Мені ось теж цікаво, пояснить будь ласка, не порахуйте за велику працю P.S. І ще, до слова, а хіба Львів територіально входить в склад Пустомитівського р-на
Існуючий територіально-адміністративний поділ Львівської області має певну особливість6 навколо міста, в будь-яку сторону - всюди села Пустомитівського району. Колись, в повоєнний час були і Винниківський район, і Львівський... Але потім всі райони укрупнили (не пригадую, в якому році). Тому так і виходить, що Львів - найбільше село в Пустомитівському районі. А насправді, не можна говорити, що обласний центр є в якомусь районі. Так що розробники тексту - веселі люди або не знають правил.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/12/30/164090 Просто молодці! Побільше б таких сучасних цікавинок на нових будинках, буде оригінально П.С. Сахарова 82 - то десь там біля нового відділення посольства Польщі? Це кросворд до того, щоб людям було чим зайнятись в черзі за візою?
во Львове есть бурса пожарная, самая дорогая на Украине на сегодня, чтоб поступить надо 7 косарей бакинских енотофф забошлять ...
Подумала, що сюди їх буде доцільно вставити.... То академія, де я навчаюся. Медової печери, 53. ЛЬВІВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ.
Незнаю хто їздить, і чи взагалі їздить той автобус... Коли не побачу, то завжди там стоїть. А ректор на Коперника сидить, там головний корпус.
я думаю "шото тут не то", знаю ж що академія на Коперника багато знайомих там вчаться... і вчитись неважко і перспективи є