Соромно що затягнув, але майонез стоїть на підвіконні, покрився пилюкою, я його навіть не витираю, бо якщо він розслоївся, то не хочу перемішувати, але на завтра намітив зйомку, застелю скатертиною стола і вперед, можливо ще сьогодні, якщо з роботою розберусь. Скажу одне, якщо дасть Бог здоров'я, то однозначно планую відзняти кінцевий результат, рано чи пізно, а те що його затягнув (експеримент) то тільки на користь, адже вже пройшло більше 100 днів
Треба дати посилання про експеримент з майонезом тій комісії, що досліджувала звідки у місті такий сморід...
Та ні. Автор зайнятий зйомками бізънес-роликів для свого сайту. А з ЛФу прибуток нікокий. ---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ---------- Просю не оффтопити, заводити окрему гілку, якщо проводите дослідження. ---------- Додано в 08:38 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ---------- Та йой... Наші комісії мають висновки ще до початку "роботи". Знає кицька, чиє м'ясо з'їла (с) І працює комісія, "щоб не було смороду".
Літо було сприятливе для проведення експерименту - спекотне, та і вересень був теплий, тому вирішив почекати. На днях відкрив упаковки, що з цього вийшло http://www.youtube.com/watch?v=3Epm6xkVXPI