Експеримент...

Discussion in 'Всяке різне' started by Honda, Jun 6, 2010.

1. я, взагалі-то, ближче до хімії, ніж до фізики, але завжди за експеримент :)

для швидшого проникання халви в кров?

• Подобається Подобається x 2
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4.  
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Коли я був студентом, приїхав до мене в гості веселий родич.
    Пили ми різні напої, нам заважали оси.
    Наловили ми ос, пінцетом занурювали на різні проміжки часу у вино сухе, у портвейн, у горілку, клали на картон, який розграфили на клітки і вели щоденник спостережень: яка оса, через який проміжок часу ЩО виробляє.
    Повзає "вісімками", злітає і падає, перекидається догори ногами і тому подібне.
    Ото нехай знають, що злітатися непроханими і нахаляву - не слід!

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми з колєґами,колись давно,ше за совітів,взяли си ящик "Струмка",кілька буханок хліба і пішли си в парк,коло аеропорту сі розговляти. А поблизу гонили кури. Ото,ми розмочили буханець в фляшці "Струмка",покришили і пригостили їх. То був концерт...

Last edited: Jun 7, 2010
    • Подобається Подобається x 7
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

8. Picasso

:)))

9. Boris_Kiev

Коли я вчився у 8-му класі, здається, мама купила живих коропів.
    Оскільки було вже пізно і мама була втомлена, випустила коропів у ванну, щоби до завтра плавали. А назавтра якось їй було ніяково - різати живих і бадьорих.

Причепив я бляшанку на дротині, бляшанку занурив до середини глибини. Інший кінець - у розетку. Спочатку попав на "нуль" - нічого не відбулося. Потім - на фазу.
    Коропи, як у синхронному плаванні, полізли на стінку. Як риби, що йдуть на нерест догори по водоспаду.
    Вимкнув - хлопнулися назад. Двоє не ворушишися. На кухню!
    Потім - "давай наступних!"
    Знову на фазу - ще двоє готові. Смачні вийшли коропи!

• Подобається Подобається x 3
  10. Picasso

блін, ще дітиська начитаються тут такого. Треба як в американських роликах дописувати "не робіть такого вдома" Та і сусід за стінкою не кричав випадково з душу?
    З.І. А рукояткою ножа по голові не гуманніше було би? Або принаймі різко смикнути голову. Вона тоді жива але нерухома робиться

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я сі дико вибачаю...:blush:
    Ви вже пробудились?
    Може виправите назву теми?
    Бо дуже око ріже....:nea:

12. Picasso

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А якщо не кричав, то, мабуть, тихо на стенку дерся... о_О

14. Boris_Kiev

Якось на початку 80-х мій друг чекав на гостей-поляків.
    Купив порося, назвав його Ігорьоша (на честь знайомого). Порося жило в нього тиждень. А потім... як його зарізати? Міський хлопець, та ще наполовину єврей, цього не знав.
    Пішов до гаражів поспитати людей. Поради були такі:
    - втопити у ванні; кинути з 9 поверху; переїхати "Запорожцем". Впіймали двох медичок, ті виявилися терапевтами і теж не знали. Видзвонили хлопця з маленького містечка. Він спрацював монтировкою. Порося на смак виявилося "ніяким".
    А поляки обережно спитали, чи в совку не карається забиття такої маленької свині? В них, після придушення Солідарності, заборонялося різати поросят молодше якоїсь межі. Прирівнювалося до економічного шкідництва. :)

...Через рік історія повторилася майже 1:1, тільки замість поросятка Ігорьоші був гусь Вася. Вася вийшов смачним.

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Якось давно довелося прокладати короби під кабель (широкі такі). Прокладати тре було вздовж стіни. А стіна то не проста а з бетонними балками які б прийшлося оминати. Короче рішили ми кріпити не в стіну, а в паркет бо не було ні дрельки той бетон сверлити н ібажання. А різати то їх треба. Рядом майстри чіпляли плінтус і мали при собі таку машинку яка плінтус під 45 ріже. От я рішив нею короб рівненько відрізати. А там же зуби як коні (правда вони в виключеному положенні за щитком заникані, тому я їх не бачив і чомусь подумав шо вони дрібні). Дерево ними прикольно ріжеться, но не пластмаса. Пластмаса ламається і розлітається дрібними усколками на великій швидкості :).

16. Boris_Kiev

Якось влітку знайомий запропонував проїхатися з ним на Житомирщину. Він там ремонтував комусь дачу і мав забрати інструмент та залишки малярки. Поїхали - на його старенькій ВАЗ-2104.
    Покидали в машину все його обладнання, позбирали ягоди, викупалися у ставку. Господиня порадила їхати лісовою дорогою - каже, гарні місця.
    Поїхали. Раптом закінчився бензин (датчик показував погоду на Марсі і лампочка не світилася). Пригода... Ліс, до найближчого хутора більше 6 км, до шосе трохи менше. Подивився, що в нього було з малярки: розчинники 649, 650, сольвент - по півлітра кожного. Кажу - поїдеш! Благо, двигун гарячий - заведеться на "хімії". Тільки не в бензобак лий, а у бачок омивача. Начепили на штуцер бачка омивача бензошланг, обмотавши ізоляційною стрічкою.
    Ось він завівся, поїхав, смикаючи кожні 15 секунд важілець омивача.
    Виїхали на трасу, за 2 кілометри - заправка.
    Заправилися. І тачка просто "полетіла", неначе двигун "прокапіталили"! Я йому пояснив, що він тією хімією добряче промив карбюратор, клапани, і кільця мабуть "відлегли". Порадив змінити оливу (хто зна, як та суміш прореагувала).
    Водій був задоволений як слон!

Last edited: Jun 8, 2010
    • Подобається Подобається x 8
  17. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Пипец. Эти карпики к Вам по ночам не приходят, не блестят из темноты желтыми глазками?

18. Boris_Kiev

Не приходять. В дитинстві я вважав риболовлю на гачок - садизмом, а взагалі рибу не дуже полюбляю (їсти).
    Жавайте жаліти комарів, тарганів.

19. Honda

Honda Well-Known Member

А ще в мене дома росте гранатик! Йому десь тільки 3 роки! Подивимось чи вродить і чим? :))

а де твій аватар? :)