а в той же час наші головуючі попросили маркети не робити салати або не потруїти народ ))) от ві приклад людяності і гуманізму
))) все ок, сьогодні планую знімати друге відео на тему цього експеременту, в найближчі кілька днів буде черговий, поточний звіт
Пробувати планую в перших числах вересня, але дійсно, буду тільки пробувати. Тобто, буду робити як сомел'є - спробував виплюнув )
) з ковбаскою перевіреною за тим же методом,що і майонез...40 днів на підвіконні А потім 40 днів у лікарні в інфекційному відділенні)
Не 40, а 100 днів на підвіконні, коли сонце світить на підвіконня моєї кухні, то температура піднімається до 40-45 градусів ))
Та пееевно, шо таке 40 днів? То за померших дають на 40 днів, а майонез вічно живий! Дайош 100 днів!!!! (До дємбєля)
))))))) Просто в мене чітке переконання, що через ці 100 днів температурного трешу з майонезом нічого не станеться.
Я просто намагаюсь не дивитись на аватар.У мене колись таке було в дитинстві.У прабабці висіла картина на стіні "Партизани на привале Я її панічно боялась чогось.Як заходила в кімнату,то прожогом нагнувши голову щось брала і вилітала звідти.До цієї пори не можу зрозуміти чому мені було так страшно