Економія пального

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем energik, 18 бер 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Інфографіка в тему

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер всюди "високоякісне" "імпортне" "євростандарт" :mocking:

3. energik

energik Member

причем стандарт? моща всегда ест бензин конечно инжектор рулит я в курсе и о евро4
    мне нравится моя тачка уже 15лет
    вот думаю сделать ионизатор это типа разрядник ставится в воздухане и мощность подымается на 10-15%
    кто нибудь ставил?
    спасибо администрации форума что перевели название темы ибо я правила читал но у меня нет украинской раскладки

4. energik

energik Member

извините я там ошибся жестко я на 1млм подрезал головку
    вот только допаял ионизатор и иду ставит на свою любимую

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ще у 90-х рр мав бесіду із досвідченим мотористом + карбюраторником. Він казав, що сам їздив "і на воді, і на нафталіні", і дифузори підбирав, і повітряну крильчатку у карбюратор ставив. Відмовився від усього, крім підбору жиклерів-дифузорів та шліфування впускного колектора.
    Предметом мого звернення до нього була його оцінка дрібносерійної новинки - керованої ультразвуковим генератором п"єзоелектричної проставки в карбюратор.
    Пояснення було таке: прилад мав встановити ділер - насправді досвідчений карбюраторник, який протягом кількох годин шаманив із жиклерами та дифузорами - ото й давало якийсь ефект. А не зовсім непотрібна електронна цяцька.
    На запитання усіх покупців - "а що робити, якщо цяцька гавкнеться?" - була стандартна відповідь: - Приїдете до нас малою швидкістю, ми замінемо цяцьку. Тобто цяцька мала вартість близьку до нуля. :)

Мої враження від тест-драйву ВАЗа-класики з підшліфованою головкою - відсутність еластичності двигуна.

6. Yelik

Yelik Well-Known Member

Ще можна колеса з низьким спротивом коченню поставити(при виборі нових) і лишнє з машини повикидати. Але найкраще/найефективніше для автора це замінити авто, на більш економічне або просто сучасніше, яке при меншому об'ємі двигуна має вищу потужність і економічність.

7. energik

energik Member

да мотор жестче стал работать
    ионизатор сделал и установил но погода поломала все планы откатать

габариты маленькие у этих авто и таки всё равно прихожу к выводу что надо брать инжектор

8. energik

energik Member

может кому и пригодится ибо это я пробовал лично
    на магнитный активатор топлива ставил ниадимовый магнит усилием в 75кг но толку ноль, водород и по Стенли Мееру делал но добился 60литров газа в час это пустяк а не допитка ведь нагрузка на генератор и соответственно расход горючки больше, прикинул что надо минимум 1куб газа в час чтобы экономия на 1,5л.д.в.с.была 30-40%, единственное где я добился экономии это взял бытовой увлажнитель воздуха и через инвертор 12в=220в его запитал и подал в воздухан после фильтра, то да тачка мягче работает и экономия составила от 1,5л до 2л горючки, но мощности нет, увлажнитель при потреблении 36ват это 3ампера расщепляет 380гр воды в час, но заливать тока дистилят и зимой траблы мне это не подходит
    и если получится с ионизатором что грят то всё выложу здесь

9. energik

energik Member

пробовал ионизатор, но ничего не ощутил, тачка мощной не стала, что ж, отрицательный результат тоже результат.

10. luckymen

luckymen Active Member

energik,каким бензином заправляешь?
    я всегда свою заправлял 95,теперь для єкономии буду 92
    в 95 бензине октановое число на наших заправках в приделах 93
    а 92 бензин никто разбавлять не будет зато дешевлей получается.

11. energik

energik Member

я 95 заправляю но иногда и метанолом хотя грят и опасно
    и таки вы правы, бензин на заправках оставляет желать лучшего

12. energik

energik Member

13. Boris_Kiev

Краще просвердлити дірку у мінусовому електроді або розпиляти його як "ластівчин хвіст". Для більшої ефективності електроди треба пофарбувати, тільки секрет в тому, що плюсовий - у синій колір, а мінусовий - у червоний.
    Ззовні на ізолятор нанести бренд - BUGAETS.
    Кожен із цих заходів дасть економію пального на 7.77%.
    Подальше підвищення ефекту настане, якщо вкрутити свічки не власноруч, а з"їздити до офіціалів у Дніпропетровську. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. energik

energik Member

не парте мне свечи дудышева
    тут совсем не то кино, а бред дудика я пробовал но ноль
    с днепра приезжали ко мне ребята еще водокар привозили но меня это тока улыбнуло, тут разряд мощный
    вот и ищу по форумам может кто ставил

15. MARTINI

з моменту відкриття цієї теми я все думав, що ж пан energik нам спробує втулити? І ось логічна розв"язка :) Грубо працюєте :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

У кіно і не таке зроблять. Феритові кільця та/або конденсатори навколо високовольтних дротів справді впливають на колір іскри. І тільки. :)

17. Полковник

Полковник миється в бані

апрель с.г.
    Шкода Йети, водитель и 1 пассажир.

Москва - Питер, 730 км, бензин оказался хреноват, расход 8,4 на 100 км.

Питер - Москва, 730 км, бензин оказался хорошим, расход 7,2 на 100 км.

18. MARTINI

не обов"язково, є багато інших факторів, які можуть вплинути на витрату пального. Напрямок вітру, наприклад. Чи швидкісний режим. Чим вільніша траса, тим менше бензину. Більше обгонів - більше бензину. Час подорожі (середня швидкість) в одну і другу сторону однаковий?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Туда 10 часов, включая 2 остановки по 40 минут.
    Назад на 1 час больше - 11, ибо стоял в пробке на въезде в Москву.

20. MARTINI

ну от, чистота експерименту не дотримана :)

а де твій аватар? :)