Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. yasam

yasam Well-Known Member

І Біблія тому підтвердження: стадо свиней, яке кинулося з кручі, розповідь Ісуса про вигнаного біса, який будучи вигнаним, бере бісів в декілька разів зліших за себе і повертається в попереднє тіло...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто сказав, що виходять?:)))
    Їх там і не було. Це ж театр.

Левко, я бачив як це робиться не по телевізору. Перечитав книжку про екзорцизми. А це просто смішно дивитися. Трохи похоже на спірітизм - мила бесіда з нечистим під аплодисменти глядачів. На кого це розраховано? На любоптьних і наївних. Таке собі розважальне шоу.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Так, під оплески глядачів. Інтервю з нечистим на годинку часу... Безумовно в Біблії все це є...:))):))):)))

• Подобається Подобається x 2
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Чого ж не було. Були, але ніде не вийшли і нікуди не ділися. Не думаю що там справжня одержимість, але навіювання брехні і лицемір*я точно присутнє.

• Подобається Подобається x 3
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Думаєте я буду вас переконувати в чомусь? Не вірите то не вірте... То ваша справа...

5. Bambook

Bambook Persona non grata

6. Levko

Levko Well-Known Member

А в чому не гречність?
    Якщо чоловік не вірить і не хоче нічого чути, то як я можу зарадити цьому...:dntknw:

7. yasam

yasam Well-Known Member

У що не вірить - в екзорцизм, в цей випадок, у Бога, у викупительну жертву? Уточняти треба, нє?

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Так я ж і кажу:
    а не "Дуже негречно".
    Нє? :)))

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І не треба.

А як на рахунок оцього:

10. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, ви ж рядком вище написали, що не треба вас переконувати...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

переконувати що?

Левко, я вам дивуюся. Ви ж говорили, що не будете переконувати що до екзорциста,я погодився. а я вас запитав про інше:

12. Levko

Levko Well-Known Member

А хіба ні?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ясно, що ні.

14. Levko

Levko Well-Known Member

Ні то ні...

15. talavoda

talavoda Well-Known Member

Якщо звернутись до Писання, то Ісус не провадив з нечистими духами довгих діалогів перед тим як їх вигнати... навпаки - Він забороняв тим духам говорити.

33. А був у синагозі чоловік, що мав нечистого духа, і він закричав голосом сильним:
    34. “Лиши, що нам і тобі, Ісусе Назарянине? Прийшов ти погубити нас? Я знаю, хто ти: ти - святий Божий.”
    35. Ісус же погрозив йому, кажучи: “Мовчи і вийди з нього.” І кинувши його перед усіма, демон вийшов з нього, нічого злого не зробивши йому.

40. А як заходило сонце, всі, хто мав яких недужих на різні хвороби, приводили їх до нього, і він на кожного з них клав руки та й оздоровляв їх.
    41. А з багатьох з них виходили також і біси, що кричали: “Ти - Син Божий!” Та він, грозячи, не давав їм говорити, бо вони знали, що він - Христос.
    (Євангеліє від Луки 4:33-35, 40-41)

Чи не тому, що все, що виходить від сатани - є спокусою...?

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

17. Levko

Levko Well-Known Member

Не завжди забороняв говорити.
    Часом вів діалог з нечистими духами, як у випадку з людиною в котрій був легіон демонів:

Результатом завжди було звільнення людини від демонів.
    Так що чогось такого, що показано на відео і чого би не було в Писанні, чи суперечило Йому я не бачу...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо не хочете бачити, тому і не бачите.

Де ви бачили в Письмі, щоб при вигнанні злого духа хтось годину з ним вів бесіду?

Де ви бачили, щоб свідки тих подій аплодували за класні зпапитання?

Вигнання злих духів скоріше супроводжувалося жахом у присутніх, а не під бурні оплески. У мене таке враження, що якби тре було, той, що виганяв був би готовий це зробити на біс, якби публіка попросила.

Театр це все, не більше. І артисти грають непереконливо.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Вас спокушає тільки те, що ті люди, котрі виганяють демонів не в рясах.
    Але головне те, що вони роблять це в Ім"я Ісуса. А Ісус сказав, що немає людини, котра би вчинила чудо Його Ім"ям, а потім би лихословила Його.
    Ісус вів бесіду з духами.
    Прочитайте історію про вигнання легіону демонів

20. talavoda

talavoda Well-Known Member

6.Побачивши здалека Ісуса, він прибіг, уклонився йому
    7.і закричав великим голосом: "Що мені, та й Тобі, Ісусе, Сину Всевишнього Бога? Заклинаю тебе Богом: Не муч мене!"
    8.Бо Він сказав до нього: "Вийди, нечистий душе, з цього чоловіка!"
    9.Ще й спитав його: "Як тебе звати?" Той же відрік: "Легіон - мені ім'я, багато бо нас!"
    10.І благав Його вельми, щоб не виганяв їх з краю.
    11.А було там на узгір'ї велике стадо свиней, що паслося собі.
    12.Тож удалися до Нього з проханням: "Пошли нас у тих безрогих, щоб ми ввійшли в них."
    13.І дозволив Він їм. І вийшовши, нечисті духи ввійшли у свиней, тож кинулось стадо - близько дві тисячі! - з кручі у море та й потопилось у морі.
    (Євангеліє від Марка 5:6-13)

В наведеному Вами діалозі всього кілька речень... і розмова не відбувалась перед великою кількістю зібраних людей.
    Зверніть також увагу на те, що Ісус лише сказав до нього: "Вийди, нечистий душе, з цього чоловіка!"
    а дух нечистий закричав великим голосом...

а де твій аватар? :)