Експеремент з майонезом

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем tenkovir, 23 тра 2011.

  1. Markodius

    Markodius Well-Known Member

    Я б не радив його взагалі відкривати після стількох днів на сонці)
     
  2. Fon

    Fon whom how

    я за те, що майонезу ніц не буде. думаю виробники врахували ментальність країн третього світу (в одній з яких ми і проживаємо) і нафігачили туди стільки емульгаторів і стабілізаторів, що його можна вільно класти в ензе міноборони, років так на 20. та і такий експеримент зовсім не потрібний. достатньо купити в кінці літа майонез на базарі на відкритих ятках. там, цей продукт дуже непогано "зберігається" під палючим сонцем ціле літо. звичайно кругообігу товару ніхто не відміняв, але додайте ще певний час, коли цей продукт із заводу чи де його розливають потрапляє на склад, потім перевезення, посередники і т.д.
    карочь, реально краще самому виготовляти майонез. ті що в харчових пакетиках з двічі перебитою датою просто вбивають нас. давайте краще про олію ))
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Та майонез просто розслоїться на масло і ще там на щось..ну може бути гірчити..
     
  4. Markodius

    Markodius Well-Known Member

    Там є масло о_О
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Fon

    Fon whom how

    та яке масло. пальмова олія - ваше масло. пальмова олія - зберігається роками )))
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    ой,ну олія.....я це і мала на увазі:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. ContRaSt

    ContRaSt Well-Known Member

    надіюсь ви пробувати той майонез після 100 днів на вікні не будете)
    думаю він стухне, при 40 градусах майже щодня після обіду..
     
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Колись я таргана в банці тримала на балконі.а там влітку така спека,що не 40 градусів.а всі 55.Тримала 40 днів,юо прочитала ,що таргани можуть прожити без їжі і води 40 днів.Але він вижив,гад.
     
    • Подобається Подобається x 10
  9. Markodius

    Markodius Well-Known Member

    Добра дівчинка :)))
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. Redvisitor

    Redvisitor Well-Known Member

    Вообще не употребляю Майонез, кетчупы и разного пошива соусы, уже наверное лет 5 так.
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    а якщо магазинним майонезом змастити двері, чи браму... довго не скрипітимуть?
     
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Проведіть експеремент,тоді і взнаєте:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. iso

    iso Well-Known Member

     
  14. Markodius

    Markodius Well-Known Member

     
  15. Honda

    Honda Well-Known Member

    Я думаю з брами фарба злізе:)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. tenkovir

    tenkovir Well-Known Member

    1.Майонез ТМ "РОДИНА" (Рівненщина)
    2. Майонез ТМ "Олейна" (м.Київ)
    3. Майонез ТМ "Королівський смак" (Кіровоградська обл.)
    4. Майонез ТМ "Торчин" (Волинська обл.)
     
  17. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Експеримент із екскрементом? :haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    А чому тільки майонез? Можна ж, якщо підвіконня дозволяє і людей поблизу немає, виставити ширший асортимент. І самому на 100 днів під сонечко лягти, щоб було з чим порівняти судмедекспертам.
    Наспівуючи:
    На Янув разем іх витаскалі
    І на надгробку так напісалі:
    Ту лєжи он і панна Францішка.
    Пшичина смерці - затрута кішка

    http://www.youtube.com/watch?v=QFb5TI8DHqA
     
    Останнє редагування: 18 чер 2011
  19. Summer

    Summer Well-Known Member

    і шо там з тим експериментом?
     
  20. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    автор зїв майонез
     
а де твій аватар? :)