Екскурсії у Львові та області

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Jull, 16 лют 2007.

1. Оставили надпись "Тут был Полковник"?

2. Полковник

Полковник миється в бані

А то!
    Автокраской из балончика!
    Как раз получилось - по одной букве на каждой колонне!

• Подобається Подобається x 1
  3. Ну смотрите - проверю! :)))
    Шютка - я ж во Львов пока не собираюсь.

4. travellviv

travellviv Member

Мене надзвичайно цікавлять вказані місця, власне зараз проходжу курс навчання Жовква-Крехів, тому із задоволенням візьму участь у Вашій екскурсії. До речі, можливо, хтось знає щось цікаве про Жовкву, якісь історії, легенди. Поділіться, будь ласка, своїми знаннями. Буду щиро вдячна.

Скажіть, будь ласка, а чи буде нас супроводжувати гід в цій екскурсії?

Останнє редагування модератором: 25 лют 2009
  5. radik125

radik125 миється в бані

To Travellviv:

Так екскусовод буде. Принаймні у Жовкві - 100% ;)

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то мертвую петлю Нестеров, впервые в мире, выполнил в 1913-м году. А вот памятник сейчас в неприглядном состоянии, а рядом с памятником было здание музея Нестерова, от которого осталась только коробка. Кстати, а как все-таки правильно Жовква или Жолква

7. Полковник

Полковник миється в бані

А я имел честь принимать участие в открытии этого памятника.
    Помню мороз был жуткий.
    Продрогли все.

8. radik125

radik125 миється в бані

Українською правильно Жовква

9. Тим22

А как поляки называли. Я так понимаю, что город назван в честь основателя гетмана Жолкевского

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

польскою Żółkiew, читається Жувкєв
    а гетьман Żółkiewski (Жувкєвські)

11. smbds

smbds Well-Known Member

Львів'яни, допоможіть киянам потрапити на цвинтар :)

Шановні пані, панове та панночки, ми самі нє мєстниє, прибуваємо за тиждень з Києва до Львова, як то робимо кілька разів на рік, бо то є по кайфу. Центр Львова знаємо незле, а хотіли б цього разу, зокрема, побувати на нічній екскурсії Личаківським цвинтарем, про яку писалося багато.

Чи не знає хто, бува, як це організувати - тобто чи достатньо просто прийти ввечорі (на котру годину), чи якось попередньо замовляти тощо?

Дяк заздалегідь :)

12. Тим22

Так шо при переводе с польского на украинский буква Л превращается на букву В

13. галичанка

галичанка New Member

Чи може хтось підсказати мені, коли цього року зацвіте Долина нарцисів біля Хусту? :) Якщо є хтось з тих країв, орієнтир такий, читала, що садові нарциси в Хусті на 2 тижні випереджають дикі з долини.

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

на продовження попереднього допису - може хтось детальніше пояснить, куди саме треба їхати і як туди потрапити?

15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Галичанко, я недавно натрапила на таке:

То туристична фірма організовує, то певно вони знають шо десь в тих числах:blush:

• Подобається Подобається x 3
  16. syavych

syavych копач

Та йой, досвід показує шо турфірмам переважно в йдному місці коли там краще їхати. Якщо хоч один нарцис зацвіте - всьо, маєте нарциси, претензії не приймаються :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Viola

Viola Member

Люде добрі, потрібна порада
    Після Великодня маю бажання з'їздити *банальним* маршрутом — Золотою Підковою Львівщини (Олеський замок, Підгорецький, Золочівський)
    Якщо хтось недавно їздив таким маршрутом — поділіться враженнями та інформацією — яка фірма, чи наймали самі екскурсовода, чи їздили самі, а екскурсію наймали вже на місці?.. (бо, наскільки знаю, в Золочівському і Олеському замку є свої екскурсоводи, які не терплять конкуренції :) але до них потрібно попередньо записуватись...)
    Або, хтось сам проводить такі екскурсії і може нам допомогти, тоді пишіть в приват, або ж сюди :)
    Наперід вдячна

18. Summer

Summer Well-Known Member

не правда, ми їздили самі - так можна було замовити без проблем, але я мала книжечку про Олеськ з домашнього архіву:) так ми самі ходили ))

19. Viola

Viola Member

но так, в Олеську може й так... Може й в Золочеві, я би хотіла щоб люди розвіяли таку чутку. Але там є тонкощі з виставкою їхнього східного мистецтва. Якби було дійсно багато груп, які попередньо записались, то є ймовірність що на обум ми не знайдемо собі екскурсовода :sad:

20. Маланка

Маланка Well-Known Member

планували з друзями цього року поїхати по всіх львівських замках, але нажаль в Івано-Франківську тре мати групу 10-15 чол. щоб зробили індивідуально тур. А чи є у Львові турфірми що можуть надати просто маршрут, ми б вже своїм ходом поїхали, або взяли б до групи на екскурсію. 10-15 чол. в нас аж ніяк неназбирається:sad:

а де твій аватар? :)