Екскурсії у Львові та області

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Jull, 16 лют 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дааа, было время...

2. Ну, таких цен уже давно нет. Хотя мой дядя летом ездил во Львов и рассказывал, что там всё намного дешевле, чем в Киеве.

3. Summer

Summer Well-Known Member

не скажіть ;), знайомі з Києва,коли були у Львові, то казали, що у центрі в деяких кав'ярнях ціни київські :)

4. Но пирожки дешевле и вкуснее! (я дяде верю)

5. Re:Story

Re:Story Well-Known Member

Прошлой зимой(знаю, это было давно) я сначала была во Львове, а потом сразу же в Киев поехала. На то время во Львове цены были намного дешевле, чем в Киеве. Хотя кофе, действительно, не очень дешевое.

6. Ну мне, например, важнее, чтобы всё сладенькое было дешевле:mocking:
    А кофе я терпеть не могу:nea:

• Подобається Подобається x 1
  7. Summer

Summer Well-Known Member

ну львів'ян корінних без кави , навіть не уявляю, як просто невід'ємна частина нашого міста :morning1:, хоча до Італіі нам далеко, там просто всі фанати кави, а італьянська кава теж смачнюча :good:

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та, ніби, трошки тут прибрехали;). Наскільки можу згадувати о
    1:22, то пам'ятається мені що трамвай у Львові був другий після київського і п'ятий у Європі. :)

9. А кто ж это вас приучил к кофеиномании?

10. Унікальна Україна

Украина-страна, полная чудес. Но, к сожалению, мало украинцев об этом знает. Это не странно, ведь книги об Украине в библиотеках днём с огнём не найдёшь (сама убедилась). Так что давайте здесь писать про исторические места, что о них правда, а что-миф.

Вопос №1:
    Правда ли, что в одном храме Каменца-Подольского есть статуя монаха, который держит в корзине на спине голую девушку?

• Подобається Подобається x 4
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вперше чую, що каву терпіти не можуть
    Я от майже так до чаю відношусь:))
    Не знаю чому і звідки то взялося, але при слові "Львів" зразу перед очима виникає картинка....декілька людей у кав"ярні за столиками п"ють каву, і одягнені вони не у сучасний одяг. а олдяг минулих століть.Може я в минулому житті була львів"янкою?:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Ну, как вы уже заметили, я тоже в прошлую жизнь верю. Мне, наверное, кофе так надоел, что я теперь его не перевариваю!:lol:

13. левиця

левиця Well-Known Member

Тепер навіть модно вертатись до "старого" Львова. Зараз навіть кліпи такі створюють. Кавярні в нас справді супер. Ще б тільки трошки культури і файного ставлення до роботи. А якщо захочете чогось гостренько (хто не знає), зайдіть у "Вероніку", там навіть тістечка з ромовим кремом. До кави супер.

• Подобається Подобається x 6
  14. левиця

левиця Well-Known Member

Теме супер. Було б цікаво щось почерпнути. От по телевізору ніби йдуть передачі на кшталт цієї теми, але часу дивитись його не має та ще й дратують реклами. От недавно читала книжку про Чернівці, дуже цікава. Навіть 7.40 було придумано не євреями, а там в Чернівцях. Мелодія грала на честь відправлення першого потяга саме о 7.40.

15. Summer

Summer Well-Known Member

Opel, я більше "нюхаю" каву , насолоджуюся самим процесом заварювання ;)

• Подобається Подобається x 3
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Книг об Украине и путеводителей издается сейчас много

По поводу Каменца: не раз был, о монахе не слышал

О7.40. Это вы наверно прочитали в книге о Черновцах, автор Ирина Пустынникова, журналист из Каменца, у нее лучший сайт о Западной Украине http://castles.com.ua/.
    Но в этом вопросе мне кажется она не права. 7.40 появилась в Одессе. Паровичок, который до трамвая ходил на Фонтан, прибывал на последнюю станцию вечером в 7.40. На нем приезжали одесситы, чьи семьи отдыхали на дачах. На станции играл еврейский оркестр, который исполнял эту популярную мелодию

17. Solomon

Solomon Well-Known Member

Сервус братіку! Я хороший путівник для Вас називається "Прогулянка Львовом" один з найкращих на сьогоднішній день, ну а для більш грунтовного наразі 2 томи Енциклопедія Львова...
    З повагою

Зате у нас у 1854 році. був світовий винахід Першої гасової лампи в аптеці Міколяша на вул. Коперніка і при освітленні лампи була зроблена хірургічна операція....
    З повагою

Як попрете у Віденську чи Леополіс чи в Амадей, то ще й по європейськи заплатите )))
    Зповагою

Вам батєнька пряма дорога в Цукерню на ставроєврейській, це якщо ром. атмосфера старого міста ну а за сладєнькоє все прийдеться викласти.... цукор подорожчав..:lol: Рекомендую Сирник Віденський, Штрудеь яблучний на тепло з ванільною підливкою:good: Чай заварний з карпаських травичок(не галюцигенний:lol:)

З повагою

Як нєма кави то не буде забави.....

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  18. А где эти книги можно достать? В б-ках вообще пусто...

19. Solomon

Solomon Well-Known Member

Знайдіть в Києві офіс Балтії-Друк на вул. Барбюса мняяяяя... от склєроз забув далі як і там можна купити "Прогулянка Львовом"
    і не тільки, а от з Енциклопедією важкувато буде, прийдеться або до Львова їхати і купляти або до б-ки Вернадського....

З повагою

20. Это что вы там такое в кофе подливаете,а? :crazy:

Вежливый вы. Это хорошо! Люблю вежливых!
    P.S. Кстати, вы писали, что работаете экскурсоводом. Может, фоточку пришлёте... на работе?

Останнє редагування модератором: 11 гру 2008
а де твій аватар? :)