.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Які там аргументи, я вас прошу...

От останній приклад.

Левко пише:

Цитата Levko Переглянути допис
    Я приводжу приклад магів/цілителів, які також використовують Боже Імя.

Ромко з тим погоджується і Левко Ромкові ставить "+".

Про яку логіку тут можна говорити?

Виходить, що Левкові і маги і екстрасенси, типу Ілхама, Олени і т.д. теж позитивні герої.

Справа в тому, що більшість так званих цілителів, і тих, що на відео у Левка - це ті, які шукають своєї слави, використовуючи Боже Імя. Який зміст тоді влаштовувати ті концерти з публікою та аплодисментами? Ви бачили, щоб який нормальний лікар лікував когось, демонструючи це перед публікою, зриваючи оплески у глядачів?
    Для чого отой діалог з нечистим десь з годину, як не для того, щоб показати: який я крутий?

• Подобається Подобається x 2
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Ніхто з магів і цілителів, котрих ви приводите, не виганяє демонів в Ім"я Ісуса Христа!
    Так є образочки, молитви всякі, але в Ім"я Христа це ніхто не робить.
    Люди на відео виганяють демонів в Ім"я Ісуса Христа, ті ж самі зцілення і чуда роблять ті люди в Ім"я Ісуса!

11. yasam

yasam Well-Known Member

"обувь в качестве точки контакта" (з відео)
    Навіть Ісус Христос такого ставлення не проявляв до ним зцілюваних.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, відповім вам не своїми словами, а словами Святого Письма:

Не кожен, хто каже Господи, Господи ввійде в Царство Небесне.

Надіюсь, доводити, що ті, які підуть в пекло, злих духів не можуть виганяти.

Отже зцілення в Імя Ісуса Христа - це добре, але не кожному дано це робити, не кожному...

13. Levko

Levko Well-Known Member

Це уже інша тема, хто куди піде. Ми говорили про вигнання демонів Іменем Ісуса.
    Ну люди на відео успішно це роблять- виганяють демонів, чинять чуда і зцілення Іменем Ісуса, а ви чомусь противитеся безпідставно цьому. Мене це дивує, якщо чесно...

На рахунок, чи кожному дано, то зціляти і виганяти демонів має владу кожен увірувавший народжений згори християнин згідно того, що написано в кінці 16-того розділу Марка.
    Але уже інша справа, чи всі народжені згори християни починають рухатися вірою згідно цих слів. Я також колись думав, що це можуть тільки "вибрані", тому ніколи і не насмілювався на когось класти руки і молитися за зцілення. Але почав практикуватися в цьому і Бог почав являти свою силу.
    Тому це все справа віри кожної людини, наскільки людина осмілиться почати рухатися по Слову Божому, наскільки вона і буде зростати в тому чи іншому дарі.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, тобто ті люди, які потраплять в пекло теж можуть виганяти злих духів. Я правильно зрозумів?

15. talavoda

talavoda Well-Known Member

У своєму дописі я підкреслила слово сказав на противагу того, що дух нечистий закричав великим голосом...

16. Levko

Levko Well-Known Member

Нічого не зрозумів, що ви хотіли сказати, чи підкреслити :pardon:
    Та ні, не правильно.
    Виганяти демонів мають владу тільки народжені згори люди. Чому такі люди мали би потрапляти в пекло, якщо вони народились від Бога?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тоді зовсім не розумію вашої логіки.

18. Levko

Levko Well-Known Member

А що саме не розумієте?

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви не зрозуміли, що Ісус не вів зайвих і непотрібних розмов?о_О

20. yasam

yasam Well-Known Member

Ті цілителі теж би не вели, як би то були справжні біси, а не цирк на дроті. Як би то їм справжні біси попали було б так:
    13. Дехто ж із мандрівних ворожбитів юдейських зачали закликати Ім'я Господа Ісуса над тими, хто мав злих духів, проказуючи: Заклинаємо вас Ісусом, Якого Павло проповідує!
    14. Це ж робили якісь сім синів юдейського первосвященика Скеви.
    15. Відповів же злий дух і сказав їм: Я знаю Ісуса, і знаю Павла, а ви хто такі?
    16. І скочив на них чоловік, що в ньому злий дух був, і, перемігши обох, подужав їх так, що втекли вони з дому нагі та поранені.
    (Дії Апостолів 19:13-16)

а де твій аватар? :)