Екзорцизм

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Forpost, 9 тра 2009.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Які тести? Здати тести на високому рівні можна ан іспитті в школі чи Вузі. А у психіатра високий рівень підчас тетсуваня , свідчить про патологію.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

жесть, явно не тим, чим мали б займатися, якщо вони екзорцисти, а не лікарі.

3. Jurgen

Jurgen людина

ще наприкінці 2011 року остаточно зрозумів,що у селі Солонка відбувається щось не так і більше ніколи не звертався туди за допомогою.До речі, не чув,щоб десь іще екзорцисти використовували чашу. А якось священник з греко-католицької церкви розповів, що отець Василь Ф. колись перебував у психо-неврологічному диспансері, де був прив’язаний з ногу. У мене якось склалося враження,що він так само, як і білі маги, сіє ворожнечу між людей. Є такі "жінки-ясновидиці" в Рясне та мікрорайоні (перехрестя Городоцька-Ряшівська),які кажуть,як і він,що людям пороблено на смерть. А один досвідчений лікар-невропатолог розповідав, що білі маги лише сіють страх серед людей, аби заробити на цьому гроші.
    І ще одне. Я вже не вірю,що будь-який священник може вилікувати хворобу без оперативного втручання. На мою думку, екзорицизм, молитва, сильна віра психологічно може підтримати людину. Але будь-яку серйозну хворобу неможливо вилікувати без ліків. Це я про власний досвід. Вірю, що Бог може все, але не люди. Один відомий священник православної церкви радив людям пити ліки й запивати їх свяченою водою. Він вважав, що щось на його думку має допомогти.
    Я не знаю,чи правда це про отця Василя. Втім, в інтернеті промайнула інформація, що під час будівництва церкви у Солонці впав дзвін і вбив робітника. Ім’я отця-екзорциста вочевидь з етичних міркувань не згадували. Втім, така подія може й бути карою Божою. Щоправда, не мені його судити. Бог йому суддя, якщо він дурив людей.

4. Levko

Levko Well-Known Member

Ви уже це зробили тільки що...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправда! Jurgen розповів про дії священника і засудив його дії, а не самого священника.

Доречі і добре зробив, що написав свою думку, яко свідок.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Так не думаю. Свідок говорить те що сам бачив, а не те, що хтось йому розповідав:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, а де ви тут бачите засудження? Де у тій фразі осуд? Це просто інформація: був чоловік у психодиспансері. І що? Це вже осуд?

навіть отут:

Тут нема конкретного осуду, бо не вказано ні імені, ні прізвища. Це людина виразила думку.

А що до свідка, почитайте, десь тут на ЛФ саме свідок розповів про "лікування" в Солонці. І сам Юрген переконався на своїй шкірі чого вартує таке лікування.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

цитата:

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Єдине, що можу сказати, що екзорцизм - це не є лікування тіла.

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можна без ліків, але залежить від сили віри людини. Займатись екзорцизмом справа не така проста, як дехто думає. В першу чергу напевно потрібно бути одинокому без жінки та дітей, тому що вступаючи в боротьбу з сатаною, чи його слугами заради спасіння іншої людини, немає гарантії, що внаслідок цього не потерпить хтось з твоїх близьких. Якщо нечисть не зможе вплинути на тебе через твою високу духовність, то 100% відомститься на твоїх рідних або близьких тобі людях, які для тебе є дорогими. Таким чином і відомстить тобі, тому що совість мучитиме тебе довго. Сатана не є якийсь там барабашка, якого можна вигнати молитвою та свяченою водою. Ця сутність страшна і небезпечна для недосвідчених духовників. Те, що хтось там когось виганяє - це не виганяє, а просто виганює або, як кажуть гонить пустишку, заробляючи гроші. Якщо є підозра на вплив темних сил, то найкращий і найдешевший варіант - це особисте звернення за допомогою до Ісуса Христа і все буде окей. Якщо хтось і віджене від вас ту нечисть, а ви не зробите висновків в житті і не навернетесь до Бога, то та ж нечисть повернеться назад і набагато агресивнішою ніж була до того.
    Можете мені вірити, можете не вірити, це мої особисті висновки:drinks:

9. Levko

Levko Well-Known Member

Так, дуже важливо, щоб у цю "порожню, заметену й прибрану хату" поселився Ісус...

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ок, консультанте, написано розумно, але є один момент, з яким я не можу погодитися:

Доказ?
    Почитайте Новий Завіт.

І от ще один момент. Ви пишите: тре самому звернутися до Ісуса Христа. Згоден!!! Але.... уявіть собі людину, яка є у владі нечистих сил. Як то ви собі уявляєте, що непідвладна своїй волі людина може звернутися глибоко до Ісуса Христа? Я не хочу стверджувати, що може, чи не може, але напевно непомилюся, коли скажу, що це вкрай важко. Ось чому молиться екзорцист! Ну а після визволення від нечистого духа, тре бути обережним і дуже дбати, щоб він не повернувся, бо буде ще гірше - все це описано у Святому Письмі.

11. nataliy

nataliy Member

ой,дуже страшно.

12. консультант

Це інша справа. Я мав на увазі тих, хто ще нормально мислить, але іноді щось перемикає і починає шукати різних чудаків.
    Як Вам страшно попросіться на ніч до Миха., чи Левка. В них Вам буде безпечно. :good:

• Подобається Подобається x 2
  13. Levko

Levko Well-Known Member

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не екзорцизм, Левко, то театр.:)))

15. Levko

Levko Well-Known Member

Ага. Оперний...:mocking:

16. консультант

Левку, якби то був дійсно сеанс екзорцизму, то люди в залі не аплодували б, а втікали б хто-куди. Сатана, чи навіть будь-хто з кагорти Сатани, то Вам не клоун з цирку на Цвітному бульварі, а серйозна сила з якою на сцені ніхто і ніколи не бореться. Сатана, вийшовши з одного на сцені, може увійти в тисячу чоловік сидящих в залі і всіх їх направити на того "екзорциста", якого за кілька секунд розірвуть на шматки. Про справжніх екзорцистів можливо ніхто й не знає, а про тих, що знають, то просто "заробітчани"-лохотрони.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То така собі мила бесіда-інтервю на публіку і на телевізію.

Театр...

18. Levko

Levko Well-Known Member

Вам як екстрасенсу видніше...:mocking:

Може не спорю, є в Писанні подібний приклад:

але ж злі духи на відео ж не розривають на шматки нікого, а виходять, що і доводить те, що людина не є псевдо екзорцистом.

19. talavoda

talavoda Well-Known Member

Невже Ви дійсно вірите в правдивість таких шоу, п. Левку?

20. Levko

Levko Well-Known Member

Вигнання демонів дуже часто виглядає як шоу, якщо читати Писання...

а де твій аватар? :)