Може, але нехай. Така моя епікурейська натура. Але я, на щастя, не одна, серед глядачів таких багато, як і багато екгібіціоністів серед прихильників екстріму.
Особливо такого потягу потягу немає, але захоплююсь екстрімом, в основному пов"язаним з авто. А саме: стріт-рейсінг, драг-рейсінг, дріфт і т.п. Тобто "приколює" все, що гарно описується у всіх частинах фільму "Форсаж" (Fast And Furious) Оце-таки дійсно ЕКСТРІМ!!! Недавно відкрив для себе мотоцикл. Чудові відчуття швидкості, я вам скау!!! Un.Known Також таким був донедавна, але в якийсь момент зрозумів, що життя, неймовірно коротка штука! І цю миттєвість хочеться прожити яскраво, красиво! З сильними відчуттями, щоб кров аж кипіла від адреналіну. Просто щоб було що згадати в старості. Доречі, ніяк не можу наважитися на стрибок з парашутом. Може є тут баджаючі, разм, якось веселіше... ну і не знаю... сміливііше почуваєшся в компанії
Екстрім і адреналін потрібен не заради показухи... Він допомагає трошки сильніше і повніше цінувати життя у всіх його проявах. В мене друзі часто дивуються - я ніколи не переймаюсь через дрібниці, в мене завжди гарний настрій, не буває депресій і безнадії. А як їм поясниш, що цьому мене навчили мотоцикли?
Цього ніхто не говорив. Просто ексгібіціонізм властивий багатьом представникам таких спортів. Інакше не влаштовувались би шоу. А мене не мотоцикли. Тобто мотоцикли - не єдиний шлях до подолання негативних станів. А щодо ціни життя - я його ціную, відколи в мене є діти.
В мене одна ціль і будь які засоби виправдані але я не є гончаком Бога. Тому для мене є все можливим і виправданим навіть повне знищення людства.
шоу влаштовуються в більшості випадків для спонсорів які дали гроші, щоб прийшли люди і побачили їхню рекламу. Не буде спонсорів не буде спорту. І другий момент. Шоу притягують нових людей в цей вид спорту.
Є й шоу без реклами. Є спорт без спонсорів. То не просто слова, знаю людей, котрі лізуть на скелю, а перед тим вибирають бандан і шнурівки для скельних туфель одного кольору. Є спортивні клуби (і у Львові), котрі заробляють достатньо самі, без спонсорів. А я навіть не берусь думати про таке.
Поділіться які ж це клуби якщо не таємниця. Аж цікаво стало. Спорту без спонсорів нема! Тоді це називається хобі на яке людина витрачає власні кошти. Назвіть хоча б якесь змагання на якому не були б присутні банери чи не проводилось при підтримці когось там. Жодний дядя чи тьотя не витягне гроші з власної кишені і не організує шоу, змагання чи щось таке.
http://manivci.lviv.ua/ А це вже від рівня залежить. Туристичні змагання області проводяться на голому ентузіазмі, можна сказати, бо тих копійок, що виділяють міста організаторам, на обід учасникам не вистачає. Цікаво, що сказали б Вам люди, котрі цим займаються саме за власні кошти (а серед них і спортсмени-професіонали). Покрився б спорт в Україні мохом, якби не їхні хоббі... Та й для Вас незле. Кожен живе життя, яке сам обирає. Я не є прихильником, але й противником не являюсь, всього лиш відповідаю на питання в першому дописі теми, не бачу причин для полеміки.
Та, звичайно, не єдиний! Це дуже добре, коли людина знаходить для себе свій шлях, яким би він не був (звичайно, якщо при цьому не завдається шкода іншим). Мені завжди здавалось, що шоу більше потрібне глядачам, аніж спортсменам... Спортсменам потрібна лише нагода займатися улюбленною справою, а на людях це відбувається, чи без них - це вже справа десята. Інша справа, що багатьом хочеться долучитися до цих емоцій, хоч би сидячи на трибуні - от для них шоу і влаштовуються...
Якщо є що показати - глядачам, безперечно. Але без здорового ексгібіціонізму спортсменів шоу би не вийшло просто. Не можу не погодитись. Самій подобається, правда, не авто-мотогонки мені нічого не говорять, я більше люблю таке http://www.youtube.com/watch?v=0Fg2rCUK9Ps