я за те, що майонезу ніц не буде. думаю виробники врахували ментальність країн третього світу (в одній з яких ми і проживаємо) і нафігачили туди стільки емульгаторів і стабілізаторів, що його можна вільно класти в ензе міноборони, років так на 20. та і такий експеримент зовсім не потрібний. достатньо купити в кінці літа майонез на базарі на відкритих ятках. там, цей продукт дуже непогано "зберігається" під палючим сонцем ціле літо. звичайно кругообігу товару ніхто не відміняв, але додайте ще певний час, коли цей продукт із заводу чи де його розливають потрапляє на склад, потім перевезення, посередники і т.д. карочь, реально краще самому виготовляти майонез. ті що в харчових пакетиках з двічі перебитою датою просто вбивають нас. давайте краще про олію ))
надіюсь ви пробувати той майонез після 100 днів на вікні не будете) думаю він стухне, при 40 градусах майже щодня після обіду..
Колись я таргана в банці тримала на балконі.а там влітку така спека,що не 40 градусів.а всі 55.Тримала 40 днів,юо прочитала ,що таргани можуть прожити без їжі і води 40 днів.Але він вижив,гад.
1.Майонез ТМ "РОДИНА" (Рівненщина) 2. Майонез ТМ "Олейна" (м.Київ) 3. Майонез ТМ "Королівський смак" (Кіровоградська обл.) 4. Майонез ТМ "Торчин" (Волинська обл.)
А чому тільки майонез? Можна ж, якщо підвіконня дозволяє і людей поблизу немає, виставити ширший асортимент. І самому на 100 днів під сонечко лягти, щоб було з чим порівняти судмедекспертам. Наспівуючи: На Янув разем іх витаскалі І на надгробку так напісалі: Ту лєжи он і панна Францішка. Пшичина смерці - затрута кішка http://www.youtube.com/watch?v=QFb5TI8DHqA