Може скажете як туди доїхати, теж хотілося б там побувати.А ще чула про Білий Камінь, де це я як туди попасти? Говорять, що коли до нього доторкнутися . збуваються бажання
Де знаходиться дуб Богдана Хмельницького, як туди доїхати?Знаю, що десь км 70 від Львова, але де саме?
Про телефони і адреси не скажу але радив би поїхати в заповідник "Росточчя" і фортецю "Берестечко", був з класом там цікаво раджу поїхати.
Якщо це той,що думаю,то це поворот на право,на ліво - Ожидів,по трасі як на Олесько. Перед Б.К.є село Підлісся,де народився Маркіян Шашкевич(там же є його садиба-музей).Далі розташоване у дуже мальовничому місці с.Гавареччина(знаменита гаварецька кераміка).В цьому ж напрямку знаходиться Лиса гора,на якій є чудодійне джерело(але дістатися туди ой як важко,хіба щось змінилося і проклали туди дорогу). Місця фантастичні! ...шкода що давненько там не була...
Peri, думаю йшлося не про село Білий Камінь, а про якийсь конкретний камінь А на рахунок джерела - знаходиться воно не на лисій горі а на Святій горі, там зараз провели світло, збудували церковку і живуть монахи. А на лисій горі, вона ж Підлиська гора, там просто стоїть високий хрест-памятник Маркіяну Шашкевичу, ну і відкриваються чудові краєвиди одного разу ввечері навіть роздивився горби Високого замку, а це приблизно 60км. Ніколи не міг подумати що з такої відстані можна Львів побачити, напевно тому що було проти сонця і рельєф добре проявлявся. вид з гори
дякую,що виправилидумала про одне а написала про інше... коли писала,у думках бродила там,згадувала як там чудово...
Мені поталанило багато разів бувати у Львові, але цією весною поїздка виявилася особливо вдалою! Я нарешті відвідала Львівський оперний театр!!! Слухала "Мадам Батерфляй". Сподобалось неймовірно, і опера і театр
я так думаю що все буде зачинене на різдвяні канікули. Та і пхатися скажімо в Олеськ в січні не надто приємно (вітри там сильні і снігу може бути по коліна) Просто замки це не тільки стіни і як скажімо в Олеську чи Золочеві інтер'єри всередині, а і красиві парки навколо, зимою цього не побачиш. Краще туди десь квітень-травень їхати.
я вас не відговорюю в жодному разі ;-) просто з власного досвіду кажу, коли мені сосна а голову впала познімати зимовий Олеськ, було тоді -10- -15 і снігу по коліна. Добре що взяв з собою плівковий Зеніт, бо Canon вирубався через 5 хв... Замерз тоді як цуцик, але в Олеську є добра кнайпа, прямо в замку, там вас зігріють ;-)
Певно що є на шо'сі подивити..Починайте з Бойківщини,далі Гуцульщина,Лемківщина... http://www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ
Добрый день.Подскажите пожалуйста, кто пользовался услугами гида по Львову. Интереют именно отзывы на конкретных людей и желательно с контактами (номер телефона) если у Вас остались. Хотелось бы пообщаться и послушать человека, который уже на кого-то произвел впечатление.
по лвівських каналізаціях не пробувала лазити відкриваєш люк на проспекті Свободи хутко залізаєш всередину /можна стражам порядку помахати пальцем перед тим як хутко залізти в артерії підземного Львова/ і йдеш за течією можна друзям цілющої водички набрати на пляшках тільки напиши "Львівські грязі" ну і топаючи за течією вийдеш або на рогатці або там де ми ше не виходили якшо вийдеш там де ми ше не виходили напиши в аську