Екскурсії у Львові та області

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Jull, 16 лют 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може скажете як туди доїхати, теж хотілося б там побувати.А ще чула про Білий Камінь, де це я як туди попасти? Говорять, що коли до нього доторкнутися . збуваються бажання:)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

У Львові таких місць ой як багато ;) (більшість - це леви)

3. syavych

syavych копач

Важко сказати, бо їздив екскурсійним автобусом, але в Почаєві усі можуть підказати.

Останнє редагування модератором: 6 жов 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Де знаходиться дуб Богдана Хмельницького, як туди доїхати?Знаю, що десь км 70 від Львова, але де саме?

6. starJeff

starJeff New Member

Про телефони і адреси не скажу але радив би поїхати в заповідник "Росточчя" і фортецю "Берестечко", був з класом там цікаво раджу поїхати.

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

джерело знаходиться на Божій горі, недалеко від Почаєва, там і фотографувати мона і воду набирати)

8. Peri

Peri Well-Known Member

Якщо це той,що думаю,то це поворот на право,на ліво - Ожидів,по трасі як на Олесько.
    Перед Б.К.є село Підлісся,де народився Маркіян Шашкевич(там же є його садиба-музей).Далі розташоване у дуже мальовничому місці с.Гавареччина(знаменита гаварецька кераміка).В цьому ж напрямку знаходиться Лиса гора,на якій є чудодійне джерело(але дістатися туди ой як важко,хіба щось змінилося і проклали туди дорогу).

Місця фантастичні!
    ...шкода що давненько там не була...

9. Sten

Sten New Member

Peri, думаю йшлося не про село Білий Камінь, а про якийсь конкретний камінь :)
    А на рахунок джерела - знаходиться воно не на лисій горі а на Святій горі, там зараз провели світло, збудували церковку і живуть монахи. А на лисій горі, вона ж Підлиська гора, там просто стоїть високий хрест-памятник Маркіяну Шашкевичу, ну і відкриваються чудові краєвиди :) одного разу ввечері навіть роздивився горби Високого замку, а це приблизно 60км. Ніколи не міг подумати що з такої відстані можна Львів побачити, напевно тому що було проти сонця і рельєф добре проявлявся.

вид з гори

• Подобається Подобається x 4
  10. Peri

Peri Well-Known Member

дякую,що виправили:)думала про одне а написала про інше...:blush:
    коли писала,у думках бродила там,згадувала як там чудово...

11. Smille

Smille New Member

Мені поталанило багато разів бувати у Львові, але цією весною поїздка виявилася особливо вдалою! Я нарешті відвідала Львівський оперний театр!!! Слухала "Мадам Батерфляй". Сподобалось неймовірно, і опера і театр

• Подобається Подобається x 2
  12. starJeff

starJeff New Member

Раджу проїхатись по замках україни.
    Враження:good:.

13. umserg

umserg New Member

Хто знає екскурсія по замках по суботам хтось проводе хочемо 08,01,2011

14. Romansd

Romansd Well-Known Member

я так думаю що все буде зачинене на різдвяні канікули. Та і пхатися скажімо в Олеськ в січні не надто приємно (вітри там сильні і снігу може бути по коліна)
    Просто замки це не тільки стіни і як скажімо в Олеську чи Золочеві інтер'єри всередині, а і красиві парки навколо, зимою цього не побачиш. Краще туди десь квітень-травень їхати.

15. umserg

umserg New Member

та наче не http://www.saga.ua/667_turns_showturn_1261.html

16. Romansd

Romansd Well-Known Member

я вас не відговорюю в жодному разі ;-)
    просто з власного досвіду кажу, коли мені сосна а голову впала познімати зимовий Олеськ, було тоді -10- -15 і снігу по коліна. Добре що взяв з собою плівковий Зеніт, бо Canon вирубався через 5 хв...
    Замерз тоді як цуцик, але в Олеську є добра кнайпа, прямо в замку, там вас зігріють ;-):drinks:

17. umserg

umserg New Member

Да я понимаю но я думаю и зимой там есть что посмотреть главное что бы было к кому присоединится

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Певно що є на шо'сі подивити..Починайте з Бойківщини,далі Гуцульщина,Лемківщина...:)))

http://www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ

19. Viki Kitri

Viki Kitri Member

Добрый день.Подскажите пожалуйста, кто пользовался услугами гида по Львову. Интереют именно отзывы на конкретных людей и желательно с контактами (номер телефона) если у Вас остались. Хотелось бы пообщаться и послушать человека, который уже на кого-то произвел впечатление.

20. Galjaa

Galjaa New Member

по лвівських каналізаціях не пробувала лазити відкриваєш люк на проспекті Свободи хутко залізаєш всередину /можна стражам порядку помахати пальцем перед тим як хутко залізти в артерії підземного Львова/ і йдеш за течією можна друзям цілющої водички набрати на пляшках тільки напиши "Львівські грязі" ну і топаючи за течією вийдеш або на рогатці або там де ми ше не виходили якшо вийдеш там де ми ше не виходили напиши в аську

Останнє редагування модератором: 13 кві 2011
а де твій аватар? :)