Екскурсії у Львові та області

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Jull, 16 лют 2007.

1. Solomon

Solomon Well-Known Member

Йой, шо я пишу і не пишу, в Ви вже три горнєтка маєте, а я но одно і де справедливість люди добрі я Вас питаю га ?:sad::cry:

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Кстати, а Вы что знаете про Львов?
    Какие проходнушки знаете?

Останнє редагування модератором: 4 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  3. Я не знаю такого слова.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех,молодьож...

• Подобається Подобається x 4
  5. А что такое "проходнушки"?

6. Romko

Прохідні двори.
    Двори,через які можна пройти з однієї вулиці на іншу...

Останнє редагування: 4 лис 2008
    • Подобається Подобається x 5
  7. Хух!
    А я думала, очередное нехорошее слово от Полковника...

8. Romko

Полковник сі виправив...
    Став чемний...

9. Свежо питание...:padonak:

10. Solomon

А Вам звиняйте просто назвати їх чи також історію виникнення? Бо їх багато і прохідні дворики і пасажі..... :)

11. Расскажите, если можно.:)

Кстати, Соломон, а вы ж экскурсовод. Проведите для меня экскурсию, как для неместной. Небольшую, конечно. Для большой мне к вам приехать надо. Да всё никак не соберусь.:)

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
  12. Solomon

Проведу, проведу тилько горнэтко добавте ....;))))

13. Чем больше пишете, тем больше добавляют. Так что давайте экскурсию!

А вот, кстати, про проходнушки:

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  14. radik125

radik125 миється в бані

Якщо Вас манять невідомі куточки рідного краю, скарби залишені нашими предками, запрошуємо Вас з друзями відвідати екскурсію
    “ШЛЯХАМИ ПІНЗЕЛЯ І ФРЕДРА”
    з циклу “Невідома Львівщина”

На Вас чекають:
    Оброшине. Стародавнє Оброшино чарує рококовим палацовими комплексом римо-католицького архієпископа (1730р.) з парком і зоопарком.

Годовиця. Геніальний скульптор Йоган Пінзель разом з архітектором Бернардом Меретином створили перлину бароковий Костел Всіх Святих (1758р.), в якому ще збереглися фрески Ролінського. Костел є одним з кращих зразків бароко в Галичині.

Наварія. Архітектурний шедевр відомого архітектора Бернарда Меретина бароковий Костел Вознесіння Господнього (1626р.).

Щирець. Щиро запрошує оглянути чудові оборонні храми: Костел Святого Станіслава (1400р.), Церква Святої Трійці (XVI ст.) та Церква Різдва Богородиці (XVI ст.) на Замковій горі.

Комарно. В місті комарів вражає багато декорований костел Різдва Богородиці (1657р.), перлина галицької дерев’яної архітектури Михайлівська церква (1754р.) та класицистичний палац Кароліни Лянцкоронської (ХІХ ст.).

Рудки. На Вас чекає великий неоренесансний палац (1835р.) в передмісті Вишня, який належав геніальному польському комедіографу Олександру Фредру, дідові митрополита Андрея Шептицького.
    Також вартий уваги ренесансно-бароковий Костел Успіння Діви Марії (1728р.) з саркофагом роду Фредрів та образом Рудківської Матері Божої, коронованої Іваном Павлом ІІ, як "Цариця Бещад".

Любінь Великий. Бальнеологічний курорт з сірководневими джерелами приваблює туристів також палацом барона Бруницького (1845р.).

Городок. Місто оточене рікою Верещицею запрошує відвідати один з найстаріших костелів України Костел Здвиження (поч. XV ст.) та видатні твори народної архітектури Церква Благовіщення Пречистої Діви Марії (1633р.) та Церкву Святого Іоана (1755р).

Організатори: громадська організація "Підкова", Інститут Громадського Лідерства.

Екскурсія проходитиме у супроводі екскурсовода.

Вартість екскурсії – 95 грн. (для студентів, журналістів, пенсіонерів - 10% знижка).
    У вартість НЕ входять: квитки в музеї, харчування. Кожен учасник екскурсії отримає в подарунок карту "Туристична Львівщина" з 250 природними та історичними пам’ятками.

Дата проведення: субота, 15 листопада 2008р. Виїзд о 08:00.
    Зголошення на екскурсію до 10 листопада.

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
  15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

І як то я не побачила таку поїздку на ЛФ? :cry: Старію, чи шо?:crazy:
    Гарні міста - цікаво було б побачити на власні очі, те про що писала диплом. :) Може така екскурсія буде ще раз організовуватись?;)
    А чому о_О для журналістів 10% знижка? І...більше ні для кого?;)

16. sem41

sem41 Well-Known Member

В продовження старої давньої теми,яка дрімала майже півтора року :): Віртуальний Львів - частина сайту, де Ви можете переглянути панорамні фотографії Львова. Ви отримаєте повне уявлення про міські пам'ятки та про саме місто, або показати їх своїм друзям.
    Кут огляду панорам, по горизонталі та по вертикалі, складає 360 градусів. Зображення можна збільшувати/зменшувати, повертати під різним кутом огляду, що дає відчуття присутності у конкретному місці.
    !!! При перегляді панорами в цьому форматі у Вас має бути встановлений Quicktime або DEVALVR плагін.

http://www.daily.lviv.ua/?page=virtual_lviv

17. Miss_T

Miss_T New Member

Як потрапити до Почаєва?

Я бы хотела посетить Почаевскую Лавру, но не знаю, как лучше, ехать своим ходом или с экскурсией. Ездят ли со Львова какие-то автобусы туда? Может, кто-то знает, где можно заказать дешевую, но хорошую экскурсию? Заранее спасибо:)

18. Городецький

Городецький Well-Known Member

Якщо гарно цілитися в координати 50° 0′ 5″ пн. ш., 25° 30′ 32″ сх. д., влучите стовідсотково!

19. Радість

Радість Well-Known Member

Від церкви, що на Короленка, дуже часто їздить в Почаївську Лавру автобус з паломниками. Єкскурсії вони не проводять. Але обов"язково заїзжають на джерело Преподобної Анни.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

...яке знаходиться недалеко від Почаєва, в місті Кременець.
    Місцеві кажуть, що коли незаміжня кобіта скупається в тому джерелі, то незабаром вийде заміж. :)
    Не знаю чи таке стається зі всіма, але два рази таки справдилось: з моєю тіткою та її подругою. Подівували вони собі майже до 30 років, поїхали в той Кременець, загадали бажання знайти собі пару, ввійшли в то джерело, і через півроку після того купання вийшли заміж. :preved:
    А цього року я їздила на екскурсію в Почаїв і Кременець. І коли мої родичі почули, що їду в Кременець! О...Шо тут сі стало:mocking:
    Тіко і казали, ну всьо, треба готуватись до весілє:lol: Чисто "подуріли" - цілий день видзвонювали всякі цьоці з питаннями, ну шо, вже ся скупала?:lol: Комедія чистої води. І особливо найкумедніше було те, що автобус, в якому їхала наша група всю дорогу барахлив, повз як равлик, часто взагалі глох на півдорозі, навіть були екстремальні моменти - то автобус шось почав скочуватись на підйомі, то водій заледве зупинив перед залізничним переїздом. І як висновок - не доїхали ми до джерела Св. Анни!:biggrin: Тільки о 01:00 припхалися до Львова. Тому телефонякала своїм рідним аби-сь знали: не купалась, можете "розслабитись", проект "весілє" відміняється.:pardon:
    Але все ж можна поїхати в Кременець, нє? Наприклад, щоб побачити старовинне місто, піднятись на гору, де є мури замку, скупатись...;)

Останнє редагування: 15 лис 2008
а де твій аватар? :)